- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.121
Merhaba ben 4. Ayda oldum ama yengem 1 bucuk sene sonra oldu herkesin ayni olmuyo yani biraz daha bekleyin bence 1 yila kadar normal sanirimkızlar bebeklerim 6 ayı geçti ama ben hala regl olmadım. sizler oldunuz mu ve ne zaman oldunuz?
bu ay da olmazsam doktora gideceğim artık.
5.5 aylık olduk bizde bende olmadım ikizlerde geç olabiliyormuş ay keşke hiç olmasak iyi böylekızlar bebeklerim 6 ayı geçti ama ben hala regl olmadım. sizler oldunuz mu ve ne zaman oldunuz?
Canım benimde bebeklerim 9,5 aylık olduk ama hiç süt vermedim pınarında ilm adım sütü 1 yaştan sonra veriliyor zaten 1 yaşına kadar doktorlar önermiypr sütü aslaArkadaslar bi sorum olcakti. Benim ikizler 8. Ayda mama+ek gida besleniyolar aranizda pinar ilk adim sutu veren var mi acaba
Merhabalar, emzirmeden sonra sağım yapıyor musun? Benim sütüm bu 2 haftadır azaldı enimkilerde 5 buçuk aylık hep mama takviyesiyle gittik ama bu ara daha çok mama veriyorum. Boza içiyorum su içiyorum, sabaha kadar çok süt oluyor ama gündüz bebeklerim sadece bir kez doyuyor ger kalanlarda azıcık emiyorlar bende sağıp bakıyorum az çıkıyor yani en fazla 60ml. Gece olduğunda 200 bile çıkıyordu.Hayırlı olsun canim bebeklerin sağlıkla büyüt benimkiler 10 aylık ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra sütüm gelince emzirdim mamayı bıraktık ben humana still tea bide esila süt çayı kullandım ve ilk günden itibaren sağdım sütümü 2 saatte bir bir hafta kuvezdelerdi zaten o ara gecede gündüzde sağdım az çok bakma sürekli sağmaya çalış emiyorlarsa ikisini aynı anda emzirmek sütü olumlu etkiliyo hala ikisi aynı anda emer benim kızlar ve en önemlisi sakın stres olma mamada yeseler sütte emseler büyüyorlar yavaş yavaş çoğalır sütün hiç sıkılma
Bende olmuyorum ve çok rahatım umarım biraz daha böyle gider.5.5 aylık olduk bizde bende olmadım ikizlerde geç olabiliyormuş ay keşke hiç olmasak iyi böyle
Bende olmuyorum ve çok rahatım umarım biraz daha böyle gider.
Benim kanamam bitince karnım inmişti şimdi kilom aynı ama göbek daha belirgin dediğin gibi bende sanki regl olunca inecek gibi düşündüm ama göbek kalsın yeterki sütüm artsın diye dua ediyorum şimdi.bugün bir yerde okudum süt oldukça prolaktin yumurtlamayı baskılarmış ve adet olmazmış.
ben olmak istiyordum sanki olursam göbeğim inecekmiş gibi hissediyordum :) ama bunu öğrenince vazgeçtim süt daha önemli sonuçta
6 12 ay olani varmis da ondan sormustum tesekkur ederimCanım benimde bebeklerim 9,5 aylık olduk ama hiç süt vermedim pınarında ilm adım sütü 1 yaştan sonra veriliyor zaten 1 yaşına kadar doktorlar önermiypr sütü asla
Bana kalırsa hiç riske atma canım6 12 ay olani varmis da ondan sormustum tesekkur ederim
Bende olmadım yaaa aynen kafaya taktım ama bir arkadaşım ikiz Doğum yaptı 11 ay olmamış dediğine göre emziren ikiz anneleri geç olması normalmiş..ilk oğlumda 3. Ay olmuştumkızlar bebeklerim 6 ayı geçti ama ben hala regl olmadım. sizler oldunuz mu ve ne zaman oldunuz?
O tarz sütler 1 yaşından sonra diye biliyorumArkadaslar bi sorum olcakti. Benim ikizler 8. Ayda mama+ek gida besleniyolar aranizda pinar ilk adim sutu veren var mi acaba
O tarz sütler 1 yaşından sonra diye biliyorum[/QUOTE uzerinde 6 12 ay yaziyo da omdan sordum
Yok canim ilk 1 ay sağdım sonra ara sıra sağdım artık sagmiyorum emiyolar hemde ek gıda başladık tabi pek yemiyolar dişten dolayı galibaMerhabalar, emzirmeden sonra sağım yapıyor musun? Benim sütüm bu 2 haftadır azaldı enimkilerde 5 buçuk aylık hep mama takviyesiyle gittik ama bu ara daha çok mama veriyorum. Boza içiyorum su içiyorum, sabaha kadar çok süt oluyor ama gündüz bebeklerim sadece bir kez doyuyor ger kalanlarda azıcık emiyorlar bende sağıp bakıyorum az çıkıyor yani en fazla 60ml. Gece olduğunda 200 bile çıkıyordu.
Ekledim canim mesaj attım instagramdanBen de ekledim.cennet35 seninki ne? Benim f.eda1612
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?