2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Valla umut oldun 1 aydan sonra sadece meme süper. Hala şansım var yani. Esila sut çayı bakıyım hemen. Allah seninkileridee analı babalı büyutsum maşallah onlara. Teşekkür ederim çok sağol.
Tabiki ikiz annesi olup sadece emzirende var inşallah bol sütün olur emerler sağlıkla büyüsün kuzular

Kızlar bugün 4 aylık olduk bikaç gündür bebeklerim doğru düzgün uyumuyor ruh gibiyim uykusuzluktan sütümde baya azaldı dinlenemediğim için
Maşallah büyüyo kuzular.atak haftası olabilir canim 4. ayda bizde uykusuz kaldık sonra duzeliyo 9. aydaki atak haftasında yine uykusuz geceler devam şu an 10 aylıklar düzen flan kalmadı gece çok uyanıyorlar yapabilirsen uyku eğitimi ver ben yapamadım ama çok istiyorum uyku eğitimi vermeyi

Merhaba anneler :) ikinci gebeliğim bir oğlum var şimdi ikizlere hamileyşm 26. Cı haftadayız :))) kaçıncı haftada dogum yaptınız ? Ankara’da medical parkda dogum yapanlar var mı
Maşallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun benimde bi oğlum var şimdi 2 tanede kızım oldu 10 aylıklar:) kızlar 36+3de doğdular

Şekerim vallahi ikizlerin tadını sen çıkarıyorsun İnan deli gibi koşturuyorum zayıfladım baya laf aramızda fıstık oldum:))havamı ata ata 3 çocuk doğurdum hala fitim mesajı veriyorum onun dışında ek gıdada bugünkü çorbada tahıl olarak karabuğday sarı mercimek kinoa pirinç sebze olarak içine brokoli balkabağı havuç patates sarımsak koydum sulu yapıyorum öğleden sonra muz koyuyoruz weewell in meyva yemek için silikon bişeyi var birer muz verdim akşam mama devam ediyoruz zavallı oğlum anne sütü almadığından herhalde nezle bronşite çevirdi ventolin hava yapıyorum iyi ama şimdi sallan yuvarlan gidiyo

Bende olmadım yaaa aynen kafaya taktım ama bir arkadaşım ikiz Doğum yaptı 11 ay olmamış dediğine göre emziren ikiz anneleri geç olması normalmiş..ilk oğlumda 3. Ay olmuştum
Sen nasılsın emotion ya bende giremez oldum foruma çok ödev veriyorlar ya sanki tek çocuk çok dertliyim gene büyük oğlanla çekiceğim var bundan

Selam ben yanlış hatırlamıyorsam bizim aramız yakındı yani siz ek gıdaya çabuk mu geçtiniz? Ben daha yoğurtta 2. Gündeyim ben mi geç kaldım yoksa. Biz bugün tam 5.5 aylık olduk. Bu arada tebrik ediyorum 3 çocuk yani hemde ikisi ikiz ben iki kişi ikizlerle deliriyorum.

Benimkiler 1 haziran doğumlu ama anne sütü nerdeyse almadılar 20 gün tadımlık o yüzden 100 200 cc arası birer öğün çorba veriyorum bide meyva başladık öyle yani geç kalmadın arkadaşım anne sütü alsalar hayatta böle çorba falan uğraşmam İnan 8 ay verirdim ki büyük oğlumda öyle yaptım zor yedir et zorluğun tarifi YÖK anca annem yardımcı eşim iş bölümü yapıyoruz annem olmadan zaten boşa çıkma ihtimalim olmuyo boşa çıktığımdada anca oğlanın dersleri vs vs ama geçecek diyorum 2 koca delikanlı bide barın cadı Bi genç kızım olucak inşallah anamız ağlıyo desem yeri

Kızlar kimler tek bakıyor benim bir oğlum var 1.sınıf annem yakında gidecek tek kalıcam yardımcı tutsammı kararsızım malum fiyatlar da uçmuş tek halledebilşrmiyim ki meraktayım. Daha 12 gunluguz biz.

