- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 35
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.201
Banada öyle dediler ama 18. Gün bugün hala devam ediyor çok sıkıldım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaallah canim kocaman olmuslar. Düzeltilmiş kac aylik oldular?Hanımlar nasılsınız? Nefes almaya vakit yok.. büyüdükçe yaramazlaşıyor kuzular. Ek gıda zor hazırlıyorum . Bir tek gece bana kalıyor o da emzirme derken yine uykular haram aç geziyorum aç 2 dünya tatlısı ile gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Çok şükür çok hastalık olmasında gerisi halloluyor. En çok bu ay zorlandım. Oğluş aldı başını gidiyor 8kg olmuş kuzum kızım 6.5 kg bi tosun yapamadım bu kızı. Desteksiz oturamıyoruz daha. Ne zaman emekleyecekler yahu yerde ne yapsam durmuyorlar kucakta yürüyecek herhalde benim şımarık yavrularım. E Emotionn35
phuket79 napıyonuz bu aralar?
Maşallah büyümüşler ek gıda işi çok zor bende zor yetisiyorum benimkiler 6.5 aylık oldu 6 aylıkken ikiside 7.5kg idi. Benim sütüm bu hafta hissedilir derecede azaldı 2 numara mamaya geçtim birazda ek gıda olarak meyve, lor peyniri, sebze çorbası, yoğurt veriyorum. Geçen haftaya kadar gece iyi emiyorlardı bu günlerde gece emmeleride azaldı, sende durum nasıl acaba bu dönemde süt azalması normal mi?Hanımlar nasılsınız? Nefes almaya vakit yok.. büyüdükçe yaramazlaşıyor kuzular. Ek gıda zor hazırlıyorum . Bir tek gece bana kalıyor o da emzirme derken yine uykular haram aç geziyorum aç 2 dünya tatlısı ile gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Çok şükür çok hastalık olmasında gerisi halloluyor. En çok bu ay zorlandım. Oğluş aldı başını gidiyor 8kg olmuş kuzum kızım 6.5 kg bi tosun yapamadım bu kızı. Desteksiz oturamıyoruz daha. Ne zaman emekleyecekler yahu yerde ne yapsam durmuyorlar kucakta yürüyecek herhalde benim şımarık yavrularım. E Emotionn35
Canım teşekkürler düzeltilmiş takip etmedim hiç 37.haftada doğdular 3-3.5 hafta kadar önce, benim miniklerim çok zayıflardı kızım 2.08kg oğlum 2.67kg idi. büyüyorlar hızla zaman kayıyor ellerimden.Masaallah canim kocaman olmuslar. Düzeltilmiş kac aylik oldular?
Senin nasıl gidiyor?Masaallah canim kocaman olmuslar. Düzeltilmiş kac aylik oldular?
6 aylık + 8 günlük olduk şimdi canım. 2 numaraya 3 hafta önce geçtim ben. Aslında süt doldur boşalt sistemine döndü ellediğinde eskisi gibi dolmuyor hissediyorsun ne kadar emerlerse de üretim ona göre oluyor bende az sanıyorum ama içiyorlar lık lık geliyor ses gündüz benimkilerde sadece sessiz yalnız uykudan uyanınca içiyordu bende uykusuzluk pahasına gece içiyorum uykuda şimdilerde gündüz uykularında da emziriyorum ne yapayım böyle buluyorum çözümü :)) ama evet emmedikleri zaman azalıyor. Patron hala benim çok pis kandırırım. Sana da tavsiye ederim canım. Böyle yapmasam bırakacaklar çünkü devam sütü veriyorum ama pes etmek yokMaşallah büyümüşler ek gıda işi çok zor bende zor yetisiyorum benimkiler 6.5 aylık oldu 6 aylıkken ikiside 7.5kg idi. Benim sütüm bu hafta hissedilir derecede azaldı 2 numara mamaya geçtim birazda ek gıda olarak meyve, lor peyniri, sebze çorbası, yoğurt veriyorum. Geçen haftaya kadar gece iyi emiyorlardı bu günlerde gece emmeleride azaldı, sende durum nasıl acaba bu dönemde süt azalması normal mi?
