- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
Amin inşallah güzel , hayırlı sonuçlarımız olurEvet özenliler, inşallah transferin cok guzel gecer. Sonucu da guzel olur. Allah hepimizim yardimcisi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah güzel , hayırlı sonuçlarımız olurEvet özenliler, inşallah transferin cok guzel gecer. Sonucu da guzel olur. Allah hepimizim yardimcisi olsun.
Günaydın, hayırlı olsun tedaviniz. Elde olanlar güzeldir inşallah. Her ay yumurta kalitesi farklı olurmuş. İnşallah güzel olur.İyi geceler kızlar tüp bebek tedavisine çok umutlu başlamiştım.yaşım 35 kontrolde Dr um yumurta rezervi zayıf dedi ilaçların dozunu arttırdı.iki yumurtalıkta da yumurta vardı bugün kontrol de soldakiler gelişmemiş sağ da 3 tane var dedi.cumartesi kontrol pazartesi yumurta toplama olacak.üstelik testlerde FSH amh hepsi çok iyi çıkıyor değerler. kafam karışık moralim bozuk.iki embriyo koyarız demişti şimdi bir tane bile çıkmayacak diye korkuyorum
Ay maşallah canım. Çok şükür, tebrik ederim.Kızlar bugün 11. Gün ve sonucum 72 çıktı
Cok guzel insallah katlanirKızlar bugün 11. Gün ve sonucum 72 çıktı
Maşallah canım insallah katkanarak artmaya devam eder..Rabbim bizede naip etsin pazar günü test günüm çok korkuyorumKızlar bugün 11. Gün ve sonucum 72 çıktı
Canım bugün seninde test günün dü ne oldu sonuçYapmadım cnm eşim şu ucuz testlerden almış bugün onu yaptım hiç bişi çıkmadı
İnşallah teşekkür ederimGünaydın, hayırlı olsun tedaviniz. Elde olanlar güzeldir inşallah. Her ay yumurta kalitesi farklı olurmuş. İnşallah güzel olur.
İnşallah sonuç katlanarak artarKızlar bugün 11. Gün ve sonucum 72 çıktı
Test yaptın mı?Maşallah canım insallah katkanarak artmaya devam eder..Rabbim bizede naip etsin pazar günü test günüm çok korkuyorum
NegatifTest yaptın mı?
Ah canım hayırlısı olsun. Rabbim daha güzelini nasip eder inşallah.Negatif
Ne desek boş dua edelim olurmu birbirimize Allah yardımcın olsun biraz daha sabr ..Negatif
Keşke ilk idrar ile yapsaydınız. Yarın da kan verin. İnşallah , güzel sonuç alırsınız.Acil yardiminiza ihtiyacım var. 2.deneme dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimde yarin 10.test günüm. Az önce idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba bu seferde mi olmadı. Bu şekilde benim gibi testte negatif görüp de kanda pozitif gören var mı, çok üzgünüm
Keşke ilk idrar ile yapsaydınız. Yarın da kan verin. İnşallah , güzel sonuç alırsınız.