- Konu Sahibi Blackbluee1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepiniz çok güzel şeyler almissiniz Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.ben daha pek birşey almadım annem birşeyler aldı ama onlar bende değil .kendi aldıklarım da bunlar daha erken diye almadım .Eki Görüntüle 2094992 Eki Görüntüle 2094993
sağol canım emziği satın almadım e bebek in konferansında hediye olarak dağıttılar
ilk bebisimde bende avent kullandım
geçenlerde bir mağazada aventin daha sert olduğunu söylediler suavinex diye bir markayı önerdiler ezikte ucu daha yumuşakmış bu defa da onu alacağım bakalım tutarsa
sağol canım yıldızlı olanı h&m den süet olanı bebeğim mağazasındanAllahım yarabbim nerden aldın kız bu ayakkabıları çok güzel güle güle giysin
Evet suavinex de güzel ben de ikisi arasında kararsiz kaldm hangisini alsam acaba
bugün gelen e bebek ve lcw siparişlerimiz ebebekten toplamda 15 tane zıbın aldım 5 tanesi ip askılı 3ay, 5 tanesi kalın askılı 9ay, 5 tanesi de kalın askılı 1 yaş bugün çarşıdan iki boy seyehat çantası da aldım biri büyük biri küçük boy. Hastaneye giderken küçüğe bebeğin eşyalarını büyüğe de kendi eşyalarımı koyucam inşallah rabbim nasip ederse.
Amin inşallah canım bende ucuza bulunca aldım alabildiğim kadar :)Oy oy nasıl tatlı. E bebekte bu zıbınlar çok uygundu bende aldım. Güle güle giysinler inşallah
Iyi yapmışsın hem kaliteli de bu fırsatlar hep bize avantaj :)) kaçırmamak lazımAmin inşallah canım bende ucuza bulunca aldım alabildiğim kadar :)
Bende öbür ay alcam onları aylık sınırımı aştım bu dönem :))Iyi yapmışsın hem kaliteli de bu fırsatlar hep bize avantaj :)) kaçırmamak lazım
Benimde artık elbise alışverişi bitti. Şimdi biberon emzik vs. Onlara bakıcam.. diğer aya inşalalh
Bende öbür ay alcam onları aylık sınırımı aştım bu dönem :))
Kendime aldıklarımı saymıyorum bile onlarda bugün yarın gelir bekliyorum kargoyu kocam isyan etcek ama edemiyorHele ben 2 kere aştım :)
Kendime aldıklarımı saymıyorum bile onlarda bugün yarın gelir bekliyorum kargoyu kocam isyan etcek ama edemiyor
Ahahahaa bu dönemin tadını çıkarmak lazımHaha benimde aynen bişey dese hemen ağlıyorum istemiyorum paranı tamm tamm diyorum.. birdaha alma bisey diyorum o da diyorki aşkım ben öyle mi dedim sen yanlış anladın falan diyo içimden kahkaha atıyorum
Bunu tek annem yaptı sanmıştım. Anneme bari alıştırma kilodu al da işe yarasın dedim aldı.ay ben daha dalamadım buralara :))
bi don aldım kızıma , don giyen donanır efsanesi ile
daha başka da bişey yok :)))
Ahahahaa bu dönemin tadını çıkarmak lazım