Slmlar...okuyorum tam yazacağım bir vıyaklama:)iyice kuduruk oldu bunlar:)maşallah bebeklerine benimkiler anca senin kızın kadar ama çok şükür sağlıklı olmaları tek temennim...bizde hala desteksiz oturamıyoruz..mama sandalyesi aktif kullanır oldum henüz kahvaltıya geçmedim ama sebze meyve yoğurt düzenli olarak veriyorum..şimdilik sıkıntı yaşamıyoruz bakalım çok şükür bir iki haftaya çorbalarda kıymaya ve kahvaltıya geçmeyi planlıyorum umarım herşey yolunda giderHanımlar nasılsınız? Nefes almaya vakit yok.. büyüdükçe yaramazlaşıyor kuzular. Ek gıda zor hazırlıyorum . Bir tek gece bana kalıyor o da emzirme derken yine uykular haram aç geziyorum aç 2 dünya tatlısı ile gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Çok şükür çok hastalık olmasında gerisi halloluyor. En çok bu ay zorlandım. Oğluş aldı başını gidiyor 8kg olmuş kuzum kızım 6.5 kg bi tosun yapamadım bu kızı. Desteksiz oturamıyoruz daha. Ne zaman emekleyecekler yahu yerde ne yapsam durmuyorlar kucakta yürüyecek herhalde benim şımarık yavrularım. E Emotionn35
Oo süper gördüm seni maşallahh...bebişlerine de maşallah gayet iyi gidiyorsunuz...bizi 1,5 ay küvöz en az 2 kg geri attıYani uykusuzluktan karı koca birbirinize giriyoruz sen çok uyudun ben çok baktım :))) bugün gene günlerden koşturmaca büyük oğlan hasta hepimize bulaştı sesler kısık burunlar sümüklü ama evde tatlı bi yardımlaşma var oğlan 8.7 kız 8.6 kızım yediklerini poposuna biriktiyo tombul oldu çok tatlı oğlum hep gülüyo Çan’ımın içi kahvaltı yarım yumurta başladım oğlan tanelendi kestim ete başlamadım sebze meyve devam ediyorum bakalım dra gidicem bu hafta ne diyecek onun dışında ben çok mutluyum tatile ihtiyacım var ama kendimi tamamlanmış hissediyorum hayatımın en büyük kayaları yerine oturmuş gibi çok şükür bugünümüze
Ayyyy bu ek gıda beni benden aldı sürekli bişeyler yapma peşindeyim ömrüm mutfakta geçiyor durmuyorlar pusete alıyorum beni izliyorlar. Kahvaltı başladım çorba mutlaka yoğurt meyve ve muhallebi de veriyordum 2 gündür kestim, tok evin aç kedileri gibi açıyorlar ağızlarını ki ben hala emme ya da devam sütünü sık aralıklarla veriyorum. Bir yaramazlar bir yaramazlar anlatamam. Galiba her konuyu olduğu gibi bunu da abarttım 3 kez ara öğün veriyorum galiba fazla tutuyorum miktarları kabız oğluşum duble kabız cırcır kızım da sıkı yapmaya başladı. Makus kaderim kabızlıktan kurtulamıyorduuuu...Slmlar...okuyorum tam yazacağım bir vıyaklama:)iyice kuduruk oldu bunlar:)maşallah bebeklerine benimkiler anca senin kızın kadar ama çok şükür sağlıklı olmaları tek temennim...bizde hala desteksiz oturamıyoruz..mama sandalyesi aktif kullanır oldum henüz kahvaltıya geçmedim ama sebze meyve yoğurt düzenli olarak veriyorum..şimdilik sıkıntı yaşamıyoruz bakalım çok şükür bir iki haftaya çorbalarda kıymaya ve kahvaltıya geçmeyi planlıyorum umarım herşey yolunda giderphuket79 sendeb nbr?
