2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

amin inşallah tereddüt fazla olunca zaman yavaş geçiyo ama şükür 31 haftayı devirdik
ciğer iğnesini merak etmişsiniz ben geçen hafta yaptırdım doktorum direk yaptı ikiz bunlar yarın ne olacağı belli değil şu anda çok iyiler ama bu bir tedbir dedi yaptırmanızı tavsiye ederim olumsuz bir etkisi yok tersine tedbir alınıyor

Bende ciğer iğnesini 34 e kadar biliyodum zekai tahirde doğum yaptım 36 +4de 1 doz yaptılar zaten yavrularım nefes sıkıntısı çekti iyiki yapmışlar 7.gün kuvozden ciktilar sukur

İnşallah ben sık gitmek istiyorum artık bu arada karnin alt kısımlarında sende de sertlik oluyor mu
Valla ben artık neler oluyor çok ayırt edemiyorum. Bir ara ağrı vardı sanırım şimdi o yok onu biliyorum. Ama şu kasılma falan onları çok anlayamıyorum. Oğlumda da anlayamazdım.magnezyum kullanıyorsun dimi o na iyi gelir. Ben de dan habersiz gunde 2 ye çıkardım. Belki onun faydası oluyor.

Bende ciğer iğnesini 34 e kadar biliyodum zekai tahirde doğum yaptım 36 +4de 1 doz yaptılar zaten yavrularım nefes sıkıntısı çekti iyiki yapmışlar 7.gün kuvozden ciktilar sukur
36 da oluyor demek ki. Valla bugun kontrolde de konuştuk şu an gerek yok dedi gereksiz yere olunca bişi bişi oluyor diyor benimki.zaten gerek gorursem dogum dan önce yaparız dedi. Ama istersen dışarıda yaptır için istiyorsa dedi. Bende emin olamadım. Aslında ayağımda gitmiyor birine gidip yaptırmaya hislerim karışık.

36 da oluyor demek ki. Valla bugun kontrolde de konuştuk şu an gerek yok dedi gereksiz yere olunca bişi bişi oluyor diyor benimki.zaten gerek gorursem dogum dan önce yaparız dedi. Ama istersen dışarıda yaptır için istiyorsa dedi. Bende emin olamadım. Aslında ayağımda gitmiyor birine gidip yaptırmaya hislerim karışık.
Bende 37.haftanın sonunda bekliyodum canım da acılmam la sancim var di heran herşey olabiliyo isde

Ben buradaki bayanlardan Rica ediyorum her olumsuzlukları paylaşmayin burada gebe bayanlar var zaten herşeyi kafalarina takıyorlar en azından ben boyleyim tm üzgün olabilirsiniz ama bizim elimizden bisey gelmez rabbim yardımcınız olsun bize mutlu umutlu haberler lazım helede tüp bebek annelerinin bak ben şimdi 29 haftalık gebeyim ya otuzda bende doğum yaparsam bende böyle zor şeyler ysarsam diye strese kapılmaya başladım lütfen kimse yanlış anlamasin
Sanırım benim yazdıklarımı kastettiniz otuz haftalık doğum yaptıktan sonra yaşadıklarımı merak eden arkadaşlar vardır belki diye yazmıştım özür dilerim ben olumsuzluklar yaşadım haklısınız inşallah sizler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız

Sanırım benim yazdıklarımı kastettiniz otuz haftalık doğum yaptıktan sonra yaşadıklarımı merak eden arkadaşlar vardır belki diye yazmıştım özür dilerim ben olumsuzluklar yaşadım haklısınız inşallah sizler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Canimmm lütfen yanlış anlama Allah sana sabır versin emin ol en olumsuz biseyde etkileniyirum gecen bi yerde baktım biri 5 15 günlükken kaybetmiş yavrusunu ben daha 3 aylık o sureyi hep düşünerek geçirdim bende öyle olacak miyim şimdi 30 haftaya takildim kalbini kirdiysm beni afet canım umarım anlıyorsun

Valla ben artık neler oluyor çok ayırt edemiyorum. Bir ara ağrı vardı sanırım şimdi o yok onu biliyorum. Ama şu kasılma falan onları çok anlayamıyorum. Oğlumda da anlayamazdım.magnezyum kullanıyorsun dimi o na iyi gelir. Ben de dan habersiz gunde 2 ye çıkardım. Belki onun faydası oluyor.
Yok canım kullanmıyorum kalsiyum kullaniyorum oda bi gün arayla

X