- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Haklısın fikir oldu benim içinde sağolEvet canım çünkü senin dediğin baston olmayan tipi alınca bir süre sonra inan bastona dönülüyor pratik kolay tasınan bişi istiyor insan iki sefer masraftansa bi sefer alınması en doğrusu tabi ki gene de sen nasıl istersen al sadece söylemek istedim
yaa kızlar en acı tecrübelerden birine sahip olarak benim hiç alışveriiş yapmamam lazımdı ama cinsiyeti öğrendiğimden beri çok küçük ufak tefek şeyler aldım malesef.. Allahım giydirmeyi nasip etsin.. oğlumda herkes bekle alma demişti bende salak gibi dinledim ama yavrumu kaybettim aldığım 2li zıbını dışında hiçbirşeyi yoktu evladımın.. Allah istemedi heralde almamı bilemiyorum..
Bu seferde herkes alma dedi ama ben artık dinlemiyorum birisi bekle dese ağzına bir tane patlatasım geliyor.. Beynime kan sıçrıyor resmen.. o kadar nefret ediyorum ki söyleyenlerden.. eşim bile diyor bazen. ben de kendimi tutuyorum durumun farkındayım hakları da var ama ne yapayım.. yinede araa gittiğimde dayanamayıp aldıklarımı paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz
Hepsi Baçok güzel inşllah güle güle giyer :)
Bende çok sınır oluyorum öyle diyenlere allah göstermesin asla aklıma getirmiyorum bile..
Yani birdaha çocuğum olmayacak mı sanki benim çok saçmalık. Çok güzelmiş hepsi hayırlı olsun:))
Bende öyle büyük eşyaları 7. Aydan sonra düşünüyorum ya da bebek arabasında falan indirim yakalarsam alabilirim..cok sagol canı buyuk parcaları 32 den sonra alacagım artık orası kesin ama ufak tefek şeyleri beğendikçe alıyorum böyle :)
Bu arada istanbul ve cevresi için instagramda albebek var oradan sipariş vereceğim ücretsiz getirip kuruyprlar fiyatları da diğer markaalara göre çok uygun. bebek odası takımı travel bebek arabsı vs çok iyi orada.. okuduğum kadarıyla çok ta kalitelilermiş herkes memnun... oradan vereceğim 1 haftaya getirip luruyorlar herşey hazır birde hediyeleri de oluyor yorgan nevresim vs gibi.. Bana kalan ise kendime alacağım 2 3 parca gecelık bebeğime alacağım banyo esyları oluyor geri klanı dogduktan sonra ıhtıyac oldukca alınır dıye dusunuyorum..
Eki Görüntüle 2089796
Böyle mi ?
Güzelmiş bu araba modeli ne acaba