-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Çok güzelmiş bu araba canım ben de şimdi baktimBen smdi hem baston hem travel olup arabayla ana kucaginin ayri ayri takilip kullanılacağı modellere baktim casual vista baston travel sistem bebek arabasinin videosunu izledim ikna oldum olucamoyle pratik bisi gormedim
Tam yazsana canim ne yazim nete?
Çok güzelmiş bu araba canım ben de şimdi baktim
Genelde baston travellere puset üstüne direkt takılıyor ya o da benim çok hoşuma gitmiyor ama bunda çıkarıp takılıyor.bakalim fiyat konusunda ben de kararsızım uygun olsun istiyorum bazı çocuk binmiyor arabaya o yüzden hesaplı birşey olsun istiyorumDimi ben de cok begendim bakalm daha vaktimiz var ben krafttan baska dusunmuyordum ama casual da iyi marka.kraftin ayni tarz bulsam onu da degerlendiririm fiyati absurt pahali degilse tabi:))
Genelde baston travellere puset üstüne direkt takılıyor ya o da benim çok hoşuma gitmiyor ama bunda çıkarıp takılıyor.bakalim fiyat konusunda ben de kararsızım uygun olsun istiyorum bazı çocuk binmiyor arabaya o yüzden hesaplı birşey olsun istiyorum
Bulursam paylaşırım ben de bir kere denk gelmiştim sanki ama modeli bulamadım.bunu takip edicem ama çok begendimEvet cogu o sekilde üstüne takılıyor ve hic hos durmuyor.ozellikle ayri kullanılan aradm smdilik bu gozume carpti baska bulursan benimle de paylasirsan sevirim:) ben bin liradan asagi alamicam sanirim.saglamlik cok onemli cocugumuz binicek sonucta rahatligi saglikli olmasi.bide ilk bebis olunca ikinci de kullansin saglam olsun mantigi var.Allah hayirli karari verdirsin:))
Ben casual vista baston travel diye yazdim nete.orda videolar arasinda cikti kasitli bulmadim YouTube'daydi sanirim oraya markayi ve modeli bulup yazabilirsin canim
Ben casual vista baston travel diye yazdim nete.orda videolar arasinda cikti kasitli bulmadim YouTube'daydi sanirim oraya markayi ve modeli bulup yazabilirsin canim
Maşallah ne kadar güzel şeyler almışsınız kızlar. Bizde Herşey var bebek için oğlumdan kalan . Bir tek yazlık kıyafet, biberon seti ve süt pompası alacağım inşallah hayırlısıyla :)
Arkadaşlar listenize kesinlikle müslin battaniye ekleyin. Yaz için ideal ve çok gerekli.
Ben %100 bambu olandan almıştım bebegime inanılmaz memnunum.
Canim bana linkini atabilirmisin izledigin vidyonun?bulamadim ya
Bitmiyor tabi ilk olunca :) neler neler çıkıyor alınacak :) Biraz büyüdüler mi bir kaç ay sonraları Hele , oyun halısı, banyo oturagi , mama sandalyesi, müzikli oyuncaklar, dikkat geliştirici oyuncaklar, mama +Yemek takımı, şu biberonlari, şu geçirmeyen onlukler,Yeni yeni biberonlar, hele ki emzik kullanan bebeyse 2-3ayda bir emzik :)))- Al al bitmiyor bacım . Eve gelecek olan kocaya ismarlanan bezler, mamalar :)Tabi ilk olunca eksikleri bitiremiyoruz :))
Bitmiyor tabi ilk olunca :) neler neler çıkıyor alınacak :) Biraz büyüdüler mi bir kaç ay sonraları Hele , oyun halısı, banyo oturagi , mama sandalyesi, müzikli oyuncaklar, dikkat geliştirici oyuncaklar, mama +Yemek takımı, şu biberonlari, şu geçirmeyen onlukler,Yeni yeni biberonlar, hele ki emzik kullanan bebeyse 2-3ayda bir emzik :)))- Al al bitmiyor bacım . Eve gelecek olan kocaya ismarlanan bezler, mamalar :)