• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeklere kayısı püresi veriyormusunuz? Yani kuru kayısıyı nasıl püre yapıyorsunuz? Ya da kuru kayısıdan püre verilir mi ? Böyle böyle sorular kafamda :halay::işsiz::ukala:
Instangramda ek gida tarifleri ve mutfakta bebek var gibi cok guzel sayfalar var kayisiyi pisirip yaninda baska bir pureyle karistirip veriyorlar ve daha bircok tarif var takip etmenizi tavsiye ederim

Kayısıyı ben şöyle verdim.kizim kabız olma yolunda.bir kayısıyı yarım bardak ılık suda sabah kadar beklettim.gun içinde bu suyu icirdim.kayisiyi da bir arkadaş paylaştı delikli emzik varya onun içine koydum.biraz biraz kemirdi.
Iyiymis, ben de yapayım. Kabızlık problemi yok şükür de, ben öyle pürelerine falan karıştırmak için kullanmak istiyorum.

Selam kizlar biz hala hastaligi atlatamadik.kizim antibiyotige basladi eve soguk buhar makinesi aldik su maskeli hastanelerde uygulanan onu yapiyoruz ailecek hepimiz hastayiz ama bi tik daha iyilesme yolunda ilerliyoruz.gergedan gribi mi neymis salgin valla gecmek bilmiyor hic bu kadar uzun suren gribal enfeksiyon gecirmemistim.kizim cok alem bebeklere cirkin ol dersin olur ya memlekette onu ogrendi biz demeden yapiyor sirin oldugunu anladi sık sık yapiyor masaallah cok tatli yaa:KK70: sabah kahvalti öğlen yogurt sonrada corba ya da sebzeli muhallebi tarzi bisi yapiyorum sebek oluyorum yesin diye.emmeyi reddetmeye basladi ek gidalar artali ama gece cok sık uyanmalarda bi azalis yok uyanp emmeden uyumuyor.balkabagini seviyor tatli olunca dun irmik yulaf ezmesi ruseymli balkabagi yaptim cok sevdi.tatsiz sebzeleri karistirip corba yapiyorum pek yedigi soylenemez.hele kivamsizsa hic sevmiyor su icmiyor alistirma bardağının icine puff yapiyor suyu da batiriyor.kabizlik basladi.en zoru antibiyotigini icirmek ek gidadan soguyacak diye korkuyorum zaten cok yedigi yok.yani bizde cesit arttikca yogurt ve memeye olan ilgi azaldi malesef.ha bide geceleri her uyanista tekrar uyutmak eziyet saatlerimizi aliyor.en az iki kez saatler suren molasi var.diger her uyanisinda da gozler cin cin ama ucak sesi falan uyutmayi basariyorum onlarda.bi ara emzikle ve suyla geri uykuya döndürmeyi denemistim ama yemiyor benim kiz meme olmadan aslaaa

Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladı :( ve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?

Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladı :KK43: ve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?

Bizim dogustan beri var gecen yine goturduk dr'a.hepsi ayni seyi diyor bir bucuk yas civari gecer en gec gecmezse operasyon gerekli diyorlar ama genelde geciyormus.masaj yapicaksin canim ama kanal tikanikligi mi yoksa enfeksiyon mu bilmek lazm doktora bi gotur istersen.biz hem damla hem masaj devam ediyoruz hala bakalim kendiliginden gecer ins.

Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladı :KK43: ve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
Canım benim bebeğimde var doğuştan dogdugundan beri masaj yapıyorum çocuk göz doktoruna götürmüştüm gözleri aliyodu ve iltahaplaniyodu masaj gösterdi gunde 60 70 defa yapicaksin dedi ve damla verdi 1 yaşına kadar açmaya çalış yoksa operasyonla açılıcaz dedi bir çok çocukta oluyomus ama sen yinede ihmal etme bi doktor görsün banyoda bebek sampuaniyla yıkamakta iyi geliyor gecmis olsun canim

İşte hep diyorum ben.
anne olmak çok zor hemde cokkk zor coktaaaaaa guzelllll yani sira
Anne olup bir insanın sorumluluğunu almak onu yetiştirmek bakmak çok zor
İlerde kızlarima Allah'ım bana sağlık versin hep destek olucam.
Birde anne olunması için acele edilmemesi gerek
Çok büyük bir sorumluluk bu bebek sahibi olmak
Hele ki onu hep korumak kollamak düşünmek.en zoru
Küçük yaşta anne olanlara hayret ediyorum nasıl bu ağır sorumluluğu ustlendiler

Back