- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Bilmiyorum ki canım bilen biri cevaplar inşaAllah öğreniriz transfer de ilk gün sayılmıyor ama bunda nasıl oluyor bilmiyorum hiçAmin, inşallah. Bugün 1. Gün mü oluyor . Dün mü 1. Gündü ?
O zaman bugün 1 diyelim :)Opudan sonraki gün 1. Gün sayılıyor bildiğim kadariyla
Opu da genel anestezi aldım, ki genelde öyle oluyor. Hiç birşey hissetmedim. Hiç ağrısı sızısı Yok, tabi sonrasında adet sancısı gibi ağrılarım ve lekelenme tarzında kanamalarım oldu.Opu ve transfer ağrılı işlemler mi ? Transferde uyutmuyorlarmış aşılama gibiymiş doğru mu ?
Anestezi yok evet ama idrara sıkışık olmak biraz rahatsiz edici.Opu ve transfer ağrılı işlemler mi ? Transferde uyutmuyorlarmış aşılama gibiymiş doğru mu ?
Opu da genel anestezi aldım, ki genelde öyle oluyor. Hiç birşey hissetmedim. Hiç ağrısı sızısı Yok, tabi sonrasında adet sancısı gibi ağrılarım ve lekelenme tarzında kanamalarım oldu.
Transfer hiç olmadım , tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini bize aktarsınlar
Transfere hafif bir kahvalti edip bol su icerek gidiyorsunuz. Idrara sıkışık bir sekilde transferiniz yapılıyor. Ameliyathanede vajinal muayene gibi uzanıyorsunuz. Vajinal temizlik yapip bir kataterle transferiniz yapiliyor. Cok kisa bir işlem 5dk ancak surer. Sonrasi merkeze gore degisiyor. Yarim saat dinlendiren var 1 saat ya da daha uzun. Sonra evinize gönderiyorlar ve bekleme sureci basliyor.
Teşekkürler kızlar..Anestezi yok evet ama idrara sıkışık olmak biraz rahatsiz edici.
Kan testi yaptın mı canınKızlar benim transferimin 6. Günü sabah test yaptım silik çizgi çıktı sizce anlamı ne hamile miyim??
Transfere hafif bir kahvalti edip bol su icerek gidiyorsunuz. Idrara sıkışık bir sekilde transferiniz yapılıyor. Ameliyathanede vajinal muayene gibi uzanıyorsunuz. Vajinal temizlik yapip bir kataterle transferiniz yapiliyor. Cok kisa bir işlem 5dk ancak surer. Sonrasi merkeze gore degisiyor. Yarim saat dinlendiren var 1 saat ya da daha uzun. Sonra evinize gönderiyorlar ve bekleme sureci basliyor.
Benim adetin 13. Günü yumurtalar toplandı.Teşekkürler kızlar..
bugün 4.iğneni oldum 8 de kontrole gideceğim yani adetin de 10.günü olacak o gün..
Kacinci gün opu oldunuz
Adet ile mi başladınız lucrine? Geçen cuma opu oldum. Adetin 21. Günü başlamamı söyledi Lucrine .Ben de 27 haziranda adet oldum lucrine falan basladik bakalim hayirlisi olur insallah
Yapmadım cnm eşim şu ucuz testlerden almış bugün onu yaptım hiç bişi çıkmadıKan testi yaptın mı canın
Bence sabret canım daha çok erken salı günü kan testi vermeyi düşünüyorum bakalımYapmadım cnm eşim şu ucuz testlerden almış bugün onu yaptım hiç bişi çıkmadı
Benimde cuma test günüm Çarşamba günü yaptırım sen idrar testi yaptın mıBence sabret canım daha çok erken salı günü kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?