- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Ben tabi cinsiyeti belli olsun dedim hic birseyler almadim . 16. Haftada devlet kız dedi özeldeki doktor erkege benziyor alışverişe baslamayin dedi . Tabi anneannesi hamile olduğumu öğrendiği an başladıanne dur alma tam belli olsun dedikce tutmuş halim bunlar yani
Çok güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)Annem kiz da giyer erkekte giyer diye ortak renkler aldi da . Devlet kız deyince herkese duyurduk ertesi gün kv ve gorumcelerim gelip kız diye hediye getirdi . 2 gün sonra da Ozelde erkeğe benziyor deyince kaldikhediyeleri de pembe hep
Amin canım hepimizinkiniÇok güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Tabi ki canım o heves bambaşka bişey :) bizim oğlan bizi çok uğraştırmadı cok şükür..Amin canım hepimizinkinisağlıkla sihatle inşallah . Bende devlet kız dedi özelde kız desin garanti olsun lc wak. gidelim babasiyla kızımıza birseyler alalım dedim. bir heves ettim ozeldeki doktor erkeğe benziyor alışveriş yapmayin dedi ne guzel minnagima birseyler alacaktim kaldik öyle yine gittik baktik hem erkek reyonuna hem kız reyonuna . İlk bebegimiz bizde çok heves ediyoruz ama hicbirsey almadik
Rabbim saglikli sihatle hayirla versin cinsiyetimiz hiç önemli degil.Cuma randevumuz var merakta etmiyorum sağlıklı desin yeter bana ama minnagim rengini belli ederse bizde başlarız almaya
Merhaba arkadaşlar. Ben de araba konusunda çok kararsızım. Casual mantıklı gibi ama ana kucağı çıkınca çocuğu görecek şekilde kullanamıyorsun bastonu.
Ayhan cocukmus tanitimi yapan
Eveet ben ablamin bebek arabasindan biliyorum kapatcaz acicaz derken ter icinde kaliyoduk.bunun kapatilmasina sok oldum o kadar pratik ki...sen de bi izle istersen videosunu
Guzelmis cnm izledim.ama tekerlekleri zayif geldi sanki bana yaa
Canmm hepsi çok güzeller güle güle kullanBen tabi cinsiyeti belli olsun dedim hic birseyler almadim . 16. Haftada devlet kız dedi özeldeki doktor erkege benziyor alışverişe baslamayin dedi . Tabi anneannesi hamile olduğumu öğrendiği an başladıanne dur alma tam belli olsun dedikce tutmuş halim bunlar yani
Eki Görüntüle 2093731 Eki Görüntüle 2093732 Eki Görüntüle 2093735
bunlar dışarıdakiler geri kalanı hurcladim bir ara da onları çekerim
1149 canım. E bebek e gittim. Bu markanın başka arabası vardı. İsterseniz getirtelim dedi. Test edemedim Yani.Nekadarmis cnim bu araba ?
sağol canım emziği satın almadım e bebek in konferansında hediye olarak dağıttılarGüle güle kullan canm keşke emziği de avent alsaydın çok memnun kalıyorlar. Bende avent alcam ürünleri . Yarın cinsiyeti kesinlessin ona göre hazrlklar2baslasn
Ben kapalı olduğum için kabanın altına 1 tane pantolon aldm gerçekten çok rahat bu dar gelene kadar giyeceğim :)
1149 canım. E bebek e gittim. Bu markanın başka arabası vardı. İsterseniz getirtelim dedi. Test edemedim Yani.