2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Opu ve transfer ağrılı işlemler mi ? Transferde uyutmuyorlarmış aşılama gibiymiş doğru mu ?
Opu da genel anestezi aldım, ki genelde öyle oluyor. Hiç birşey hissetmedim. Hiç ağrısı sızısı Yok, tabi sonrasında adet sancısı gibi ağrılarım ve lekelenme tarzında kanamalarım oldu.
Transfer hiç olmadım , tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini bize aktarsınlar

Transfere hafif bir kahvalti edip bol su icerek gidiyorsunuz. Idrara sıkışık bir sekilde transferiniz yapılıyor. Ameliyathanede vajinal muayene gibi uzanıyorsunuz. Vajinal temizlik yapip bir kataterle transferiniz yapiliyor. Cok kisa bir işlem 5dk ancak surer. Sonrasi merkeze gore degisiyor. Yarim saat dinlendiren var 1 saat ya da daha uzun. Sonra evinize gönderiyorlar ve bekleme sureci basliyor.

Anestezi yok evet ama idrara sıkışık olmak biraz rahatsiz edici.
Teşekkürler kızlar..
bugün 4.iğneni oldum 8 de kontrole gideceğim yani adetin de 10.günü olacak o gün..
Kacinci gün opu oldunuz

Ben de 27 haziranda adet oldum lucrine falan basladik bakalim hayirlisi olur insallah

Teşekkürler kızlar..
bugün 4.iğneni oldum 8 de kontrole gideceğim yani adetin de 10.günü olacak o gün..
Kacinci gün opu oldunuz
Benim adetin 13. Günü yumurtalar toplandı.

Ben hiçbirşey yapmadım benim de test günüm cuma ama Çarşamba yapmayı düşünüyorum cesaretim Yok yapmaya ama hissediyorum bebeklerimin Benimle olduğunu inşallah allah hepimize nasip eder

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum. Ilk denemem negatifti Transferim c.tesi günü oldu. 5. Gün 1. Kalite olmayan 2 adet embriyo transfer edildi. 10 temmuz test gunüm inşallah bu sefer pozitif sonucu görürüz tüm bekleyenler olarak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Yalniz birseyi merak ediyorum siz surekli yattiniz mi? Ben ilkinde yattim sürekli simdiyse yatmiyorum arada uzanıyorum fazla ayakta kalmiyorum. Siz nasil geciriyorsunuz bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…