2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Ay ben bu topiği takip ediyorum ama hiç bildirim gelmedi.. Bende diyorum kızlar birşey almadı herhal :KK53:
Maşallah ben Baya tembel çıktım.. İlk defa dün ve bugün birşeyler aldık..
Dün; mothercare 3-6 ay 5li yarım kol çıtçıtlı body (75tl), lcw 2li yarım kol zıbın ve 3lü çorap aldık..
Bugünde; e-bebekten 5al 4öde zıbınlardan 1 yaş ve 9 aylık, birde battaniye aldık..
Yatak için park yatak almaya karar verdim..
Bebek arabasını bilemiyorum bir türlü.. Travel sistemler büyük ve ağır.. Kapanmaları için ana kısmı söküyorsun filan, baya uğraş gerekli.. E bebekte joie litterax'lar var beğendim ama tek yönlü..

Bebek arabası alıp memnun olan var mı arkadaşlar?

Ay ben bu topiği takip ediyorum ama hiç bildirim gelmedi.. Bende diyorum kızlar birşey almadı herhal :KK53:
Dün; mothercare 3-6 ay 5li yarım kol çıtçıtlı body (75tl), lcw 2li yarım kol zıbın ve 3lü çorap aldık..
Bugünde; e-bebekten 5al 4öde zıbınlardan 1 yaş ve 9 aylık, birde battaniye aldık..
Bebek arabasını bilemiyorum bir türlü.. Travel sistemler büyük ve ağır.. Kapanmaları için ana kısmı söküyorsun filan, baya uğraş gerekli.. E bebekte joie litterax'lar var beğendim ama tek yönlü..

Bebek arabasi konusunu hallettigim gun milat olacak benim icin sanirim

Joie littlerax benim aldığım araba ben ondan aldım çok kolay kapanışı falan ve çok hafif. Ana kucağı ile kullanınca sana doğru dönüyor zaten büyükken zaten çoğu bebek dışarıya bakmak istiyor bize değil :KK43: zaten pencereden de görünüyor ici istediğinde . O yüzden sorun etmedim ben ve aldık.
Herkes fiyatını soruyor ilk başlarda dan diye söylüyordum millet diyor ki arabaya bu kadar para verilir mi..

Şöyle yapıştırasım geliyor.
Ben yollarda çocuğuma rezil olamam ayrıca onun rahat etmesi daha önemli üstelik ilk bebeğim diğer çocuklarıma da kullanırım diyorumm. Çok sınır bozucu.. :110: artık millete şunu aldık bunu aldık demeye de çekinir olduk.

Son düzenleme:
Joie littlerax benim aldığım araba ben ondan aldım çok kolay kapanışı falan ve çok hafif. Ana kucağı ile kullanınca sana doğru dönüyor zaten büyükken zaten çoğu bebek dışarıya bakmak istiyor bize değil :KK43: zaten pencereden de görünüyor ici istediğinde . O yüzden sorun etmedim ben ve aldık.
Güle güle binsin oğluşun inşallah.. Canım senin genel listeyi birinci sayfaya eklesen mi acaba?

Yaa inanmıyorum birebir yazacaklarımı yazmışsın bana da hiç bildirim gelmedi bugün aklıma geldi baktım, bebek arabası benide delirten bir konu tecrübesiz anne olmak zor :KK70:

Yaa inanmıyorum birebir yazacaklarımı yazmışsın bana da hiç bildirim gelmedi bugün aklıma geldi baktım, bebek arabası benide delirten bir konu tecrübesiz anne olmak zor :KK70:

Aynen kizlar ya bende bebek arabasi nasil bisey alsak cok kararsizim alsak rahat etcem walla.park yatak alicaz nasipse bizde

Valla biz mi beceremiyoruz bilemedim ki.. Avm de herkesin arabasına bakıyorum.. Markası ne, rahatlar mı diye.. :KK70: Tek taraflı araba alacaksam Chicco var, 600 tl, hem iyi hem kolay katlanıyor.. Jokerde de 100 liraya ana kucağı gördüm.. Neticede anakucağını ne kadar kullanacağız da, diyorum kendime.. Tek taraflı arabaya 1100 lira vereceğime böyle yapayım diyorum, sonra ilk çocuk ver parayı çift taraflı al diyorum, daha daha sonra mesele çokta para değil bu arabalar çok kaba diyorum..
Zaten 6 ay diye aldığım kıyafetler bile gözüme küçük geldi.. Bebek arabasında gördüğüm bebeklerin ailelerine kaç aylık bebeğiniz dememek için kendimi zor tuttum.. Hoş kardeşimden biliyorum 6 ay iken 1.5 yaş kıyafeti alıyordum.. Cidden üzerinde yazan etiketler küçük.. Herşey karışık yani..

