- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
En sağlıklısı doktorunla görüş ondan sonra devam et edeceksenGözüm korktu devam eder miyim bilmiyorum tadını öyle çok sevdiler ki mamayi oyle icmiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sağlıklısı doktorunla görüş ondan sonra devam et edeceksenGözüm korktu devam eder miyim bilmiyorum tadını öyle çok sevdiler ki mamayi oyle icmiyorlar
Ne hunisi kız şükür arada bi tırlatsamda uykusuzluktan.şükür yinede deger onlarla olmaya. Senin nasıl yavrular seninkiler toparlamıştır iyiceAy kizlar napiyorsunuz yaaa.. hunileri takan yok mu aranizda?
Yoksa tek benmiyim o 7/24 huni ile gezen
NASIL GECIYO GÜNLERINIZZZZZ
bütün gün bebelerle uğraşıyorum canım hiç boş vakit yok valla kızlar uyusa oğluma ilgi göstermem lazım ev işi yemek ütü derken nefes alamıyorum :) ama varlıklarına bin şükür.Sen nasılsın bebekler napıyo büyük kızın nasıl yaklaşıyor bebeklere benim oğlum biraz kıskançlık yapmaya başladıAy kizlar napiyorsunuz yaaa.. hunileri takan yok mu aranizda?
Ne hunisi kız şükür arada bi tırlatsamda uykusuzluktan.şükür yinede deger onlarla olmaya. Senin nasıl yavrular seninkiler toparlamıştır iyice
bütün gün bebelerle uğraşıyorum canım hiç boş vakit yok valla kızlar uyusa oğluma ilgi göstermem lazım ev işi yemek ütü derken nefes alamıyorum :) ama varlıklarına bin şükür.Sen nasılsın bebekler napıyo büyük kızın nasıl yaklaşıyor bebeklere benim oğlum biraz kıskançlık yapmaya başladı
Tombuldut iyi misin canım?Sen girerdin buralara sık sık?Bebislerin de sende iyisinizdir umarım..
Ay kizlar napiyorsunuz yaaa.. hunileri takan yok mu aranizda?
Ayyy nasıl sevindim senin adına canım yaaa gözünüz aydın maşallah çok güçlü kadınsın herkesin harcı değil senin yaşadığın mutluluğunuz daim olsunbu araaadaa benım eşim dün surıyeden geldicooook mutluyumm evımdeyım tam bır aıle gıbı olduk.
esım kapıdan gırdı vıdeo cektım adam şoka girdi resmenya hem cok duyguluydu hemde cok mutlu hem aglamaklı olduk hem güldük...
asla unutmayacagım bı bulusma oldu
8 ay sonra kavustuk rabbım bıdaha ayırmasın cok cektım ama artık mutlu olma vaktı inşallah
Vallahi dün aklıma geldi bu kızın eşi mi geldi ondan mı giremiyor diye.Cok çok sevindim canım gözleriniz aydın,bir daha ayrılmayın hiç inşallah, beraber buyutun bebeleri.bu araaadaa benım eşim dün surıyeden geldicooook mutluyumm evımdeyım tam bır aıle gıbı olduk.
esım kapıdan gırdı vıdeo cektım adam şoka girdi resmenya hem cok duyguluydu hemde cok mutlu hem aglamaklı olduk hem güldük...
