- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Test yaptırdınız mı? İnşallah en hayırlı sonucu alırsınızİnşallah inşallah sabah test günü bugun son ignelerimi ilaclarimi aldim. Allah hayırlı guzel haberle sevindirsin inşallah beni de benim gibi tüm bekleyenleri de
Test yaptırdınız mı? İnşallah en hayırlı sonucu alırsınız
Negatif, çok üzgünüm...
Üzüldüm Rabbim yardımcın olsunNegatif, çok üzgünüm...
İnşallah 5. Güne kadar giderler :) sağlıcaklaKızlar merhaba dün yumurta toplama işlemi yapıldı 5 yumurta çıkmıştı bugün 3 tane embriyo haberi aldık.şimdilik her şey yolunda görünüyor.inşallah böyle gider.hepimizin güzel sonuçlar alacağı bir hafta olsun inşallah.
Hayırlı olsun , silik çizgi görenlerin genelde pozitif oluyor sonucu. İnşallah, gönlünüze göre olur.Arkadaslar merhaba ben de ilk kez tüp bebek yaptiranlardanim. O yüzden foruma merak sarıp üye oldum. Haziranın 30 unda transferim yapıldı. Bügun 10.günüm. Dün öğlen ve bu sabah idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Gün içinde ara sıra adet sancısı gibi sancı girip bir iki dakika sonra geçiyor. Özellikle sol tarafıma ve sol bacağım sürekli uyusuyor. Idrar testine rağmen tedirginlik var üzerimde
Insallah. Kanı cuma günü vereceğim.
senin doktorun memorialda dimi cnm?Ben 2 düşük yaptım
Tüp bebek çift embriyo idi ikisi de
5.gün embriyosu blastokist
Doktorum bırakıyor hastaneyi
Ne yapacağım bilmiyorum
senin doktorun memorialda dimi cnm?
iyikide tercih etmemisim sende gelsene ivf ye doktor Murat Berkkanciogluya cok iyo baya iyi bir doktor.sen rahim filmi cektiridn mi?Ayrılıyor ordan
heh
iyikide tercih etmemisim sende gelsene ivf ye doktor Murat Berkkanciogluya cok iyo baya iyi bir doktor.sen rahim filmi cektiridn mi?
oyle dusue.yerine bor doktor geliyodur onunla devam.edersin eyer istersen dondurulmuslarini tasiyabiliyosun bu aradaŞansım yok
oyle dusue.yerine bor doktor geliyodur onunla devam.edersin eyer istersen dondurulmuslarini tasiyabiliyosun bu arada
Ya moral.bozacak bisey yok uzme kendini buna bile sukret ki hamile kaliyosun,dusuk.nedeninde illaki cozulucek merak etme ama bundna sonra devam edecegin doktoru iyi arastir.senin hatan ilk dusugun olunca arastirmasiz ikinciyyi denemen ama tabi toyuz ne bilcez.ama sakin sikma canini pozitif ol.dedigim gibi embriolarin tasinabiliyoBilmiyorum ne olacak
Moralim bozuk
Ya moral.bozacak bisey yok uzme kendini buna bile sukret ki hamile kaliyosun,dusuk.nedeninde illaki cozulucek merak etme ama bundna sonra devam edecegin doktoru iyi arastir.senin hatan ilk dusugun olunca arastirmasiz ikinciyyi denemen ama tabi toyuz ne bilcez.ama sakin sikma canini pozitif ol.dedigim gibi embriolarin tasinabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?