Kızlar bebek arabası araştırmaktan beynim sulandı. Hatchback arabamız olduğu için hantal olsun istemiyorum. Hem baston hem ana kucağı takılan hafif bir şey bakıyorum. Chicco lite way e tam karar vermiştim ki tek taraflı kullanıldığı için kafam karıştı. Baston olarak kullanıldığında bebek hep karşıya bakacak şekilde duruyor. Güneş gelmesin diye ve de bebeği göreyim diye kendine çeviremiyorsun. Hem ana kucağı hem baston olanlar hep tek yönlü. Sadece ana kucağı takılıyken bebek sana dönük olabiliyor. Bu marka hep olumlu yorum almış aslında. Akıl verin :işsiz::KK17:

Bebek arabasi konusunu hallettigim gun milat olacak benim icin sanirim

Aynen kizlar ya bende bebek arabasi nasil bisey alsak cok kararsizim alsak rahat etcem walla.park yatak alicaz nasipse bizde
Ben dün buraya daha önce de alsam mi cok beğendim dedigim arabayi aldım Kraft Fit Travel sistem. Kumaşı malzemeleri oldukça kaliteli zaten diğerlerine bakınca da belli oluyor. Kullanımı çok rahat sürüşü yumuşacık. Asansör sistemi var yatak hizasi alcaltilip yukseltilebiliyor (ki bu benim en önemli alma sebebim). Ana Kucağı yada portbebe hangi kısmı takarsaniz takın çıkarıp kendinize dondurebiliyorsunuz. Çift taraflı başta ben de heves ettim ama hangi mağazaya kime sorarsak soralım çok kullanissiz olduğunu ve kolay kirildigini söylediler (özellikle çocuğun ağırlığı arttıkça). İnternetten de çok araştırdım çift yönlü kullananların çoğu tavsiye etmiyor ve yeni araba arayisindalar.
Velhasıl uzun araştırmalarım ve gezmelerim sonucu bu modele karar verdim ve aldıktan sonra da rahatladım açıkçası bi yük kalktı üstümden resmen.
Size de bi fikir verebilmisimdir umarım. Allah bebislerimizi arabalarında sağlıkla neşeyle gezdirdigimiz gunleri de göstersin inşallah :dua:

Herkes fiyatını soruyor ilk başlarda dan diye söylüyordum millet diyor ki arabaya bu kadar para verilir mi..

Şöyle yapıştırasım geliyor.
Ben yollarda çocuğuma rezil olamam ayrıca onun rahat etmesi daha önemli üstelik ilk bebeğim diğer çocuklarıma da kullanırım diyorumm. Çok sınır bozucu.. :110: artık millete şunu aldık bunu aldık demeye de çekinir olduk.
İyi yapmissin canim gule gule kullan bende en basta dandik bir araba aldim. Bebek arabasi diger bebek arabalarin yanindan gecerken savruluyordu.:KK70:ama anakucagini epey kullandim yaklasik 9 aya kadar filan. Daha sonra jokerde bebe confoet loola 3 baya indirime girmisti 500 tl ye almistim 1 sene once biraz agir ama memnunum hos simdi bebe binmek istemesede arada kullaniyorum zaten cok disari cikmiyorum

Ben dün buraya daha önce de alsam mi cok beğendim dedigim arabayi aldım Kraft Fit Travel sistem. Kumaşı malzemeleri oldukça kaliteli zaten diğerlerine bakınca da belli oluyor. Kullanımı çok rahat sürüşü yumuşacık. Asansör sistemi var yatak hizasi alcaltilip yukseltilebiliyor (ki bu benim en önemli alma sebebim). Ana Kucağı yada portbebe hangi kısmı takarsaniz takın çıkarıp kendinize dondurebiliyorsunuz. Çift taraflı başta ben de heves ettim ama hangi mağazaya kime sorarsak soralım çok kullanissiz olduğunu ve kolay kirildigini söylediler (özellikle çocuğun ağırlığı arttıkça). İnternetten de çok araştırdım çift yönlü kullananların çoğu tavsiye etmiyor ve yeni araba arayisindalar.
Velhasıl uzun araştırmalarım ve gezmelerim sonucu bu modele karar verdim ve aldıktan sonra da rahatladım açıkçası bi yük kalktı üstümden resmen.
Size de bi fikir verebilmisimdir umarım. Allah bebislerimizi arabalarında sağlıkla neşeyle gezdirdigimiz gunleri de göstersin inşallah :dua:
Aminnnn canın, inşallah hepimize.. Eminim yük kalkmıştır.. Çok derin bir mevzuya döndü iyice..
Kraftın arabalarına da beğeniyorum.. Hafifliği de iyi o arabaların, tek mesele sökülerek katlanma.. Aslında öyle otobüse, metroya binip bir yere gider miyim bilemiyorum.. Ne ailem ne akrabam yok ne de olsa.
Sağolasın önerin için canım..

kızlar bunu ben ördüm ilk defa bebeişime elimle bişey yapmış oldum :halay::halay:
Screenshot_20180129-115726.png

Icine sinmesi ne guzel canim gule gule binsin bebegin ins.nekadara aldiniz?

Kızlar bebek arabalarını kaça aldınz ben araba almadan almycam ev 4.katta asansör yok arabanın içine koyarım çıkartamam yukarı apartman da güvenilir değil içeri koyamam ben 400e buldum 600 e buldum güzellerdi benetonun

X