- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
E bebekteNerde cnim bu dedigin 5al 4 odeler???
Indirim olduğu için çabuk tükenmiştir olsun onlardan al sen deBaktim simdi cnm sadece yenidogan ve 3 ay varmis gerisi tukenmis yaa
Evet ama çok iyi düşünülmüş sanki. Sonuçta bebeğinizi her gelen kucağına alacak ..
Indirim olduğu için çabuk tükenmiştir olsun onlardan al sen de
arayı biraz açtık sanırım 6 yaş olacak haziranda öyle olunca unutuyor insanDemk ki değişen bişey olmuyor:)
seninkiler arasında kaç yaş var ?Bende yaa, ne kadar alsam yeter mi az mı çok mu kestiremiyorum tamamen unutmuşum
Baktim simdi cnm sadece yenidogan ve 3 ay varmis gerisi tukenmis yaa
Bizimde doğum olduğunda hemen hemen 5 yaş olcak canım araları oğlum şu an 4yaş 4aylıkarayı biraz açtık sanırım 6 yaş olacak haziranda öyle olunca unutuyor insan
seninkiler arasında kaç yaş var ?
2012 haziran annelerine falan soruyorum bende bide değişen çok şey var
mağazalarda hala var canım
Kesinlikle, denemek lazımEvet ama çok iyi düşünülmüş sanki. Sonuçta bebeğinizi her gelen kucağına alacak ..
Bel koruyucuymusNicin cnim bu ?
çok iyi birinci sınıfa başladığında küçükte büyümüş olur biz birazcık geç kaldıkBizimde doğum olduğunda hemen hemen 5 yaş olcak canım araları oğlum şu an 4yaş 4aylık
Atnen canım öyle istiyorduk rabbim de nasip etti :)çok iyi birinci sınıfa başladığında küçükte büyümüş olur biz birazcık geç kaldık
Evet canım casual vista.Hangisi cnm casual vistami 1150lira?vidyosunu izledigim yani?
Eki Görüntüle 2095385 Eki Görüntüle 2095386 Eki Görüntüle 2095389
5 tane yenidoğan citcitli badi aldım 1 tane hastane çıkışının içinde 2 tane oğlundan kalma var yeter galiba
şort tisort takimi 15 tl ye aldım e bebekten çok ucuz cidden
pantolon ve hirkayida 9-12 ay aldım ama kalıpları küçük giibi
Şort takım kaç aylık aldın canım
Evet çok iyi yapmışsın güle güle giysin62 cm aldım canım 56 cm vardı çok küçüktü
sağol canım benim aminnEvet çok iyi yapmışsın güle güle giysin
Bunların hepsi aynı yerden mi? Çok güzeller.
aminn canım bana da erkek dediler sonra kız 16. haftada kesin erkek dediler başladım almaya insallah değişmez baya aldım çünküKızlar kıyafetlerinize bayıldım. Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Ben ayrıntılı ultrasondan sonra almayı düşünüyorum. İki dr da erkek dedi ama yine de bekleyeyim diyorum :)
@jelibons kıyafetleri nereden aldın? İlk fotolardakini?