Mükemmelsin harikasın maşallahın var totonu kaşı nazara gelmeyin tosun olmuşlar en sevdiğim :)) sen şanslısın benim eşim hiç kalkmaz zaten daha beter eder o yüzden ikisi bir bile uyansa o iş bende Zaten her iş bende :)) kıymetini bil valla böyle az çok bakıyormuş. Pazar günü bi baktım sabahın 6buçuğunda oğlumdan nağmeler nağmeler neymiş gözü açıkmış yanına almış alıştıracak çocuğu o saatte oyuna bir almışım çocuğu yangından mal kaçırır gibi:)) fayda Yok zarar olmasın bari di mi:) yarım yumurta sarısı tuzsuz beyaz peyniri kendi yaptığım bebe bisküvisi ile pekmezi ıhlamurda karıştırıyorum kahvaltıda galiba ...sını çıkardım bebelerin kakaları sıkıldı.. bkz: emotiona yazdım muzdaripliğimi. Valla en çok geçen ay zorlandım ama farketmez yılların hasreti beni deviremez hem 10kaplan gücündeyim hem de en mutlu insanlardan biriyim ben de çok şükür, şükür ağlamaları aynen devam, regl oldum ona moralim bozuk az geldi ama eşime çok asaaabiyetlendim hiç hoşuma gitmedi bu durum hiç... tek derdim uyku... oğlan çok sık kalkıyor gece dokun emziğini ver pışpışla kar etmiyor illa kucağa alıcan memeyi ağzına alsın emmeden uyusun sıpa tam ana kuzusu ettim, kızım yavrum uyuyor şükür. Gün uyku beslenme oyun ile geçiyor. Kucağımda emekleyip yürüyecekler galiba kucak kuşluğu son sürat devam falan filan daha çok şey varda gözlerim kapanıyor öpüldünüz byeYani uykusuzluktan karı koca birbirinize giriyoruz sen çok uyudun ben çok baktım :))) bugün gene günlerden koşturmaca büyük oğlan hasta hepimize bulaştı sesler kısık burunlar sümüklü ama evde tatlı bi yardımlaşma var oğlan 8.7 kız 8.6 kızım yediklerini poposuna biriktiyo tombul oldu çok tatlı oğlum hep gülüyo Çan’ımın içi kahvaltı yarım yumurta başladım oğlan tanelendi kestim ete başlamadım sebze meyve devam ediyorum bakalım dra gidicem bu hafta ne diyecek onun dışında ben çok mutluyum tatile ihtiyacım var ama kendimi tamamlanmış hissediyorum hayatımın en büyük kayaları yerine oturmuş gibi çok şükür bugünümüze
2 aylıkken ağladılar mı ikisini birden emziryordum ben ayyy ne tatlı anlardı en azından susarlar uyurlar yetmezse uykularında biberon alıyorlarsa yine verirsin benimkiler susmazdı o dönem acıktıklarında bir de minnak oldukları için birini emzirip birini yamacıma yastığa yatırıp biberon ile süt verirdim dönüşümlü.Selam kızlar benim miniklerimde 2 aylık oldular hem anne sütü hemde mama veriyorum mecbur. Siz emzirme olayını nasıl yapıyorsunuz ikiside ağladığı zaman. Ben genellikle sütümü sağıp dolaba koyuyorumbiberonla veriyorum ikisinede aynı anda siz nasıl yapıyorsunuz ?
Prof doktor kadir savan kesinlikle tavsiye ederim. Benimde ikiz gebelikti ve cok sıkıntılıydı kaç kere hastanede yattım kadir hoca kurtardı bebeklerimi ve bukadar zorlu bir hamilelikte 36 haftaya kadar geldikMerhaba tecrubeli ikiz anneleri. Bende tek plesantadan beslenen (mono-di) tek yumurta ikizlerine hamileyim. Sorunum ve sorum su ki suanki doktorumdan hic memnun degilim. Daha oncede bi takim sıkintilar yasamistim ama degistiremedim hastane evime yakin diye. Ama son kontrolde artik tamam dedim. Istanbul avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi?
Cok tesekkur ederim. Hangi hastanede acaba?Prof doktor kadir savan kesinlikle tavsiye ederim. Benimde ikiz gebelikti ve cok sıkıntılıydı kaç kere hastanede yattım kadir hoca kurtardı bebeklerimi ve bukadar zorlu bir hamilelikte 36 haftaya kadar geldik