-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Hepsi çok hoş allah güle güle kullanmayı nasip etsinBunlar memlekettekilerin aldiklari
Bebişin şansıbunlarda Ankara da e bebek in bebekoloji konferansından aldığım numuneler daha cinsiyeti belli olmadan şansıma mavi emzik çıkmıştı
Benim de anneanne alıyor. Örüyor uğraşıyor. Babaanne de ne çok şey alıyorsunuz yeter bana bulaşık makinesi alın diyor te allahım ya yukardaki komşumda hamile kv neler yapmış yaaaEki Görüntüle 2093748 Eki Görüntüle 2093749 bunlarda pasama benim ilk aldiklarim kizlar.Rabbim hepimize aldiklarimjzj giydirmek nasip etsin ins.sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin saglikli hayirli evlat olsunlar hepside ins.bende ufak ufak basladim gibi sanki almaya.penye yelekle basladik bakalim.ama benden once ananesi almis bile pelus battaniyesiyle uzun kollu zibinini❤❤
Güle güle giy canım
Benim de anneanne alıyor. Örüyor uğraşıyor. Babaanne de ne çok şey alıyorsunuz yeter bana bulaşık makinesi alın diyor te allahım ya yukardaki komşumda hamile kv neler yapmış yaaa
Güle güle giy canım
Kraft mist diye geçiyor
Hepsi çok hoş allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Ben smdi hem baston hem travel olup arabayla ana kucaginin ayri ayri takilip kullanılacağı modellere baktim casual vista baston travel sistem bebek arabasinin videosunu izledim ikna oldum olucamoyle pratik bisi gormedim
Aynen cnim hem trawel hem baston olsun birde hafif olsun dimi?tek elle kapansin.bende ariyorum bole bi araba
Eveet ben ablamin bebek arabasindan biliyorum kapatcaz acicaz derken ter icinde kaliyoduk.bunun kapatilmasina sok oldum o kadar pratik ki...sen de bi izle istersen videosunu
Onu almadım başka bir araba aldım joie marka 1 150 mi ne oyle bişey dı e bebekten aldkNekadara aldin canim kraft mist arabayi?ve nerden
Bende öyle istiyordum benim aldığım arabada baston değil ama bastondan daha kolay kapanıyor baston up uzun oldu taşımak bizim aldığımızı daha kolayAynen cnim hem trawel hem baston olsun birde hafif olsun dimi?tek elle kapansin.bende ariyorum bole bi araba
Bende öyle istiyordum benim aldığım arabada baston değil ama bastondan daha kolay kapanıyor baston up uzun oldu taşımak bizim aldığımızı daha kolay
Gule gule kullansin bebisin cnm.pahaliymis baya