- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
canim hangi marka park yatak aldin? Birde bebek bakim urunu olarak neler almamiz gerekiyor?
Sebamedin şampuan ve vücut şampuanını ve pişik kremini kullanıyorum memnunum.yağ olarak jahnsons baby kullanıyorum. Zeytin yağı ara ara.benimkiler küçük henüz oyuncak ilgilerini çekmiyor
Tombuldut Canım bebek arabanızı kullandınız mı hiç nasıl memnun kaldin mi?Geldi demiştin yanlış hatirlamiyorsam
Tombuldut ay tombisimmmmm nasil mutlu oldum nasillll. Cok sevindim adina.. sabredenlerden oldun cokca.. InsaAllah yalniz kaldigin aylarin tadini simdi doya doya cikariyoesundur.. gözün aydin canim..
A 101 in kapısından girebilecek misin çok merak ediyorumcanım ben instagramdan aldım markası baby star
siyah aldım cok şık duruyor. karısık renklerdense bu daha iyi :) bebek bakım urunu olarak ben şampuan,pişik kremi,bebek nemlendırıcısı,yağ,sabun, almıstım.
en ıyısı sanırım sebamed keske ılk basta alsaydım hıc dusunemedım.senınkıler nekadarlık oldu canım bızım 4 ay oldu.
bugun geldiii tek kellime miiiiikeemmelll bayıldımmkurulumu kolay, kapatması kolay, hafıf, kuması kalıteli, kolay manevralı, evde anladıklarım bunlar :) bugun dısarı cıkıcaz dısarda bı sureyım ozamanda yorum yaparım ıyı yada kotu dıye. hem bence genıste degıl hatta kapatınca bıle yer kaplamıyor
anladim peki yag niye aldin? Onu ne icin kullanicaz?canım ben instagramdan aldım markası baby star
siyah aldım cok şık duruyor. karısık renklerdense bu daha iyi :) bebek bakım urunu olarak ben şampuan,pişik kremi,bebek nemlendırıcısı,yağ,sabun, almıstım.
en ıyısı sanırım sebamed keske ılk basta alsaydım hıc dusunemedım.senınkıler nekadarlık oldu canım bızım 4 ay oldu.
bugun geldiii tek kellime miiiiikeemmelll bayıldımmkurulumu kolay, kapatması kolay, hafıf, kuması kalıteli, kolay manevralı, evde anladıklarım bunlar :) bugun dısarı cıkıcaz dısarda bı sureyım ozamanda yorum yaparım ıyı yada kotu dıye. hem bence genıste degıl hatta kapatınca bıle yer kaplamıyor
ayyy canımsınn tesekkur ederım pembik helvamrabbıme sukurler olsun kavustuk öyle guzelizki yanyana tam bir aıle olduk çok şükür sen napıyosun nası gidiyo
canım ben instagramdan aldım markası baby star
2,5 aylık olduk canım şükür... Siz tam eğlenceli zamandasınız sanırım... Ben şimdiden eğlenmeye başladım yavrucaklarla....
canım ben instagramdan aldım markası baby star
A 101 in kapısından girebilecek misin çok merak ediyorum
anladim peki yag niye aldin? Onu ne icin kullanicaz?
