- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Hadi inşallah pozitif haberlerini bekliyorz dualrim seninleKızlar dayanamayıp bugün kan testi verdim dua edin
Canım hayirli haberlerini bekliyoruz çıkmadımi sonucun?Kızlar dayanamayıp bugün kan testi verdim dua edin
İnşallah yükselir canım dua edelim kaçıncı günündü bugun5.31 çıktı doktor erken dedi iki gün sonra tekrar yapacam
Hadi hayırlısı inşallah katlayarak artar. Senin de cuma idi sanırım test günün.5.31 çıktı doktor erken dedi iki gün sonra tekrar yapacam
Güzel bir değer . Gözün aydın insallah . Benim geçen yıl 11. Günde ilk değerim 146 idi . Katlayarak devam etmişti . İnşallah senin değerlerinde katlayarak devam ederKodlar merhaba bende haziran ayı tüp bebek yaptırdım. Bugün 11.gun sonuç 156 çıktı normal değil mi ınsallah
Güzel değerin canım maşallah inşallah katlayarak devam eder darısı bize rabbim hepimizin yüzünü güldürsunKodlar merhaba bende haziran ayı tüp bebek yaptırdım. Bugün 11.gun sonuç 156 çıktı normal değil mi ınsallah
Ben 11.gun yaptım allah herkese nasip etsinGüzel değerin canım maşallah inşallah katlayarak devam eder darısı bize rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsun
Amin inşallahBen 11.gun yaptım allah herkese nasip etsin
Erken bence de . Biraz daha sabır.Evet bugün 7. Günüm çok erken dedi doktor idrar testi pozitif çıktı çok tuhaf aklım karıştı
Hayırlı olsun. Çift embriyo mu transfer edildi?Kizlar merhaba bende haziran ayı tüp bebek yaptırdım. Bugün 11.gun sonuç 156 çıktı normal değil mi ınsallah
Adetin 18. Gunu basladim canim su an diger adetimin 7. Gunundeyim. Kac cizgi vuruluyosun?Adet ile mi başladınız lucrine? Geçen cuma opu oldum. Adetin 21. Günü başlamamı söyledi Lucrine .
Henüz başlamadım ama 10 uı yazmış doktorum.Adetin 18. Gunu basladim canim su an diger adetimin 7. Gunundeyim. Kac cizgi vuruluyosun?
Evet canim tesekkurler. Darısı tüm isteyenlereHayırlı olsun. Çift embriyo mu transfer edildi?
Evet canim tesekkurler. Darısı tüm isteyenlere
Kızlar ya estrofem günde kac tane verdiler kacinci haftaya kadar kullancaksiniz.
Bana 2 sabah 2 aksam 4 adet verildi.
Üc güne 1 de pruloton depot ve gunde 2 adet cronine jelim var. 12 haftaya kadar denildi.
Estrofemden tiskindim artik migdem kotu oldu.
Siz bu ilaclari nasil kullandiniz zarar gören varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?