- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Nasil yapıldı rop muayenesi sizin?Bizden ikinciyi istemediler neden acaba?Bize iki defa damla damlatıp muayeneden geçirildi sizinde öyle mi oldu?Evet canım rop muayenemiz iki defa yapıldı şükür bir sorun çıkmadı bizim sizinde çıkmaz inşallah, eoprotein eczaneden alınıyor hatta onlarda sipariş verip getirttiler 200gr lık 160₺ ye almıştık
Benimkilerde 1900 ve 2100 doğdular. İlk başlarda ememediler güçleri yetmedi. Sütümde azdı. Daha 8 günlükler :) ama neyseki memeden emiyorlar artık ama kesinlikle doymuyorlar. Sütümü sağıp veriyorum, aptamil prematüre mama ile de destekliyorum. Mamasız doymuyorlar tam olarak bakalım yarın doktora görüncez. Ama bir haftada tulumları hafiften küçülmeye başladı. Mamasız sadece anne sütüyle doyurmak şu anda benim için fantastik gibi geliyor. Ama belki çene kasları kuvetlendikçe daha iyi çekerler gerek kalmaz ilerde. Başta çok üzüldüm ama napalım hiç sütte gelmeyebilirdi sağlıklı büysünlerde.Sağol Cnm..burada bu kadar uzun süre küvözde kalan bir bizimkiler var ondan aklıma hep sen geliyorsun..bize dr bu konu ile ilgili birşey söylemedi bol bol emzir dedi...biri gayet iyi besleniyor gelişim gösterdi ama diğeri 10 gün oldu hiç kg almadı kontrolümüz var bu hafta mutlaka soracağım..zaten bakacak kg almamış verecektir birşeyler..valla çok zormuş allah yardımcımız olsun..
Bizi de ikinciye çağırdılar inş bizde atlatırız...evet öyleymiş 2 kg olan 10 gün oldu hiç mi kg almaz ya düzenli emziriyorum sağıp biberonla veriyorum yok takviye almadan olmayacak sanırım cnm çok sağol verdiğin bilgiler çok değerli arada rahatsız ederimEvet canım rop muayenemiz iki defa yapıldı şükür bir sorun çıkmadı bizim sizinde çıkmaz inşallah, eoprotein eczaneden alınıyor hatta onlarda sipariş verip getirttiler 200gr lık 160₺ ye almıştık
Dr bize mama vs söylemedi ki emzir dedi. Ki ben emziriyprum ayrıca sağıp biberonla destek yapıyorum valla şırınga ile bile besledik..ama kg almıyor biri böyle giderse mama takviyesi yapmak gerecek sanırımBenimkilerde 1900 ve 2100 doğdular. İlk başlarda ememediler güçleri yetmedi. Sütümde azdı. Daha 8 günlükler :) ama neyseki memeden emiyorlar artık ama kesinlikle doymuyorlar. Sütümü sağıp veriyorum, aptamil prematüre mama ile de destekliyorum. Mamasız doymuyorlar tam olarak bakalım yarın doktora görüncez. Ama bir haftada tulumları hafiften küçülmeye başladı. Mamasız sadece anne sütüyle doyurmak şu anda benim için fantastik gibi geliyor. Ama belki çene kasları kuvetlendikçe daha iyi çekerler gerek kalmaz ilerde. Başta çok üzüldüm ama napalım hiç sütte gelmeyebilirdi sağlıklı büysünlerde.
Bana doktor söyledi önce emzir sonra mama ile destekle diye. Ama tabi biberon ve mamaya çok alışıp memeyi red etme ihtimali hep var korkutuyor biraz.Dr bize mama vs söylemedi ki emzir dedi. Ki ben emziriyprum ayrıca sağıp biberonla destek yapıyorum valla şırınga ile bile besledik..ama kg almıyor biri böyle giderse mama takviyesi yapmak gerecek sanırım
Canım ben bebek yağı her banyodan sonra kullanmıyorum arada kullanıyorum ciltleri kuru değil çünkü mama olarakta hipp ilk mamamızdı ilk başlarda çok kusturdu similac kullanmaya başladık o da kabız yaptı daha sonra bebelac’a geçtik uzun süre onu kullandık ben geçen ay doktorumuzu değiştirdim bebelac asla kullanma çok şekerli bir mama dedi ve direk karşı çıktı şuanda hipp markasının ürettiği bebivita mamasını kullanıyoruz ve ben çok memnunumSelamlar ikiz annelerim, bu sayfa da Harika olmuş niye ben eksik kalmışım ki:))) Allah kucağımıza almayı nasip etti çok şükür şimdiki duamız sağlıkla bizlerle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Aminnnn. diğer topikte sorduğum soruların asıl muhatapları buradaymış hemen sorayım. Bebe yağı konusundaki düşünceleriniz ve tutumlarınız nedir? Ve sütüm gelmesine rağmen az kilo aldıkları için mama takviyesi hipp organik veriyorum, kilo aldırmıyor gibi yorumlar duyuyorum aptamil çok şekerli diyorlar fikri tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim.