Anladım canım bizimkilerde 4 haziran doğumlu ama anne sütü artı günde 2 kez mama alıyorlar dr.15 gün daha bekle sonra meyve suyu ile başla dedi ama ben dinlemedim 2 gündür yoğurt veriyorum toplamda 1 tatlı kaşığı ancak yiyorlar. Yarın buharda pişirdiğim havucuda vermeyi düşünüyorum. Bu arada seninde çok olmamış ek gidaya geçeli. Afiyet olsun miniklerine.
Allah kolaylık versin ekstra güç gerekiyor sana okula giden bir cocuk tek başına bile zorken sen ikizlerle böyle uğraşıyorsun.

Aşırı bitkin düşmüştüm dün doktora gittim d vitaminim ve b12 yok denecek dereceye gelmiş sütte artsın diye motilium verdi doktor bakalım nekadar düzelecek kuzular cidden çok hızlı büyüdü artık kaldırırken zorlanıyorum biri 7 biri 8 kilo ^^ baş etmek çok zorlaştı

Sen nasılsın emotion ya bende giremez oldum foruma çok ödev veriyorlar ya sanki tek çocuk çok dertliyim gene büyük oğlanla çekiceğim var bundan
İyiyiz çok şükür bizi de büyük zorluyor zaten biliyorsun ilkokul 1...allah sağlık versin geçecek bugünlerde inşallah...bende üç gün yoğurt verdim ok artırdım bugün...ikindi gibi veriyorum...ayrıyetten bugün havuca başladım yine üç gün devam meyve en son veririm bakalım ek gıda işini de kolaylıkla atlatırız inşallah...oğluna da çok geçmiş olsun

Kızlar kimler tek bakıyor benim bir oğlum var 1.sınıf annem yakında gidecek tek kalıcam yardımcı tutsammı kararsızım malum fiyatlar da uçmuş tek halledebilşrmiyim ki meraktayım. Daha 12 gunluguz biz.

Ben tekim canim anasinifana giden bi kziim var . Gayette yapiyorum hatta artik duzenimi oyle kurdum ki kimsenin gelip mudahale etmesini istemiyorum . İlk zamanlar korktum agladim bile yapamam diye ama yaptim sukurler olsun . Zor zamanlar oluyr ama gunler cabuk geciyor . 3 bucuk ay oldu bile

Bu arada maşallah sen zayıflamışsın aksine çok kg aldım emzirdiğim için deli gibi açım:)aklım fikrim yemekte allah sonumu hayır etsin:)o meyve şeyinden bende aldım henüz kullanmadım güzel bir şeye benziyor eski tip fileler hiç güzel değildi...

Kararsızım valla yardomcıya vereceğim parayla çok şey alırım diyorum. Arada kaldım. Sağol canım bir denesem iyi olur aslında.

İmkanınız varsa yarım günde olsa tutun.ilk 4.5 ay iyide sonrası sıkıntı 8 aylık olacagız ve çok bunaldım kimsemde yokki gelde 2.3 saat dinleneyim diyebilecegim.günlük 5 en fazla 6 saat uyuyorum ve çok hareketliler gücüm yetmiyor artık artık çocuklara sarıyorsun.imkanın varsa evinin diğer işlerini biri yapsın gül gibi bak çocuklarına

Ikiz anneleri bebelerinize sutunuz yetiyor mu yetirmek için neler yapıyorsunuz sadece benmiyim mama takviye eden oyy oyy yardım edin bacilar

Ikiz anneleri bebelerinize sutunuz yetiyor mu yetirmek için neler yapıyorsunuz sadece benmiyim mama takviye eden oyy oyy yardım edin bacilar

ben ilk 3.5 ay sadece süt verdim. 3.5 ay ile 6. ay arası günde bir kez formül süt beş kez anne sütü sağıp verdim. şimdi 6.5 aylığız ek gıdaya başladık ve sütüm de azaldı iyice. günde 3 kez falan anne sütü verebiliyorum. en azından bir yaşına kadar böyle gitse razıyım.
süt olsun diye mottilium vermişti doktor onu kullandım.
kaç aylık bebeklerin?

Daha 22 günlükler sadece anne sütü verdiğimde sürekli memede kalmak istiyorlar peşine mama verdiğimde çok güzel yiyolar demekki doymuyorlar diyorum günde 3 kez falan mama veriyorum. Soyle yapsan daha iyi olabilir kolaylık olur dediginiz yöntemler varmi ikiz büyütürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…