asla unutmayacagım bı bulusma oldu
8 ay sonra kavustuk rabbım bıdaha ayırmasın cok cektım ama artık mutlu olma vaktı inşallah
İyiyiz canım çok şükür,oğlumun nöbetlerini saymazsak,o kavimler göçünü yakın zamanda yaşadım ben iyi bilirim evime donucem bayramda şimdiden gözümde büyüyor.D vitamini kullaniyorum bende devit,günde üçer damla ama o dediğin şeyi hiç duymadım canım araştırmak lazım.Bende bol bol güneşe çıkarticam ama araba alamadık daha çok kararsızım e araba olmayınca da pek mümkün olmayacak çıkmak.ayyy benı merak etmıscanım annem ıstanbuldaydı bende ablama gecmıstım resmen kavimler göcü oldu
ay acayip gozum korktu ya daha yenı kendı evıme gectım net cok cekmıyordu pek gıremedım sen nasılsın napıyosun
bızım uyku duzenımız kendı kendıne olusmustu kiiiii bugun bebelerın bırı sankı enerjı ıcecegı ıcmıs gıbıydı10da uyudu anca. bide bi bagırıyo ağlama degıl sadece bagırıyo
buyudukce baya hareketlenmeye basladılar kıpır kıpırlar sen nasılsın pembikimm
kızlar bu arada saglık ocaklarında d vıtamını verıyolar kullanıyomusunuz ? içersinde paraben varmıs ben acayıp gıcık oldum ya bıraktım hemen varmı bı bılgısı olan ? baska bı marka dedı komsum sanırım onu arastırıp bakıcam. 1 yas 3yas arası kullanılması lazım dedı doktor ama ben yazın kullanmıycam sanırım bol bol gunese cıkarmayı dusunuyorum. kan ılacınıda saglık ocagından almıcam sanırım. sızlerın bı bılgısı varmı ? ve ıkızlerden bırıne galıba d vıt damlası dokunuyorrandevu aldım bakalım dr ne dıcek
Sizin çifte kavrulmuş olmuş resmen:)Benim bünye uyumayı redediyor resmen artıkkızlara ek birde annem ameliyat oldu oda bende babamda bende koloni halinde yaşıyoruz evde
kızlar büyüdükçe eğlenceli olmaya başladılar
şuan ben anne dedirtme eşim baba dedirtme çabalarında
![]()
Huniden büyük bir şey varsa alabilirim:)Sabah dörde kadar oğlum uyumuyor, sonrasında altıda kızım kalkıyor ben böyle uykusuz ne kadar daha idare edebilirim hiç bilmiyorum,şuan bile bir elim hamaginda sallıyorumAy kizlar napiyorsunuz yaaa.. hunileri takan yok mu aranizda?
Bu arada Damla'nın dokundugunu nasıl anladın?Nasil tepki verdi vücudu?ayyy benı merak etmıscanım annem ıstanbuldaydı bende ablama gecmıstım resmen kavimler göcü oldu
ay acayip gozum korktu ya daha yenı kendı evıme gectım net cok cekmıyordu pek gıremedım sen nasılsın napıyosun
bızım uyku duzenımız kendı kendıne olusmustu kiiiii bugun bebelerın bırı sankı enerjı ıcecegı ıcmıs gıbıydı10da uyudu anca. bide bi bagırıyo ağlama degıl sadece bagırıyo
buyudukce baya hareketlenmeye basladılar kıpır kıpırlar sen nasılsın pembikimm
kızlar bu arada saglık ocaklarında d vıtamını verıyolar kullanıyomusunuz ? içersinde paraben varmıs ben acayıp gıcık oldum ya bıraktım hemen varmı bı bılgısı olan ? baska bı marka dedı komsum sanırım onu arastırıp bakıcam. 1 yas 3yas arası kullanılması lazım dedı doktor ama ben yazın kullanmıycam sanırım bol bol gunese cıkarmayı dusunuyorum. kan ılacınıda saglık ocagından almıcam sanırım. sızlerın bı bılgısı varmı ? ve ıkızlerden bırıne galıba d vıt damlası dokunuyorrandevu aldım bakalım dr ne dıcek
Canım hep bi uğraşmaca halinde gidiyor her ikiz evinde olduğu gibi:)
senin tek yumurta mı çift yumurta mı canım? Bizim doktor da 34.haftayı görürsek halay çekeriz demişti tek yumurta ikizi riskli gebeliktik, şükürler olsun 36+1’de doğurdum. Son 1,5 ay yani 31.haftamdan sonra sık sık hastanede yatmam gerekti ama olsun şükürler olsun küveze filan girmedilerMerhaba sevgili anneler cogunuzu diger forumdan biliyorum. Siz cok sukur kurtuldunuz:) Biz daha beklemedeyiz. Ben 31. Haftamdayim doktorum hedef 34 dedi. Sizler kac haftalik dogum yaptiniz? 34. Hafta nasil dogum icin sizce?
Tek yumurta ikizi benimki de. Sulari iyi dedi. Rahim boyu 25 bu hafta icin normal dedi ama iki hafta once 36 yi görürüz insaallah demisti dun hedef 34 dedi. Sizin kanama falan mi olmustu hastanede kaldiniz?senin tek yumurta mı çift yumurta mı canım? Bizim doktor da 34.haftayı görürsek halay çekeriz demişti tek yumurta ikizi riskli gebeliktik, şükürler olsun 36+1’de doğurdum. Son 1,5 ay yani 31.haftamdan sonra sık sık hastanede yatmam gerekti ama olsun şükürler olsun küveze filan girmediler