Cok sükür canim yuvarlana yuvarlana gidiyo hamd olsun :) basta zaman nasil gecicek derken 4 aylik olucaz insaAllah inanilir gibi degil :)
Tesekkur ederim hepimizinki insallah ☺ masallah insallah bende surekli emziriyorum cok yorucu cok sukur doyuyorlar simdilik benimde kamburum cikti resmen emzirmektenmaşallah saglıkla buyusunlerbiz dort aylık olduk sadece anne sutu alıyolar. benıde benden alıyorlar ama sac kalmadı kafamda
Sampuan sebamed pisik kremi uni baby almis esim zeytinyagindan yanayim ben ama. Hayirli olsun cok guzel oyuncaklar bence simdilik yeterli☺kızlar bebeklerınıze yag sampuan pısık kremı sabun hamgı marka kullanıyorsunuz ? 4 aylık olduk bıkac oyuncak aldım sızınkıler oynuyormu cok fazla almadım
Eki Görüntüle 2155034 Eki Görüntüle 2155035 Eki Görüntüle 2155036 Eki Görüntüle 2155037
bunları aldım baska ne almam gerekir
Zeytin yağını vücutlarinami sürüyorsun bebek yağı yerine mi kullaniyirsunSampuan sebamed pisik kremi uni baby almis esim zeytinyagindan yanayim ben ama. Hayirli olsun cok guzel oyuncaklar bence simdilik yeterli☺
ben vermedim canım aşı sonrası bi sorun yaşamadık şükür inşallah sizde sorunsuz atlatirsinizKızlar ilk aşımızı olcaz yarın 1 aylık olduk aşı yapmadan önce ağrı kesici verdiniz bebislerinize yoksa huysuz olmuyorlarmu
Pişik kremi olarak zeytinyagi. Bebek yagi kullanmdimZeytin yağını vücutlarinami sürüyorsun bebek yağı yerine mi kullaniyirsun
Yok agri kesici vermedim atesi olursa calpol ver dediler ebeler. Huysuzluk oldu ama ates olmadiKızlar ilk aşımızı olcaz yarın 1 aylık olduk aşı yapmadan önce ağrı kesici verdiniz bebislerinize yoksa huysuz olmuyorlarmu
Tesekkur ederim hepimizinki insallah ☺ masallah insallah bende surekli emziriyorum cok yorucu cok sukur doyuyorlar simdilik benimde kamburum cikti resmen emzirmekten
Sampuan sebamed pisik kremi uni baby almis esim zeytinyagindan yanayim ben ama. Hayirli olsun cok guzel oyuncaklar bence simdilik yeterli☺
Ikizlerden haric 3 bucuk yasinda oglum var 22 ay emzirdim emzirmeyi ac oldugunu doydugunu anlayaviliyorum haliyle. Ona ragmen bana nasil emzirecegimi gogsumu nasil tutup bebege verecegimi gosteren teyze gordum ben yani illa ki dengesizler cikacak karsimiza maleseffffevet yorucu cıdden cok yorucu hele bıde bagzıları gelıyor ne yasadıgını bılmeden al al al bunu emzır bu acıkmıss dıyorlar ya cınlenıyorum. 7/24 ben bebeklerleyım hangısı nekadar emdı hangısı acıktı ben bılırım. ve arastırdım nette ellerını agzına goturmelerı yada agızlarına bısey deyınce hemen emmeye yalamaya calısmaları tamamen ıcgudusel olarak emme reflekslerı oldugu ıcınmıs. ama tabı cok bılmısler bunu “ac bu ac ac ac” olarak dıle getırıyor. Allah sabır versın ıkız annelerıne
tesekkur ederım canım
Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorumkızlar bısey sorucam oyuncaklardan birer tane aldım aynı oyuncaktan ıkızler dıye ıkıser almadım. bıtane posetlı oyuncak var bebegın bıri cok sevdı acaba ondan bıtane dahamı almalıyım yoksa aynı oyuncaktan ıkıtane almak gereksızmı?
Ikizlerden haric 3 bucuk yasinda oglum var 22 ay emzirdim emzirmeyi ac oldugunu doydugunu anlayaviliyorum haliyle. Ona ragmen bana nasil emzirecegimi gogsumu nasil tutup bebege verecegimi gosteren teyze gordum ben yani illa ki dengesizler cikacak karsimiza maleseffff
Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorum
evet yorucu cıdden cok yorucu hele bıde bagzıları gelıyor ne yasadıgını bılmeden al al al bunu emzır bu acıkmıss dıyorlar ya cınlenıyorum. 7/24 ben bebeklerleyım hangısı nekadar emdı hangısı acıktı ben bılırım. ve arastırdım nette ellerını agzına goturmelerı yada agızlarına bısey deyınce hemen emmeye yalamaya calısmaları tamamen ıcgudusel olarak emme reflekslerı oldugu ıcınmıs. ama tabı cok bılmısler bunu “ac bu ac ac ac” olarak dıle getırıyor. Allah sabır versın ıkız annelerıne
Amiiiiiinnn.bende deli oluyorum annem bile yapıyor.
tesekkur ederım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?