- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Canım benim, inşallahAmin inşallah canım.üzülme senin de güzel haberlerini alacağız.
Merhaba arkadaşlar bende 18 ekim 2018 de iki emriyo transferi yaipldi şuan 5 günündeyim, sabırsızlıkla 29 ekim ı bekliyorum inşallah rabbim onları bana bağışlar herşey nasip tabiki,,, sizin sonuçlar ne oldu yazalı baya olmus çünkü merak ettim, inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır ....hayır muhtemelen yarın belli olur benimkide
İnşallah meleklerin tutunur cnm bana tek embriyo transferi yapıldı çok şükür 18 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeMerhaba arkadaşlar bende 18 ekim 2018 de iki emriyo transferi yaipldi şuan 5 günündeyim, sabırsızlıkla 29 ekim ı bekliyorum inşallah rabbim onları bana bağışlar herşey nasip tabiki,,, sizin sonuçlar ne oldu yazalı baya olmus çünkü merak ettim, inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır ....
Inşallah Allah razı olsun canım ,rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim bizede o güzel duyguyu rabbim nasip etsin , hep onlarla konuşuyorum şimdilik çok fazla bir belirti yok ama elimden geldigi kadardikkat ediyorum bişey olmasın onlara diye dua ediyorum hep...İnşallah meleklerin tutunur cnm bana tek embriyo transferi yapıldı çok şükür 18 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Rahat ol cnm kolay kolay birsey olmuyor cok ta hareket siz kalma kan akisi önemli insallah Rabbim dualarimizi kabul eylesin.Inşallah Allah razı olsun canım ,rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim bizede o güzel duyguyu rabbim nasip etsin , hep onlarla konuşuyorum şimdilik çok fazla bir belirti yok ama elimden geldigi kadardikkat ediyorum bişey olmasın onlara diye dua ediyorum hep...
Ben transferin 4. Gunu dus aldim. Neden korkuyorsun. Zaten tutunma gerceklesmistir çoktan. Dus almaman vajinal hijyenini bozabilir. Bence dus almalisin. seni usutmeyecek kadar soğuk olsun. Ayakta olsun ve cok oyalanma. Psikolojine de cok iyi gelecek merak etme.Arkadaşlar tranferimin yarın sabah 7. Günü korkumdan duş alamıyorum, ayakta ılık ve kısa süreli duş alabileceğimi biliyorum ama, yinede korkudan duş yapmıyorum, bu konuda siz nasıl davrandınız ?
Ne bileyim, tedavi esnasında dr a herşeyi sorup danışıyor insan, ama bu 12 günlük bekleme sürecinde kendinle başbaşa kalıyorsun, birsürü internet sayfasında bizimle aynı durumda olan kadınların yorumlarını okudum , kimisi 30 gün boyunca duş almamış aklim almadı gsliba, bu bekleme sürecinde cok kafam karıştı ,ama dün Eşimin yardimiyla duşumu aldim cok rahatladim, yinede tsk ederim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ....Ben transferin 4. Gunu dus aldim. Neden korkuyorsun. Zaten tutunma gerceklesmistir çoktan. Dus almaman vajinal hijyenini bozabilir. Bence dus almalisin. seni usutmeyecek kadar soğuk olsun. Ayakta olsun ve cok oyalanma. Psikolojine de cok iyi gelecek merak etme.
Kesinlikle evet katılıyorum sana, okumucam artık, senin kan testine ka c gün var, ve ayrıca hangi sehirdesinCok fazla okuma insan geriliyor strese giriyor. Bu süreçte kafani dagitacak şeylerle ilgilen film izle kitap oku. Düşünmeye çalış...
Rabbim emeklerini boşa vermesin. Guzel haberlerini bekliyorum
Yaklasik 8 haftalik gebeyim ben. Darisi basina inşallahKesinlikle evet katılıyorum sana, okumucam artık, senin kan testine ka c gün var, ve ayrıca hangi sehirdesin
Maşallah çok sevindim, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk denemende mi oldu bu arada ben almanya hamburg da yaşıyorum hamilelerin duası belki kabul olur, pazartesi günü sabahtan test yapilacak, banada dua edermisin ( foxi ) tşk ederim..Yaklasik 8 haftalik gebeyim ben. Darisi basina inşallah
Ederim tabi. Smin canim. Ikinci denememdiMaşallah çok sevindim, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk denemende mi oldu bu arada ben almanya hamburg da yaşıyorum hamilelerin duası belki kabul olur, pazartesi günü sabahtan test yapilacak, banada dua edermisin ( foxi ) tşk ederim..
Cok üzüldüm. Üzülme demiycem ben de yasadim ayni şeyleri. Üzüntünü yasa ama pes etme. Allah yardimcin olsunMalesef bugün sonucun negatif çıktı,çok buruk ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?