- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
İnşallahhh tutmuştur, Allah yardımcınız, yardımcımız olsun.1 haziran da tedavi başladı 21 haziran da dondurulmuş embriyo transferi ile 2 embriyo transfer edildi ilki 20 Kasım da taze 5.gun 1 embriyo transferi Yapılmıştı ama su çiçeği oldum ve tutmadı bugün 3. gün çok kaşınıyorum ödemim var bacaklarimda ağrı ve morluklar var herşey kötü kokuyor umarım tutmuştur
İnşallah arkadaşım. Ben de 18 Haziran da başladım. Bugün yine kontrolüm var. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.Slm bende bu formu arıyordum5. denemem olacak her denemede şu ayda tüp bebek yaptıranlar diye forum oluyor ve çok faydalı güzel bilgiler paylaşılıyor hayırlı olsun hepimize inşallah.
Benim tedavim 18 haziranda başladı inşallah bu defa kucağıma alırım
oo süper beraber takip ederiz gelişmelerimizi. benimde kontrolüm yarın inşallah kaliteli kaliteli olmuşlardır. Adana başkentte yaptırıyorum siz.İnşallah arkadaşım. Ben de 18 Haziran da başladım. Bugün yine kontrolüm var. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.
Hangi ildesiniz?
hayır muhtemelen yarın belli olur benimkideBen özelde yaptırıyorum. Doktorum Antalya IVF nin laboratuvarını kullanıyor.
Belki bugün belli olur ne zaman toplanacağısize bir şey söylediler mi?
İnşallah hayırlı haberlerini alırız benimde dondurulmus çift embriyo transferi olucak memorialde rabbim pes pese hayırlı pozitif haberler vermeyi nasip etsinBenim pazartesi günü transferim yapıldı iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi taze embriyo hayırlısıyla bekliyorum allah hepimize nasip etsin doktorum Bülent traş
Amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim de opu Cuma günü olacak kısmetse. Hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?