- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
- Konu Sahibi marbling817
- #12.561
27 haftada gittin de bebeklerin kilosu 1050 kg di şimdi acaba ne kadar almışlar merak ediyorum doğrusuSeninde bu gişimden sonra aralığı düşürür sanırım. Yazalım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 haftada gittin de bebeklerin kilosu 1050 kg di şimdi acaba ne kadar almışlar merak ediyorum doğrusuSeninde bu gişimden sonra aralığı düşürür sanırım. Yazalım canım
amin inşallah tereddüt fazla olunca zaman yavaş geçiyo ama şükür 31 haftayı devirdikHayırlı olsun canım benimde cinsiyetleri aynı ama ben 29 haftamdayim maşallah 30 geçmişin darısı başımıza
ciğer iğnesini merak etmişsiniz ben geçen hafta yaptırdım doktorum direk yaptı ikiz bunlar yarın ne olacağı belli değil şu anda çok iyiler ama bu bir tedbir dedi yaptırmanızı tavsiye ederim olumsuz bir etkisi yok tersine tedbir alınıyoramin inşallah tereddüt fazla olunca zaman yavaş geçiyo ama şükür 31 haftayı devirdik
Ayyy çok şükür inşallah 36 37 bulursunamin inşallah tereddüt fazla olunca zaman yavaş geçiyo ama şükür 31 haftayı devirdik
Valla ben artık neler oluyor çok ayırt edemiyorum. Bir ara ağrı vardı sanırım şimdi o yok onu biliyorum. Ama şu kasılma falan onları çok anlayamıyorum. Oğlumda da anlayamazdım.magnezyum kullanıyorsun dimi o na iyi gelir. Ben de dan habersiz gunde 2 ye çıkardım. Belki onun faydası oluyor.İnşallah ben sık gitmek istiyorum artık bu arada karnin alt kısımlarında sende de sertlik oluyor mu
Oğlumda da bunlarda da tecrube ettiğim şey balık yagı ve kasar kilo aldırıyor Bebege.27 haftada gittin de bebeklerin kilosu 1050 kg di şimdi acaba ne kadar almışlar merak ediyorum doğrusu
Takvim jyanlışmı tam kaç haftalık sın ben 32.0 şimdiamin inşallah tereddüt fazla olunca zaman yavaş geçiyo ama şükür 31 haftayı devirdik
36 da oluyor demek ki. Valla bugun kontrolde de konuştuk şu an gerek yok dedi gereksiz yere olunca bişi bişi oluyor diyor benimki.zaten gerek gorursem dogum dan önce yaparız dedi. Ama istersen dışarıda yaptır için istiyorsa dedi. Bende emin olamadım. Aslında ayağımda gitmiyor birine gidip yaptırmaya hislerim karışık.Bende ciğer iğnesini 34 e kadar biliyodum zekai tahirde doğum yaptım 36 +4de 1 doz yaptılar zaten yavrularım nefes sıkıntısı çekti iyiki yapmışlar 7.gün kuvozden ciktilar sukur
Bende 37.haftanın sonunda bekliyodum canım da acılmam la sancim var di heran herşey olabiliyo isde36 da oluyor demek ki. Valla bugun kontrolde de konuştuk şu an gerek yok dedi gereksiz yere olunca bişi bişi oluyor diyor benimki.zaten gerek gorursem dogum dan önce yaparız dedi. Ama istersen dışarıda yaptır için istiyorsa dedi. Bende emin olamadım. Aslında ayağımda gitmiyor birine gidip yaptırmaya hislerim karışık.
Sağolun teşekkür ederim Allah razı olsunAllah bagislasin. Insallah toparlar cabucak yavrunuz
Aminnn inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun. Oğlunuz en kısa sürede toparlansın, sağlığına kavuşsun inşallah.
Sanırım benim yazdıklarımı kastettiniz otuz haftalık doğum yaptıktan sonra yaşadıklarımı merak eden arkadaşlar vardır belki diye yazmıştım özür dilerim ben olumsuzluklar yaşadım haklısınız inşallah sizler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınızBen buradaki bayanlardan Rica ediyorum her olumsuzlukları paylaşmayin burada gebe bayanlar var zaten herşeyi kafalarina takıyorlar en azından ben boyleyim tm üzgün olabilirsiniz ama bizim elimizden bisey gelmez rabbim yardımcınız olsun bize mutlu umutlu haberler lazım helede tüp bebek annelerinin bak ben şimdi 29 haftalık gebeyim ya otuzda bende doğum yaparsam bende böyle zor şeyler ysarsam diye strese kapılmaya başladım lütfen kimse yanlış anlamasin
Amin inşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun kolaylıklar ve sabırlar versin rabbim
Canimmm lütfen yanlış anlama Allah sana sabır versin emin ol en olumsuz biseyde etkileniyirum gecen bi yerde baktım biri 5 15 günlükken kaybetmiş yavrusunu ben daha 3 aylık o sureyi hep düşünerek geçirdim bende öyle olacak miyim şimdi 30 haftaya takildim kalbini kirdiysm beni afet canım umarım anlıyorsunSanırım benim yazdıklarımı kastettiniz otuz haftalık doğum yaptıktan sonra yaşadıklarımı merak eden arkadaşlar vardır belki diye yazmıştım özür dilerim ben olumsuzluklar yaşadım haklısınız inşallah sizler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Yok canım kullanmıyorum kalsiyum kullaniyorum oda bi gün araylaValla ben artık neler oluyor çok ayırt edemiyorum. Bir ara ağrı vardı sanırım şimdi o yok onu biliyorum. Ama şu kasılma falan onları çok anlayamıyorum. Oğlumda da anlayamazdım.magnezyum kullanıyorsun dimi o na iyi gelir. Ben de dan habersiz gunde 2 ye çıkardım. Belki onun faydası oluyor.
ikiz olunca burda hafta yanlış hesapladı galiba bugün tam 31 hafta bittiTakvim jyanlışmı tam kaç haftalık sın ben 32.0 şimdi
Bence kullan doktor bilmese olur herkes kullanıyor arastır. Erken dogum önlüyor kasılma önler vb. Hergun kalsiyum magnezyum vitamin kan hapı bende. Arada balık yagı.Yok canım kullanmıyorum kalsiyum kullaniyorum oda bi gün arayla
1 hafta 1 gun aramızikiz olunca burda hafta yanlış hesapladı galiba bugün tam 31 hafta bitti
evet aramız yakınmış zorlanmaya başladın mı bende şeker yaptı ufaklıklar günde iki kez insilün kullamak zorunda kaldım kilo aldım sandım oysa ödemmiş diyet uygulayınca 3 kilo geri gitti1 hafta 1 gun aramız