2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Çok güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Çok güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Amin canım hepimizinkini sağlıkla sihatle inşallah . Bende devlet kız dedi özelde kız desin garanti olsun lc wak. gidelim babasiyla kızımıza birseyler alalım dedim. bir heves ettim ozeldeki doktor erkeğe benziyor alışveriş yapmayin dedi ne guzel minnagima birseyler alacaktim kaldik öyle yine gittik baktik hem erkek reyonuna hem kız reyonuna . İlk bebegimiz bizde çok heves ediyoruz ama hicbirsey almadik
Rabbim saglikli sihatle hayirla versin cinsiyetimiz hiç önemli degil. Cuma randevumuz var merakta etmiyorum sağlıklı desin yeter bana ama minnagim rengini belli ederse bizde başlarız almaya

Merhaba arkadaşlar. Ben de araba konusunda çok kararsızım. Casual mantıklı gibi ama ana kucağı çıkınca çocuğu görecek şekilde kullanamıyorsun bastonu.

Tabi ki canım o heves bambaşka bişey :) bizim oğlan bizi çok uğraştırmadı cok şükür..
16. Haftada gittik tam erkek dedi o yüzden biz aldık alacağımızı.. tabi ki en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsunlar yeter bizim için ..

Merhaba arkadaşlar. Ben de araba konusunda çok kararsızım. Casual mantıklı gibi ama ana kucağı çıkınca çocuğu görecek şekilde kullanamıyorsun bastonu.

Zaten gerek yok ki küçükken ana kucağında yatıyor büyünce zaten dışarı bakmak isteyecek bize değil..

Canmm hepsi çok güzeller güle güle kullan

Içine bol bol işesin:)
Ben daha alamadm yarın cinsiyet kesinlessin insaAllah alicam

Bide buna bakin kizlar otekinden daha iyi baston degil ama kapanisi farkli baston gbi pratik ve vistadan daha iyi ozelligi ana kucagi degil de esas araba kismi da kendine cevirip takiliyor ayak koyma yeri ve tamamen yatirilmasi da hos duruyor yuksek araba.benm bu daha hosuma gitti paylasayim dedm.oteki modellerine de baktm casualin begenmedm

aldıklarınız hepsi çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
bebekler rızkıyla gelir derler gerçekten de öyle galiba. ablam doğum yapacak nisanda onunda oğlu olacak küçülen kıyafetlerini biz alırız kızımdan da herşey var zaten bebek arabamız eskidi e 3 4 yıl kullandık yeni almak lazım bebek arabası arayışındayım chicco lıttway den çok memnun kaldım ama bu kez çift yönlü bir bebek arabası alacağım travel sisteme gerek yok çünkü pusetimiz sapasağlam duruyor. beşik olarak pembe bir anne yanı beşiğimiz var olsun yatak odamda kim görecek 4-5 ay kullanıcam sonra yatak bakarım diyorum. bana bez ıslak mendil ve bakım ürünleri almak kalıyor

Selam kızlar bu da bizim ilk cicimiz ilk oğlum 19 aylık olduğu için herşeyimiz duruyor ama açılışı yapayım dedim.Ergonomik kanguru ve kundak almayı düşünüyorum.Bu da erkek o yüzden pek birşey almıcam diyorum ama yine dayanamaz alırsam atarım buraya

sağol canım emziği satın almadım e bebek in konferansında hediye olarak dağıttılar
ilk bebisimde bende avent kullandım
geçenlerde bir mağazada aventin daha sert olduğunu söylediler suavinex diye bir markayı önerdiler ezikte ucu daha yumuşakmış bu defa da onu alacağım bakalım tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…