Tamam cnm saolasın bakalım yarın tartılacağız biz de performans iyi çıkar inşallah bakalımCanım ben bebek yağı her banyodan sonra kullanmıyorum arada kullanıyorum ciltleri kuru değil çünkü mama olarakta hipp ilk mamamızdı ilk başlarda çok kusturdu similac kullanmaya başladık o da kabız yaptı daha sonra bebelac’a geçtik uzun süre onu kullandık ben geçen ay doktorumuzu değiştirdim bebelac asla kullanma çok şekerli bir mama dedi ve direk karşı çıktı şuanda hipp markasının ürettiği bebivita mamasını kullanıyoruz ve ben çok memnunum
Bizde yolunda canım sen nasılsın bebişler nasılUzun bir aradan sonra merhaba herkese umarım herşey yolundadır
Bizim iki defa küvezdeyken yapıldı iki defada biz yaptırdık ikincide bidaha gelmenize gerek Yok problem Yok dedi. Evet 15dk arayla damla damlatıp göz bebeklerini büyüterek yaptılarNasil yapıldı rop muayenesi sizin?Bizden ikinciyi istemediler neden acaba?Bize iki defa damla damlatıp muayeneden geçirildi sizinde öyle mi oldu?
Canım ben bebek yağı her banyodan sonra kullanmıyorum arada kullanıyorum ciltleri kuru değil çünkü mama olarakta hipp ilk mamamızdı ilk başlarda çok kusturdu similac kullanmaya başladık o da kabız yaptı daha sonra bebelac’a geçtik uzun süre onu kullandık ben geçen ay doktorumuzu değiştirdim bebelac asla kullanma çok şekerli bir mama dedi ve direk karşı çıktı şuanda hipp markasının ürettiği bebivita mamasını kullanıyoruz ve ben çok memnunum
merhaba bende ikiz annesiyim dalinin ürünlerini kullanıyorum onun hariçinde tabi ikiz olunca anne sütü pek yeterli olmadı en azından bende dr. tavsiyesiyle aptamil verdim çokda memnun kaldım bu arada aptamilde şeker yok canım içinde asıl önemli olan prebiyotik lifler var bu sayede de bağışıklık güçleniyor bence en önemlisi buCanım ben bebek yağı her banyodan sonra kullanmıyorum arada kullanıyorum ciltleri kuru değil çünkü mama olarakta hipp ilk mamamızdı ilk başlarda çok kusturdu similac kullanmaya başladık o da kabız yaptı daha sonra bebelac’a geçtik uzun süre onu kullandık ben geçen ay doktorumuzu değiştirdim bebelac asla kullanma çok şekerli bir mama dedi ve direk karşı çıktı şuanda hipp markasının ürettiği bebivita mamasını kullanıyoruz ve ben çok memnunum
Hayırlısı olsun cnm...bende mustelanın şampuanını kullanıyorum yağ olarak Hindistan ve zeytin yağı dönüşümlü olarak..benimde oğlanın biri fark attı biri pek kg almıyor..ikisi de aynı besleniyor halbuki bu hafta kontrol var almazsa mama takviyesi dedi drHa doğurdum doğurucam bitti yeni telaşlar başladı ben vücut yağı için mustela kullanıyorum banyodan sonra pul pul dökülüyor derileri çünkü mis gibi kokuyo iyide geldi memnunum mamada hastanede bebelac verdiler ben hipp e geçtim drum hepsi aynı dedi hippdende bebekactanda memnunum benimkiler deveyle cüce sanki aynı yediriyorum ama kız minik kaldı oğlanın maşallahı var tipleri böyle demekki sünnet oldu oğluşum bugün dvitamini veriyorum
Anlatisin harika:))Benimde kızım oglumdan ufak ama anne karnındayken doktorum soylemisti oğlun kızına göre iri olacak diye.Obur forumdan hatırlıyorum seni ne zaman doğum yaptın kaç günlük oldunuz?Ha doğurdum doğurucam bitti yeni telaşlar başladı ben vücut yağı için mustela kullanıyorum banyodan sonra pul pul dökülüyor derileri çünkü mis gibi kokuyo iyide geldi memnunum mamada hastanede bebelac verdiler ben hipp e geçtim drum hepsi aynı dedi hippdende bebekactanda memnunum benimkiler deveyle cüce sanki aynı yediriyorum ama kız minik kaldı oğlanın maşallahı var tipleri böyle demekki sünnet oldu oğluşum bugün dvitamini veriyorum
Benim halimde sütsüz inek durumu üzüldümde çok ama emmiyo sıpalar napıyımHayırlısı olsun cnm...bende mustelanın şampuanını kullanıyorum yağ olarak Hindistan ve zeytin yağı dönüşümlü olarak..benimde oğlanın biri fark attı biri pek kg almıyor..ikisi de aynı besleniyor halbuki bu hafta kontrol var almazsa mama takviyesi dedi dr
Benimde hep oğlan ilerdeydi ilk o çıktı zaten kız mıymıntı 60 cc ti 1 saatte içiyo 18 günlük oldu bızdıklarAnlatisin harika:))Benimde kızım oglumdan ufak ama anne karnındayken doktorum soylemisti oğlun kızına göre iri olacak diye.Obur forumdan hatırlıyorum seni ne zaman doğum yaptın kaç günlük oldunuz?
Canın sağolsun ikiZlerde mamasız devam eden çok nadir zaten herkes illaki destekliyor..süt olsa da kg almayınca mama veriyorlar baksana..ay yarın yalnızım sence başedebilir miyim:)ya biri ağlayınca diğeri de uyanıyor:)ayrırıcam o olacak:)valla tek çocuk neymiş iki çocuk evlere şenlik:)kafam çok karışık bir an önce bir düzen kurmalıyım:)bu arada misafir kabul etmiyorum daha bir de gelen giden olunca eyvah eyvah:))Benim halimde sütsüz inek durumu üzüldümde çok ama emmiyo sıpalar napıyım(
Merhaba canım NASILsın bebişlerin nasıl çok merak ettim seniMerhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?