2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Arkadaslar bende haziran ayinda tup bebek yaptirdim ve allaha sukur 10 haftalik olduk. Haftaya randevum var tekrar. Progestoran ilacini gunde 600 ml aliyorim 200 sabah 200 oglen 200 aksam olmak uzere ve fitil seklinde. Yurt disinda yasadigim icin ve doktorlar pek ilac yanlisi degil sanirim ialcimi biraktiracaklar sizler kac haftaya kadar progestoran kullandiniz ve kac ml arkadaslar

hayır muhtemelen yarın belli olur benimkide
Merhaba arkadaşlar bende 18 ekim 2018 de iki emriyo transferi yaipldi şuan 5 günündeyim, sabırsızlıkla 29 ekim ı bekliyorum inşallah rabbim onları bana bağışlar herşey nasip tabiki,,, sizin sonuçlar ne oldu yazalı baya olmus çünkü merak ettim, inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır ....

İnşallah meleklerin tutunur cnm bana tek embriyo transferi yapıldı çok şükür 18 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

İnşallah meleklerin tutunur cnm bana tek embriyo transferi yapıldı çok şükür 18 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Inşallah Allah razı olsun canım ,rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim bizede o güzel duyguyu rabbim nasip etsin , hep onlarla konuşuyorum şimdilik çok fazla bir belirti yok ama elimden geldigi kadardikkat ediyorum bişey olmasın onlara diye dua ediyorum hep...

Rahat ol cnm kolay kolay birsey olmuyor cok ta hareket siz kalma kan akisi önemli insallah Rabbim dualarimizi kabul eylesin.

Arkadaşlar tranferimin yarın sabah 7. Günü korkumdan duş alamıyorum, ayakta ılık ve kısa süreli duş alabileceğimi biliyorum ama, yinede korkudan duş yapmıyorum, bu konuda siz nasıl davrandınız ?

Arkadaşlar tranferimin yarın sabah 7. Günü korkumdan duş alamıyorum, ayakta ılık ve kısa süreli duş alabileceğimi biliyorum ama, yinede korkudan duş yapmıyorum, bu konuda siz nasıl davrandınız ?
Ben transferin 4. Gunu dus aldim. Neden korkuyorsun. Zaten tutunma gerceklesmistir çoktan. Dus almaman vajinal hijyenini bozabilir. Bence dus almalisin. seni usutmeyecek kadar soğuk olsun. Ayakta olsun ve cok oyalanma. Psikolojine de cok iyi gelecek merak etme.

Ne bileyim, tedavi esnasında dr a herşeyi sorup danışıyor insan, ama bu 12 günlük bekleme sürecinde kendinle başbaşa kalıyorsun, birsürü internet sayfasında bizimle aynı durumda olan kadınların yorumlarını okudum , kimisi 30 gün boyunca duş almamış aklim almadı gsliba, bu bekleme sürecinde cok kafam karıştı ,ama dün Eşimin yardimiyla duşumu aldim cok rahatladim, yinede tsk ederim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ....

Cok fazla okuma insan geriliyor strese giriyor. Bu süreçte kafani dagitacak şeylerle ilgilen film izle kitap oku. Düşünmeye çalış...
Rabbim emeklerini boşa vermesin. Guzel haberlerini bekliyorum

Cok fazla okuma insan geriliyor strese giriyor. Bu süreçte kafani dagitacak şeylerle ilgilen film izle kitap oku. Düşünmeye çalış...
Rabbim emeklerini boşa vermesin. Guzel haberlerini bekliyorum
Kesinlikle evet katılıyorum sana, okumucam artık, senin kan testine ka c gün var, ve ayrıca hangi sehirdesin

Yaklasik 8 haftalik gebeyim ben. Darisi basina inşallah
Maşallah çok sevindim, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk denemende mi oldu bu arada ben almanya hamburg da yaşıyorum hamilelerin duası belki kabul olur, pazartesi günü sabahtan test yapilacak, banada dua edermisin ( foxi ) tşk ederim..

Ederim tabi. Smin canim. Ikinci denememdi

Arkadaslar bugün sabah idrar testi yaptım transferin 10.günü , ama negatif çıktı hic ama hiç uyuyamadım ,pazertesi günü kan testi yapilacak dağıldım sanki, korkuyorum, bu durumu benim gibi yaşayan oldumu, lütfen keşke yapmasaydın demeyin çok sabrettim ama yenildim işte buruk şimdi içim, ama rabbimden umut kesilmez beklicem hayırlısı.... cevap yazın lütfen

Merhaba,
Ben biraz geç üye olup geç yazanlardanim ancak Prof.Dr.Idris Koçak hocamızla ilgili nacizane birkaç söylemim olacak.
Ben 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır çocuğum olsun diye Ankara'da gitmediğim doktor ve hastane kalmadı.Iki kere aşılama denedim.Aşılama öncesi ilaçla gebe kalma yöntemleri derken eşimin işi nedeni ile Samsun'a taşındık.Samsun'da doktor arayışı içindeyken Allahım karşıma Idris hocayı çıkardı. Tup bebek denememin ilkinde çok şükür hamile kaldım. Ben biraz değil baya pirpirikli bir insanım.Bu süreci en rahat şekilde atlatmamı hocam sağladı. Gecenin bir yarısı sabahın bir körü her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Titizlikle gebelik takibimi yaptı.Gebeligimin öncesinde var olan tansyon sorunum gebeligin sonlarına doğru da sıkıntı çıkarttı. Hocamın bu konuda da titiz davranması sonucunda gebeliğimi rahatca sonlandırdım.
Samsun'da kadın doğum doktoru olarak kendisini şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…