2018 dogum yapmis ikiz anneleri

canim hangi marka park yatak aldin? Birde bebek bakim urunu olarak neler almamiz gerekiyor?

canım ben instagramdan aldım markası baby star
siyah aldım cok şık duruyor. karısık renklerdense bu daha iyi :) bebek bakım urunu olarak ben şampuan,pişik kremi,bebek nemlendırıcısı,yağ,sabun, almıstım.

Sebamedin şampuan ve vücut şampuanını ve pişik kremini kullanıyorum memnunum.yağ olarak jahnsons baby kullanıyorum. Zeytin yağı ara ara.benimkiler küçük henüz oyuncak ilgilerini çekmiyor

en ıyısı sanırım sebamed keske ılk basta alsaydım hıc dusunemedım.senınkıler nekadarlık oldu canım bızım 4 ay oldu.

Tombuldut Canım bebek arabanızı kullandınız mı hiç nasıl memnun kaldin mi?Geldi demiştin yanlış hatirlamiyorsam

bugun geldiii tek kellime miiiiikeemmelll bayıldımm kurulumu kolay, kapatması kolay, hafıf, kuması kalıteli, kolay manevralı, evde anladıklarım bunlar :) bugun dısarı cıkıcaz dısarda bı sureyım ozamanda yorum yaparım ıyı yada kotu dıye. hem bence genıste degıl hatta kapatınca bıle yer kaplamıyor

Tombuldut ay tombisimmmmm nasil mutlu oldum nasillll. Cok sevindim adina.. sabredenlerden oldun cokca.. InsaAllah yalniz kaldigin aylarin tadini simdi doya doya cikariyoesundur.. gözün aydin canim..

ayyy canımsınn tesekkur ederım pembik helvam rabbıme sukurler olsun kavustuk öyle guzelizki yanyana tam bir aıle olduk çok şükür sen napıyosun nası gidiyo

A 101 in kapısından girebilecek misin çok merak ediyorum

anladim peki yag niye aldin? Onu ne icin kullanicaz?

ayyy canımsınn tesekkur ederım pembik helvam rabbıme sukurler olsun kavustuk öyle guzelizki yanyana tam bir aıle olduk çok şükür sen napıyosun nası gidiyo

Cok sükür canim yuvarlana yuvarlana gidiyo hamd olsun :) basta zaman nasil gecicek derken 4 aylik olucaz insaAllah inanilir gibi degil :)

A 101 in kapısından girebilecek misin çok merak ediyorum

bugun dısarı cıktık yolda asırı kolay suruluyor yer kaplamıyor cafeye gıttık kapılardan hatta sandalye aralarından bıle rahatlıkla gectık a101 gırmedım ama onunden gecerken baktım ordan bıle sıgar yanı emınım. sadece sey yordu benı bebeklerın tam uyku saatıne geldı cıkmamız anaam bütün lojman sesımıze cıktı normalde cok uslular acıkma ve uyku dısında aglamazlar cok rahatım o konularda. ama uyku saatıne denk geldıgı ıcın resmen savaş cıktı ay daraldık panıkledık kapının onunde bırını esım aldı bırını ben kucagıma aldım. sonra sakınlestı uyudular arabanın ıcınde

anladim peki yag niye aldin? Onu ne icin kullanicaz?

yasadıgım sehırde sular cok kreclı ben banyo sonrası mecburen kullanıyorum pamuk gıbı oluyorlar

Cok sükür canim yuvarlana yuvarlana gidiyo hamd olsun :) basta zaman nasil gecicek derken 4 aylik olucaz insaAllah inanilir gibi degil :)

bızde dün 4 ayı bitirdik :) cok sukur halımıze pembıkımı hıc dısarı cıktınmı ? cıktıysan nasıl cıktın. cok sevıyorum gezmeyı falan ama bebeklerle cıdden yorucu evı hallet kendım gıyınıyorum hazırlanıyorum cocukların cantası(kocaaaman) sonra cocukların altını degıs gıydır gıtmeden bi tur emzır falan resmen pert oluyorum. ama vazda gecmıyorum gezmelerden

maşallah saglıkla buyusunler biz dort aylık olduk sadece anne sutu alıyolar. benıde benden alıyorlar ama sac kalmadı kafamda
Tesekkur ederim hepimizinki insallah ☺ masallah insallah bende surekli emziriyorum cok yorucu cok sukur doyuyorlar simdilik benimde kamburum cikti resmen emzirmekten

Kızlar ilk aşımızı olcaz yarın 1 aylık olduk aşı yapmadan önce ağrı kesici verdiniz bebislerinize yoksa huysuz olmuyorlarmu

Tesekkur ederim hepimizinki insallah ☺ masallah insallah bende surekli emziriyorum cok yorucu cok sukur doyuyorlar simdilik benimde kamburum cikti resmen emzirmekten

evet yorucu cıdden cok yorucu hele bıde bagzıları gelıyor ne yasadıgını bılmeden al al al bunu emzır bu acıkmıss dıyorlar ya cınlenıyorum. 7/24 ben bebeklerleyım hangısı nekadar emdı hangısı acıktı ben bılırım. ve arastırdım nette ellerını agzına goturmelerı yada agızlarına bısey deyınce hemen emmeye yalamaya calısmaları tamamen ıcgudusel olarak emme reflekslerı oldugu ıcınmıs. ama tabı cok bılmısler bunu “ac bu ac ac ac” olarak dıle getırıyor. Allah sabır versın ıkız annelerıne

Sampuan sebamed pisik kremi uni baby almis esim zeytinyagindan yanayim ben ama. Hayirli olsun cok guzel oyuncaklar bence simdilik yeterli☺

tesekkur ederım canım

kızlar bısey sorucam oyuncaklardan birer tane aldım aynı oyuncaktan ıkızler dıye ıkıser almadım. bıtane posetlı oyuncak var bebegın bıri cok sevdı acaba ondan bıtane dahamı almalıyım yoksa aynı oyuncaktan ıkıtane almak gereksızmı?

Ikizlerden haric 3 bucuk yasinda oglum var 22 ay emzirdim emzirmeyi ac oldugunu doydugunu anlayaviliyorum haliyle. Ona ragmen bana nasil emzirecegimi gogsumu nasil tutup bebege verecegimi gosteren teyze gordum ben yani illa ki dengesizler cikacak karsimiza maleseffff

Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorum

ooo maşallah hadı benım ıcın neyse dıyelım ılk bebek. ama senın gene tecruben varmıs hakıkaten cok sacma komık :) zaten tecrubelisindir.

Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorum

ikişer tane alınırsa hep oyle ıstemeye devam ederler... ben bu acıdan hıc dusunememıstım cok mantıklı fikrin gercekten bende almayayım ozaman paylaşa paylaşa oynasınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…