2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

1515845790574535638425.jpg 15158459076471152684090.jpg 15158460195332007586848.jpg

bunlar dışarıdakiler geri kalanı hurcladim bir ara da onları çekerim

IMG-20180112-WA0024.jpeg IMG-20180112-WA0022.jpeg bunlarda pasama benim ilk aldiklarim kizlar.Rabbim hepimize aldiklarimjzj giydirmek nasip etsin ins.sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin saglikli hayirli evlat olsunlar hepside ins.bende ufak ufak basladim gibi sanki almaya.penye yelekle basladik bakalim.ama benden once ananesi almis bile pelus battaniyesiyle uzun kollu zibinini❤❤

Eki Görüntüle 2093748 Eki Görüntüle 2093749 bunlarda pasama benim ilk aldiklarim kizlar.Rabbim hepimize aldiklarimjzj giydirmek nasip etsin ins.sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin saglikli hayirli evlat olsunlar hepside ins.bende ufak ufak basladim gibi sanki almaya.penye yelekle basladik bakalim.ama benden once ananesi almis bile pelus battaniyesiyle uzun kollu zibinini❤❤
Benim de anneanne alıyor. Örüyor uğraşıyor. Babaanne de ne çok şey alıyorsunuz yeter bana bulaşık makinesi alın diyor te allahım ya yukardaki komşumda hamile kv neler yapmış yaaa:mad::mad:

Benim de anneanne alıyor. Örüyor uğraşıyor. Babaanne de ne çok şey alıyorsunuz yeter bana bulaşık makinesi alın diyor te allahım ya yukardaki komşumda hamile kv neler yapmış yaaa:mad::mad:

Masallah kayinwalidene de dicek bise bulamadim vala :// bizimkiler ikiside basladilar yeleklere battaniyelere

Ben smdi hem baston hem travel olup arabayla ana kucaginin ayri ayri takilip kullanılacağı modellere baktim casual vista baston travel sistem bebek arabasinin videosunu izledim ikna oldum olucam:KK70: oyle pratik bisi gormedim

Aynen cnim hem trawel hem baston olsun birde hafif olsun dimi?tek elle kapansin.bende ariyorum bole bi araba:KK66:

Aynen cnim hem trawel hem baston olsun birde hafif olsun dimi?tek elle kapansin.bende ariyorum bole bi araba:KK66:

Eveet ben ablamin bebek arabasindan biliyorum kapatcaz acicaz derken ter icinde kaliyoduk.bunun kapatilmasina sok oldum o kadar pratik ki...sen de bi izle istersen videosunu

Bende öyle istiyordum benim aldığım arabada baston değil ama bastondan daha kolay kapanıyor baston up uzun oldu taşımak bizim aldığımızı daha kolay

X