2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Çok güzelmiş bu araba canım ben de şimdi baktim

Dimi ben de cok begendim bakalm daha vaktimiz var ben krafttan baska dusunmuyordum ama casual da iyi marka.kraftin ayni tarz bulsam onu da degerlendiririm fiyati absurt pahali degilse tabi:))

Dimi ben de cok begendim bakalm daha vaktimiz var ben krafttan baska dusunmuyordum ama casual da iyi marka.kraftin ayni tarz bulsam onu da degerlendiririm fiyati absurt pahali degilse tabi:))
Genelde baston travellere puset üstüne direkt takılıyor ya o da benim çok hoşuma gitmiyor ama bunda çıkarıp takılıyor.bakalim fiyat konusunda ben de kararsızım uygun olsun istiyorum bazı çocuk binmiyor arabaya o yüzden hesaplı birşey olsun istiyorum

Evet cogu o sekilde üstüne takılıyor ve hic hos durmuyor.ozellikle ayri kullanılan aradm smdilik bu gozume carpti baska bulursan benimle de paylasirsan sevirim:) ben bin liradan asagi alamicam sanirim.saglamlik cok onemli cocugumuz binicek sonucta rahatligi saglikli olmasi.bide ilk bebis olunca ikinci de kullansin saglam olsun mantigi var.Allah hayirli karari verdirsin:))

Bulursam paylaşırım ben de bir kere denk gelmiştim sanki ama modeli bulamadım.bunu takip edicem ama çok begendim

Maşallah ne kadar güzel şeyler almışsınız kızlar. Bizde Herşey var bebek için oğlumdan kalan . Bir tek yazlık kıyafet, biberon seti ve süt pompası alacağım inşallah hayırlısıyla :)

Kızlar bende bugun gezdim araba icin ama fediginiz gibi araba sökülüp ana kucagi takılanlar ya da portbebe tarzına dönenler araba üstündeyken kapanmıyor dediler. Hani hep arabayla geziyoruz tamm da hadi otobüse binmek falan gerekti. O yüzden ya baston alcaktım ya da kolayca kapanan..
Bastonlari da sürdüm gayet güzel geliyor tabi ici boş ken üstüne ağırlık binse tekerlerinin çokta kolay döneceğini sanmadım..

Arkadaşlar listenize kesinlikle müslin battaniye ekleyin. Yaz için ideal ve çok gerekli.
Ben %100 bambu olandan almıştım bebegime inanılmaz memnunum.

Ben aldım muslin battaniye. Gerçekten tam yaza uygun havlunun içinde falan da kullanabilirim diye düşünüyorummm

Tabi ilk olunca eksikleri bitiremiyoruz :))
Bitmiyor tabi ilk olunca :) neler neler çıkıyor alınacak :) Biraz büyüdüler mi bir kaç ay sonraları Hele , oyun halısı, banyo oturagi , mama sandalyesi, müzikli oyuncaklar, dikkat geliştirici oyuncaklar, mama +Yemek takımı, şu biberonlari, şu geçirmeyen onlukler,Yeni yeni biberonlar, hele ki emzik kullanan bebeyse 2-3ayda bir emzik :)))- Al al bitmiyor bacım . Eve gelecek olan kocaya ismarlanan bezler, mamalar :)

Bizimki şimdiden şikayet ediyor bakalım .. napiyim kendi cocuguna almiycanmi diye üste çıkıyorum sonumuz hayrolaa

Ben tabi cinsiyeti belli olsun dedim hic birseyler almadim . 16. Haftada devlet kız dedi özeldeki doktor erkege benziyor alışverişe baslamayin dedi . Tabi anneannesi hamile olduğumu öğrendiği an başladı anne dur alma tam belli olsun dedikce tutmuş halim bunlar yani

Eklentiler

• IMG-20180112-WA0032.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20180112-WA0034.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20180101-WA0011.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20171125-WA0010.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20171125-WA0008.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20171029-WA0012.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20171209-WA0022.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Annem kiz da giyer erkekte giyer diye ortak renkler aldi da . Devlet kız deyince herkese duyurduk ertesi gün kv ve gorumcelerim gelip kız diye hediye getirdi . 2 gün sonra da Ozelde erkeğe benziyor deyince kaldik hediyeleri de pembe hep

Eklentiler

• IMG-20171228-WA0006.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20171228-WA0004.jpeg
    19,4 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20171228-WA0009.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20171228-WA0011.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…