2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canım bize nutrigen damla alırsanız devit kullanmayın dediler.vitamin minarel şuan için gelişimleride güzel gidiyor.bunu hiç bir doktor önermedimi kimseye merak ettim şimdi
jeliboni
tesekkur ederım canm Allah kımseyı uzun sure ayrı dusurmesın resmen kendıme geldım:) ayrıca ocean demıssın onuda kaydettım aklımda olsun
bebegımın cıldı zaten kuruydu ıyıce kotu yaptı bıran once almalıyım cok sagol

senınkının ısmınıde kaydettım bu yazdıgınız markalardan bırını alıcam inaşşalah kan ilacı olarak bende sidefer alırım ama henuz kan ılacına baslamadık. tesekkur ederım

bebege canım ama daha baslamadık buay başlarız herhalde[/QUOTE]

Merhaba kizlar
Bende ikizlerime hamileyim
Sizler besik, yatak park, buyuyen besik kaosundan nasil ciktiniz? Ne aldiniz?

Merhaba ozel anneler ❤ ikizlerim 42 gunluk oldular sukur. Gaz sancilarida basladi. Sadece anne sutuyle besleyen var mi ikizlerini.? Allah hepimize kolaylik versin

Öncelikle şöyle tarif edeyim canım,bir sürü iğne batırılmış gibi düşün yanaklarina alnına falan kıpkırmızı oluyor once sonra onlar kabuk bagliyor gibi oluyor ama tam anlamıyla geçmiyor o kızartılar ve yüzü çok sert oluyor,doktor alerjik bişey dedi ve çok üstünde durmadı nedense krem verdi advantan bunu sürüyorum bu da on günü geçmeyecek dedi ve ben o an sormayı unuttum on günden sonra geçecek mi diye kafam da öle cok soru vardı ki kaynadı bu araya.iyilesme var mı dersen yok tekrarlıyor çünkü sürekli.Dikkat ettim banyodan sonra çok oluyor acaba diyorum şampuana mi alerjisi var,çünkü alerjik kokenli biseymis egzaması,bütün bebeklerde olur normal dedi doktor ama bilmiyorum üçüncü ay kontrolumuzde daha detaylı soracağım.[/QUOTE]

sımdı farkettım mesajını ya sanırım bızımde bırınde egzama var tarıflerıne uyuyor gıbı nemlendırıcı ufaktan sürdüm gectı hatta baya gectı. anlamadım kuruluktanmı egzamamı. buarada bebek arabasını sıparıs ettım ben
bıde yumusak cıngıraklar hısırtılı peluş oyuncaklarda aldım. bakalım begenıcemmı:)

[/QUOTE]

Merhaba kizlar

sımdılık ıkı tane park yatak aldım. ılerde de ıkeanın buyuyen yataklarından alıcam hanı üc kademelı olanlardan. suan 4 aylık oldular hala aynı besıkte yatıyorlar yavastan ayıracagım :) otekı besıgı kurmadım henuz

Merhaba ozel anneler ❤ ikizlerim 42 gunluk oldular sukur. Gaz sancilarida basladi. Sadece anne sutuyle besleyen var mi ikizlerini.? Allah hepimize kolaylik versin

maşallah saglıkla buyusunler biz dort aylık olduk sadece anne sutu alıyolar. benıde benden alıyorlar ama sac kalmadı kafamda

kızlar bebeklerınıze yag sampuan pısık kremı sabun hamgı marka kullanıyorsunuz ? 4 aylık olduk bıkac oyuncak aldım sızınkıler oynuyormu cok fazla almadım

bunları aldım baska ne almam gerekir

Tombuldut canım ben yağ kullanmıyorum Sebamed in losyonunu kullanıyorum. Şampuan mustela kullanıyorum çok memnunum. Uni baby almıştım hiç sevmedim öylece duruyor. Pişik kremi de Sudocrem kullanıyorum. Memnunum şimdilik pişik olmadık.

bende hepsıni aynı aldım sıparıs verdım sebamed alıcam bakalım inşallah memnun olurum

Merhaba kizlar
Hayırlı olsun canım oncelikle.Ben park yatak aldım birlikte yatiriyorum şuan,üç dört ay sonra ayırıp ikinci park yatagi alacağım,biraz büyüyünce de odalarını yapacağım insallah.

Sebamedin şampuan ve vücut şampuanını ve pişik kremini kullanıyorum memnunum.yağ olarak jahnsons baby kullanıyorum. Zeytin yağı ara ara.benimkiler küçük henüz oyuncak ilgilerini çekmiyor

Hayırlı olsun canım oncelikle.Ben park yatak aldım birlikte yatiriyorum şuan,üç dört ay sonra ayırıp ikinci park yatagi alacağım,biraz büyüyünce de odalarını yapacağım insallah.
peki odalari icin ayri besik mi alacaksin canim?

Canım senin ucuz değil miydi?Yanlış mi hatırladım ben yoksa?
dogru hatirliyorsun canim. Ama 3.bebis cok kucuktu ve diger bebisler icin riskti. Dr kalbini durdurmayi tavsiye etti ama ben kabul etmedim. Normalde kan sulandirici igne kullaniyordum onu biraktirdi bana. Diger muayeneye gittigimizde 3.bebisin kalbi durmustu. Ikize dustu hamileligim.

Kısmetse öteye yol yok,hakkımızda hayirlisi canım,biz şuan doğu gorevindeyiz iki senemiz kaldı kendi evimize dönüşte direkt oda almayı düşünüyorum canım ama öyle beşikli değil baza şeklinde kıza da oğlana da,iki yaşına kadar da park yatakta yatiracam insallah.

Tombuldut ay tombisimmmmm nasil mutlu oldum nasillll. Cok sevindim adina.. sabredenlerden oldun cokca.. InsaAllah yalniz kaldigin aylarin tadini simdi doya doya cikariyoesundur.. gözün aydin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…