- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
Yok canım 4. DenememInsallah canım insallahh senin ilk denemen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım 4. DenememInsallah canım insallahh senin ilk denemen mi?
Biraz araştırdım değerim çok düşük 7. Güne göre doktorlar erken dedi ama çok korkuyorum umarım yarın değerim artmıştır yoksa maalesef....
İnşallah değerin yükselmiştir canım dua et bol bol rabbim yardım etsinBiraz araştırdım değerim çok düşük 7. Güne göre doktorlar erken dedi ama çok korkuyorum umarım yarın değerim artmıştır yoksa maalesef....
Yok canım 4. Denemem
Aminn inşallah canimmInsallah canım bu sefer güzel haberleri alican alicaz insallah. Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın
İnşallahBiraz araştırdım değerim çok düşük 7. Güne göre doktorlar erken dedi ama çok korkuyorum umarım yarın değerim artmıştır yoksa maalesef....
adetten sonra da 5ui mi dusecek?Henüz başlamadım ama 10 uı yazmış doktorum.
Beş ve üstü kabul ediliyor ama düşük benimki şimdi 12. Gün 40 olması gerekInsallah canım. Ayrıca bu degerin gebelik kabul edilmesi icin en az kaç olması gerekiyormuş?
Valla adetin 2. Günü aç karnına ;e2,fsh,progestron,lh,prolaktin ölçtürüp gel dedi. Sonrasını henüz konuşmadık canım.adetten sonra da 5ui mi dusecek?
Amin, Rabbim isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah.Mrh kızlar hepsini okudum maşallah gebe olanların da sonuc bekleyenlerin de Rabbim yardımcısi olsun..bende kismetse adetimj bekliyorum.ins bi sıkıntı çıkmazsa 1hafta sonra fln baslicam kısmetse..ins hersey yolunda gider..kimin duasi kime tutar belli olmaz..hepinizden dua bekliyorum.8ay once ikizlerimi kaybettim..ins bu sefer hersey guzel olur..lutfen dualarinizi esirgemeyin
Aminn insallh Ankara gazi de..gecen sene de orda yaptirdim..galiba sonuc bekliyordun sen yada transfer mi olcaktinAmin, Rabbim isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah.
Nerede başlıyorsunuz tedaviye?
Hayırlı olsun. Ben bugün embriyoların durumunu öğreneceğim. 5. Gün donduracak, artık doktor ne zaman uygun görürse transfer olacak :) bakalım.Aminn insallh Ankara gazi de..gecen sene de orda yaptirdim..galiba sonuc bekliyordun sen yada transfer mi olcaktin
Tedavi ayında da olabiliyor transfer . Ancak sıkıntı olursa rahim dinlenmesi beklenebiliyor. Ya da transferden sonra dondurulmaya değer embriyolar kalırsa onları da doktorlar dondurmak için soruyorlar.öyle isteğe bağlı olarak her embriyo da dondurulmuyor. Dondurulmaya değer olanlar donduruluyor.Kızlar dondurmaya sizler mi hekim mi karar veriyor ? Hemen tedavi ayında transfer olamamasının sebebi nedir ?
Hadi bakalim hayırlısı olsun canım..ne guzel sen sonuna gelmisin darısı bana inşallah..gerilmeye başlıyorum yavaş yavaşHayırlı olsun. Ben bugün embriyoların durumunu öğreneceğim. 5. Gün donduracak, artık doktor ne zaman uygun görürse transfer olacak :) bakalım.
Ankara gazi de canimAmin, Rabbim isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah.
Nerede başlıyorsunuz tedaviye?
Doktorum böyle uygun gördü. Merkez, genelde dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.Kızlar dondurmaya sizler mi hekim mi karar veriyor ? Hemen tedavi ayında transfer olamamasının sebebi nedir ?
Nasıl geçti anlamadım bile, inşallah sonu güzel olsun.Hadi bakalim hayırlısı olsun canım..ne guzel sen sonuna gelmisin darısı bana inşallah..gerilmeye başlıyorum yavaş yavaş