2018 dogum yapmis ikiz anneleri

İlk zamanlarda duzenli sagmaya cok dikkat ettim ama şu aralar hic dikkat edemiyorum . Oyle bi aazalmada olmadi . Gece 12 gibi sagiyorum.sonra 5 gibi birdaha taa 11 i bile buluyor . 11 den sonra daha dikkatli olmaya calisiyorum en azindan 3 saat aralikla sagiyorum. Cok bosladim ama napayim tek basima artık dayanamiyorum 3 cocugumla yorgunluga

Fizik bölümüne gittim canım süt+mama alıyorlardı ama vitaminsizlikten sütüm tamamen azalmıştı hala aman aman artmadı bizde 4 ay 1 haftalık olduk geç oldu kusura bakma

Kızlar ikizlerim 58 günlük sadece anne sütü veriyorum ama biri kusuyor doymuyor dun bi kez mam verdim esim simdi mama aldi aptamil 900 gr almis 4 hafta icinde tuketmek gerekiyomus ben arada vermeyi dusunuyodum buzluga koyabilirmiyim acaba biliyomusunuz olurmu öyle şey

Kutusunda böyle bir bilgi yok canım yerinde olsam dondurmazdım. Ben o dönem hem emzirip hem mamayı 2 haftada tüketiyordum ama ben başından beri mama meme birlikte besledim.

Kutusunda böyle bir bilgi yok canım yerinde olsam dondurmazdım. Ben o dönem hem emzirip hem mamayı 2 haftada tüketiyordum ama ben başından beri mama meme birlikte besledim.
Anne sütünü direk buzluğa atıyorsun mamayı suyu ısıtıp yapıyırsun ısınan şeyi dondurma işlemi olur mu bilemedim.

Anne sütünü direk buzluğa atıyorsun mamayı suyu ısıtıp yapıyırsun ısınan şeyi dondurma işlemi olur mu bilemedim.
Yok canım toz şeklinde demiştim artık 1 mama 1 sut şeklinde gidip buzluğa süt atacam

Biter ya dört haftada,Bitmezse de tecrübe olmuş olur bu seferlik:)Keşke hiç bulaşmasak mamaya ah ah.
Bitecek gibi canım 2 paket süt attim bugün ah canım keşke benimkiler 100cc falan içiyorlar sagilmis sütten dahada 4100 4200 civarindalar

Merhaba sevgili ikiz anneleri,

5,5 aylık bir kız bir oğlan ikizlerim var benimde. Oğlum beni sadece 7 gün emdi sonra emziremedşm mama ve süt şagdım.

Şimdi kızımda emmek istemiyor 1 haftadır red ediyor ben zorluyorum ben zorladıkça o ağlıyor ve kendini kasıyor neden böyle yapıyor anlamadım sürüm azalmaya başladı sagıp vermeye çalışıyorum bu durumu yaşayan var mı. Kızım sadece beni emiyordu bugüne kadar şimdi emzireniyorum. Doktorda zorlama dedi ama bu durum beni üzüyor.

Nasıl yeniden emzşrebilirim tecrübeli annelerden yardım istiyorum

Ben kızımda yaşadım bu aralar üstüne bir de Boğazı aft oldu hiç istemedi ağladı kastı istemedi ama tamamen unutmasın diye dayadım ağladı vermedim çaktırmadan gece uyurken kaldırıp mutlaka emzirdim :)) odada uyaran olmayan yalnız emzirmeye çalış cok cok emen oğlum bile bi ses oldu mu oyuna çeviriyor. Ben 2 hafta mücadele ettim şükür şimdi alıyor, bi de biberon daha hızlı geliyor ya artık anlıyorlar buna kızıp da istemedikleri oluyor ben doğduktan beri hep mama meme gittim ilk defa yaşadım atlatıyoruz gibi bi de acıktırdım iyice mecbur kaldı, bir an kuzum benden uzaklaşıyor psikolojisine girdim ama hemen de çıktım düzeldiği için değil öncesinde daha almıyorken çıktım çünkü bağ sadece emzirmek değil onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor... en önemlisi de Sabır.. kolaylık dilerim.

benim kızlarım da emiyordu. 6.5 aylıklar şimdi. biri 5. aydan diğeri 6. aydan beri emmiyor. memeyi almıyor ağlıyorlar. zaten başından beri ben ağırlıklı olarak sağarak veriyordum. şimdi de sağmaya devam ediyorum.
açıkcası çok takmıyorum artık önemli olan süt içmeleri. bu aydan sonra ha emmişler ha biberonla içmişler önemli değil. önemli olan mümkün olduğunca süt içmeleri.

Öncelikle geçmiş olsun .

Ne güzel geri dönmüş bende dediğiniz gibi geceleri uyandırıp vermeye çalışıyorum tutuyor bir kere çekiyor sonra sanırım farkına varıyor ve ağlayarak kendini itiyor. Ama denemeye devam diyorum. Sağarak vermeye çalışıyorum.

Çok teşekkür ediyorum rabbim hepimize sabır ve kolaylıklar versin.

Sevgilerimle

Rabbim evlatlarınızı bağışlasın. Ne güzel ve ne doğru yazmışsınız aslında evet takmamak gerekiyor önemli olan bir şekilde anne sütünü verebilmek.
Ama işte ben kendimde nedense suçluluk hissediyorum. Sayarak veriyorum ama emmeyince bir garip his kaplıyor kendimi boşa geriyorum.

Sizede ikizlerinizle kolaylıklar diliyorum
Sevgilerimle

Canım bu dönem çok önemli elinden geldiğince sakin davranarak vermeye çalış eline ilgisini çekiyorsa bi minik fazla dikkatini dağıtmadan oyuncak al emzirmeye öyle yönel bende çok zorlandım o aylarda ısrar ettim özellikle gece emzirmiyordum sağıyordum gece iyice uyanmadan hemen gögüsü vererek alıştırdım şükür şuan emiyor.tabi süt ikisine yetmiyor gün içinde 2-3 emzirme anca yapıyorum oğluşada verebilmek için

Kızlar birşey sormak istiyorum 16 gündür adetim bitmedi normalmi yaşayan varmı? 3 aylık korunma iğnesi olmuştum adetimin ilk günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…