• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

bende bebeklerle oyalanıyorum canım sıkıldıkca bebekler uyudugunda bdv ye bakıyorum cok sukur halımıze senın bebekler nasıl

bu dedıklerını ben duymadım desem :KK43: yanı doktorum hc bır bılgı vermedı okadar aptal bı şehırde yasıyorum ki cocukların boylarını kısaltanmı dersın yanlıs tartanmı. bu dedıklerın ne oluyor benı bılgılendırırmısın ? cok sınır oldu suan kendımede doktorada
Canım belki gerek duymamıştır endiselenme,rop muayenesi kuvozde kalan bebeklere uygulanıyor mavi işin aldigindan dolayı mutlaka yapılmalıymis bu test gözle alakalı,kardiyolojiye de doktor yönlendirdi küçük delikler varmis kapanirmis ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmış.

bebeklerım 6 kılo 3 aylıklar ve dengesız doktor bana az kıloları dedı. karsı komsunun bebegı 5 aylık 7 kılo.cocuklu arkadaslarımı aradım herkes cok cok iyi dedı. doktoru degısterecegım bende. sizlerin bebekler kac kılo.??? nette bakıyorum gayet ıyı gozukuyo kıloları
Maşallah kiloları çok çok güzel kafanı takma,gelişim bireyseldir canım,bunu doktorun söylemesi çok saçma cidden.

Canım bizde 3,5aylık olduk ve 5500 kilolar bence gayet iyi doktorumuzun bize söylediği normalde en az 6000 kilo olmalılar fakat erken ve küçük doğdukları için çok normal bu kiloda olmaları her ay düzenli olarak 1 kg alıyorlar ve gelişim gösteriyorlar.önemli olan bu her ay boy kilo ve baş çevresi büyüme gelişme göstermeli

bu ay bırı bır kılo almıs bıride 800 gram doktorun oyle demesıne cok sasırdım bız zaten 2300-2500 dogduk bugun komsular geldı onlarda iyi dedı. doktorumu cıdden degısıcem cocukların boyunu bıle adam akıllı olcemıyor

Canım belki gerek duymamıştır endiselenme,rop muayenesi kuvozde kalan bebeklere uygulanıyor mavi işin aldigindan dolayı mutlaka yapılmalıymis bu test gözle alakalı,kardiyolojiye de doktor yönlendirdi küçük delikler varmis kapanirmis ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmış.

bız kuvozde kalmadık zaten dıyorum ya hastane burda bıtane doktorlar Allaha emanet bakıyor. nasıl burda dogurabıldım mucıze resmen bıseyden anlayan yok

Maşallah kiloları çok çok güzel kafanı takma,gelişim bireyseldir canım,bunu doktorun söylemesi çok saçma cidden.

hayır bıde olması gereken kılo cıvarındalar hanı cıddı bı eksıklık olsa amenna arkadaslarıma bıle tek tek sordum yanı ayda 1 kılo ıle en az 800 gram alıyorlar anne sutu ıle. daha ne beklıyo anlamadım 2 kılomu alsınlar el kadar bebekler

Çok mama değiştirdim sanırım bundan devam edecegim sma. Aptamili seviyorlar ama biraz şeker oranı fazla gibi elim bile yapış yapış oluyor.bebelac 2 gün kullandım kızım aşırı kustu.şuan için iyi gidiyor.3 kutu daha aldırdım bu ay bunu deneyecegim kilı aldırımı iyiyse devam edecegim.
Aptamile geçtik canım Bebelac Gold kullanıyorduk değiştirdik benim oğlan çok gönülsüz içiyordu onu sanki.Siz neye geçtiniz?

Çok mama değiştirdim sanırım bundan devam edecegim sma. Aptamili seviyorlar ama biraz şeker oranı fazla gibi elim bile yapış yapış oluyor.bebelac 2 gün kullandım kızım aşırı kustu.şuan için iyi gidiyor.3 kutu daha aldırdım bu ay bunu deneyecegim kilı aldırımı iyiyse devam edecegim.
Aslında sma yi bende denemek istiyorum Aptamil konusunda acabalarim vardı ama direkt geçtik buna Bebelac dan sonra ve çok sevdiler tadını.Benimde ancak akşam altı yediye kadar anne sütüyle besleme imkanım oluyor sonrasında bi damla bile süt kalmıyor akşam ve gece full mama.

Aslında sma yi bende denemek istiyorum Aptamil konusunda acabalarim vardı ama direkt geçtik buna Bebelac dan sonra ve çok sevdiler tadını.Benimde ancak akşam altı yediye kadar anne sütüyle besleme imkanım oluyor sonrasında bi damla bile süt kalmıyor akşam ve gece full mama.
Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar aynı ml i içiyorlar

Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar aynı ml i içiyorlar
Benimkiler emmiyor canım sagip veriyorum kız 80 nin altında içmiyor oğlan 100 CC falan.iki saat sonra acıkıyor ikiside,mama da da durum böyle,90 CC hazirliyorum mamada.

Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar ay
Benimkiler emmiyor canım sagip veriyorum kız 80 nin altında içmiyor oğlan 100 CC falan.iki saat sonra acıkıyor ikiside,mama da da durum böyle,90 CC hazirliyorum mamada.
Benimkiler de 3-4 gündür tutuyorlar emzik veriyormusun.biraz çene kasları gelişince tuttular.kavga ede ede yeni tutmayı öğrendiler ama farketmiyor işte içmeleri benimkiler kız en az 90-120 arası içiyor.oğlanda 120-150 arası bu mamada biraz fazla içmeye başladılar

Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar ay

Benimkiler de 3-4 gündür tutuyorlar emzik veriyormusun.biraz çene kasları gelişince tuttular.kavga ede ede yeni tutmayı öğrendiler ama farketmiyor işte içmeleri benimkiler kız en az 90-120 arası içiyor.oğlanda 120-150 arası bu mamada biraz fazla içmeye başladılar
Emzik ilk günden verdim ben emzik olmasa perişan oluruz ki.

Şuan 49 günlükler canım şuan tartırmadık ama. 2 öğün anne sütü 6 öğün mama anca sütüm sağarak böyle yetiyor ikisine.biraz mamalar şişiriyor sanırım.sende süt Durumu nasıl

maşallah canım bebıklere ❤️
sütüm cok sukur iyi cok fazla sıvı tuketıyorum yetıyor Allaha sukur. bakalım gıttıgı yere kadar artık

Gece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.
Maaşallah deyim benimkiler iki gündür gece 4 saat uyuyorlar.bence çocukla alakalı uyku düzeni biraz.ama benimkiler genelde 5 dk arayla uyanıyorlar.erken uyansada oyalıyorum diğeri uyanana kadar yoksa ben zorlanıyorum tam dalıyorum diğeri uyanıyor.ne iş yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum.bugün çok düzensizlerdi uyumak istemediler çok yoruldum.

Gece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.
Canım seninkiler kaç günlüktü. Benimkiler doymadığı Zaman istiyorlar uyumakta zorlanıyorlar az içtikleri zamanda çabuk uyanıyorlar. Mamanın yarısını veriyorum bi durakladığında altlatını değiştiriyorum uyuyorlarsada uyanıyorlar genelde kalan mama yada sütüde öyle veriyorum.

Back
X