• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

İyi geceler kızlar tüp bebek tedavisine çok umutlu başlamiştım.yaşım 35 kontrolde Dr um yumurta rezervi zayıf dedi ilaçların dozunu arttırdı.iki yumurtalıkta da yumurta vardı bugün kontrol de soldakiler gelişmemiş sağ da 3 tane var dedi.cumartesi kontrol pazartesi yumurta toplama olacak.üstelik testlerde FSH amh hepsi çok iyi çıkıyor değerler. kafam karışık moralim bozuk.iki embriyo koyarız demişti şimdi bir tane bile çıkmayacak diye korkuyorum :(

İyi geceler kızlar tüp bebek tedavisine çok umutlu başlamiştım.yaşım 35 kontrolde Dr um yumurta rezervi zayıf dedi ilaçların dozunu arttırdı.iki yumurtalıkta da yumurta vardı bugün kontrol de soldakiler gelişmemiş sağ da 3 tane var dedi.cumartesi kontrol pazartesi yumurta toplama olacak.üstelik testlerde FSH amh hepsi çok iyi çıkıyor değerler. kafam karışık moralim bozuk.iki embriyo koyarız demişti şimdi bir tane bile çıkmayacak diye korkuyorum :KK43:
Günaydın, hayırlı olsun tedaviniz. Elde olanlar güzeldir inşallah. Her ay yumurta kalitesi farklı olurmuş. İnşallah güzel olur.

Korkma lütfen rahat ol hisset bebeğini sadece ona yoğunlaş zaten şunu da anladım testle mesele bitmiyormuş pazartesi bir daha yapacam test bebeğin kalp sesini duymayıncaya kadar doktorlar birşey söylemiyorlar

Acil yardiminiza ihtiyacım var. 2.deneme dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimde yarin 10.test günüm. Az önce idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba bu seferde mi olmadı. Bu şekilde benim gibi testte negatif görüp de kanda pozitif gören var mı, çok üzgünüm :KK43:

Kızlar bugün test günü olanlar vardı sanki , tekrar kan testi yapacak olanlar da vardı . Ne yaptınız

Acil yardiminiza ihtiyacım var. 2.deneme dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimde yarin 10.test günüm. Az önce idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba bu seferde mi olmadı. Bu şekilde benim gibi testte negatif görüp de kanda pozitif gören var mı, çok üzgünüm :KK43:
Keşke ilk idrar ile yapsaydınız. Yarın da kan verin. İnşallah , güzel sonuç alırsınız.

Back