2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

A ariarinbebek verdiniz mi kan?
Benim de bugün embriyoların durumu için son günüm. Birazdan merkezin kapısına dayanacağım . Çok detay vermiyorlar, sinir oluyorum

Mrh kızlar hepsini okudum maşallah gebe olanların da sonuc bekleyenlerin de Rabbim yardımcısi olsun..bende kismetse adetimj bekliyorum.ins bi sıkıntı çıkmazsa 1hafta sonra fln baslicam kısmetse..ins hersey yolunda gider..kimin duasi kime tutar belli olmaz..hepinizden dua bekliyorum.8ay once ikizlerimi kaybettim..ins bu sefer hersey guzel olur..lutfen dualarinizi esirgemeyin

Amin, Rabbim isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah.
Nerede başlıyorsunuz tedaviye?

Aminn insallh Ankara gazi de..gecen sene de orda yaptirdim..galiba sonuc bekliyordun sen yada transfer mi olcaktin
Hayırlı olsun. Ben bugün embriyoların durumunu öğreneceğim. 5. Gün donduracak, artık doktor ne zaman uygun görürse transfer olacak :) bakalım.

Kızlar dondurmaya sizler mi hekim mi karar veriyor ? Hemen tedavi ayında transfer olamamasının sebebi nedir ?

Kızlar dondurmaya sizler mi hekim mi karar veriyor ? Hemen tedavi ayında transfer olamamasının sebebi nedir ?
Tedavi ayında da olabiliyor transfer . Ancak sıkıntı olursa rahim dinlenmesi beklenebiliyor. Ya da transferden sonra dondurulmaya değer embriyolar kalırsa onları da doktorlar dondurmak için soruyorlar.öyle isteğe bağlı olarak her embriyo da dondurulmuyor. Dondurulmaya değer olanlar donduruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…