- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
çıt çıt badiler 5 al 4 ode uygunduEki Görüntüle 2095081 Eki Görüntüle 2095082 Eki Görüntüle 2095083
bunlarda bu akşam ki ganimetler esofman takimi 6-9 ay , yarın da e bebek e bakayım uygun fiyat indirim dediniz gözüm döndü
Aldıklarımın geneli 6-9 ve 9-12 ay bu arada. İlk 6ay çok hızlı büyüyorlar. O yüzden minik kıyafetleri çok almayı düşünmüyorum.
Evet canım sadece ikili uzun kollular renkli (lcw’den) geri kalanlar beyaz ebebekte beyazlarda kampanya vardı :)Nasipse bende boyle almayi dusunugorum cnim.zibinlari beyazmi aldin??daha cok ebebekten bende bakiyim
Evet canım sadece ikili uzun kollular renkli (lcw’den) geri kalanlar beyaz ebebekte beyazlarda kampanya vardı :)
Bilemiyorum ki ben 50 cm 2 tane aldım şimdilik ilerde daha büyük cm bulursam boy boy alırım 6 tane olsa az mi olur bilmiyorum hiçç...Yenidoğan badi kaç tane alacaksınız
0-3 ay 11 tane olmus ama boyları hep farklı birbirinden
onlar yenidogunca büyük oluyor ondan eminim oğlum 52 cm 3450 gr doğmuştu ona rağmen kocaman olmuştu
benim ikinci ama unutmusum sayısını falanBilemiyorum ki ben 50 cm 2 tane aldım şimdilik ilerde daha büyük cm bulursam boy boy alırım 6 tane olsa az mi olur bilmiyorum hiçç...ilk bebek tecrübe yok
Demk ki değişen bişey olmuyor:)benim ikinci ama unutmusum sayısını falan
Ediyor canım kategorikerden bebek body olana gir beyazlar kampanyalı üstlerinde de yazıyorHangisinden aldin beyazlardan canim?bana atabilirmisin,?hala devam ediyormu
çıt çıt badiler 5 al 4 ode uygundu
Bende yaa, ne kadar alsam yeter mi az mı çok mu kestiremiyorum tamamen unutmuşumbenim ikinci ama unutmusum sayısını falan
Oğlumda bi arkadaş getirmişti bana bundan tabi ben ne olduğunu anlamadığım için hiç kullanmamıştım :)
Ediyor canım kategorikerden bebek body olana gir beyazlar kampanyalı üstlerinde de yazıyor
Evet canım ebebekte, indir telefonuna raht rahat takip et indirim ve kampanyaları ben hergün girip bakıyorum :)E bebektemi cnim?
Evet canım ebebekte, indir telefonuna raht rahat takip et indirim ve kampanyaları ben hergün girip bakıyorum :)
Malesef çabuk tükeniyor canımBaktim simdi cnm sadece yenidogan ve 3 ay varmis gerisi tukenmis yaa
Oğlumda bi arkadaş getirmişti bana bundan tabi ben ne olduğunu anlamadığım için hiç kullanmamıştım :)