2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Kızlar merhaba dün yumurta toplama işlemi yapıldı 5 yumurta çıkmıştı bugün 3 tane embriyo haberi aldık.şimdilik her şey yolunda görünüyor.inşallah böyle gider.hepimizin güzel sonuçlar alacağı bir hafta olsun inşallah.

İnşallah 5. Güne kadar giderler :) sağlıcakla

Arkadaslar merhaba ben de ilk kez tüp bebek yaptiranlardanim. O yüzden foruma merak sarıp üye oldum. Haziranın 30 unda transferim yapıldı. Bügun 10.günüm. Dün öğlen ve bu sabah idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Gün içinde ara sıra adet sancısı gibi sancı girip bir iki dakika sonra geçiyor. Özellikle sol tarafıma ve sol bacağım sürekli uyusuyor. Idrar testine rağmen tedirginlik var üzerimde

Hayırlı olsun , silik çizgi görenlerin genelde pozitif oluyor sonucu. İnşallah, gönlünüze göre olur.
Kan ne zaman vereceksiniz?

Ben 2 düşük yaptım
Tüp bebek çift embriyo idi ikisi de
5.gün embriyosu blastokist
Doktorum bırakıyor hastaneyi
Ne yapacağım bilmiyorum

heh

iyikide tercih etmemisim sende gelsene ivf ye doktor Murat Berkkanciogluya cok iyo baya iyi bir doktor.sen rahim filmi cektiridn mi?

Çektirdim birşey yok
Niye düşük oluyor ya
Offf tedavi yarıda mı kalacak
Cuma kontrol
İlaca başlamıştım
Bilmiyorum dondurulmuşlarım nolcak

Bilmiyorum ne olacak
Moralim bozuk
Ya moral.bozacak bisey yok uzme kendini buna bile sukret ki hamile kaliyosun,dusuk.nedeninde illaki cozulucek merak etme ama bundna sonra devam edecegin doktoru iyi arastir.senin hatan ilk dusugun olunca arastirmasiz ikinciyyi denemen ama tabi toyuz ne bilcez.ama sakin sikma canini pozitif ol.dedigim gibi embriolarin tasinabiliyo

Doktor gerek yok
Düşükler sebepsiz olabiliyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…