- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.541
Banada aynısı dedi bende korktum acaba bi tek bana mı yapılmadı diyeBanada yapma Dı universite hast. Prof gereksiz yere zarar dedi. Kuzu kuzu bekliyorum aşka Dr a gidip yaptırsam mi diye bile düşündüm. Ama vardır bildiği diyorum.
Cnm benim öncelikle hayırlı olsun bebişlern.benim doktorum 24. Haftadan sonra viability yani yaşabilirlik başlıyor demişti.korkma Allahın izniyle.sen 29 a gelmişsin maşallah.Allahım yardım etsin selamete çıkarsın hepimizi.bizim yeğen var 26. Haftada doğdu preeklemsi yüzünden maşallah şu anda okula gidiyo ancak çok ii bi yenidoğan ünitesi gerekli.Sen ii düşün ii olsun aklından çıkar erken doğumu cnm bekliycekler de,36.37 i görücez Allahın izniyle diye dua et cnm.Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar acaba Allah korusun erken bi doğumda bebek dünyaya gelse yaşama ihtimali kaçıncı haftada yüksek olur mesela ikiz gebelikte 29 haftada bebek tutunur mu hayata yada çevremizde duyduğunuz umut verici seyler
Aminnn canimmm inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun evet 30 bitse içim rahatlatacak sağol canımCnm benim öncelikle hayırlı olsun bebişlern.benim doktorum 24. Haftadan sonra viability yani yaşabilirlik başlıyor demişti.korkma Allahın izniyle.sen 29 a gelmişsin maşallah.Allahım yardım etsin selamete çıkarsın hepimizi.bizim yeğen var 26. Haftada doğdu preeklemsi yüzünden maşallah şu anda okula gidiyo ancak çok ii bi yenidoğan ünitesi gerekli.Sen ii düşün ii olsun aklından çıkar erken doğumu cnm bekliycekler de,36.37 i görücez Allahın izniyle diye dua et cnm.Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Olumlu dusun canim insallah daha ileriki haftalara gidecek. Ama dikkatli olmamiz lazim. Az hareket, istirahat mecbur bizeAminnn canimmm inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun evet 30 bitse içim rahatlatacak sağol canım
Kesinlikle haklisin ama bazen de sanki nasip işi gibime geliyorOlumlu dusun canim insallah daha ileriki haftalara gidecek. Ama dikkatli olmamiz lazim. Az hareket, istirahat mecbur bize
Allah bagislasin. Insallah toparlar cabucak yavrunuzSelamün aleyküm arkadaşlar hatırlayanlar vardır belki ben suyumun gelmesi ve kanama dolayısıyla 30 haftalık doğum yapmıştım 11Temmuzda araştırma hastanesinde 1400 ve 1350 gr iki erkek bebeğim oldu ama üçüncü seviye küvez gereği özel hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesine sevk edildik. Maalesef 1400 gr doğan bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı ve 42 günlükken bayramda kaybettim bebeğimidiğer bebeğimi de 52 günlükken teslim aldım 1 Eylül’de...kilosu küçük olduğu için sıkıntılarımız var dualarınızı bekliyorumiki buçuk aylık ve iki buçuk kilo civarındayız
Allah yardımcınız olsun. Oğlunuz en kısa sürede toparlansın, sağlığına kavuşsun inşallah.Selamün aleyküm arkadaşlar hatırlayanlar vardır belki ben suyumun gelmesi ve kanama dolayısıyla 30 haftalık doğum yapmıştım 11Temmuzda araştırma hastanesinde 1400 ve 1350 gr iki erkek bebeğim oldu ama üçüncü seviye küvez gereği özel hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesine sevk edildik. Maalesef 1400 gr doğan bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı ve 42 günlükken bayramda kaybettim bebeğimidiğer bebeğimi de 52 günlükken teslim aldım 1 Eylül’de...kilosu küçük olduğu için sıkıntılarımız var dualarınızı bekliyorumiki buçuk aylık ve iki buçuk kilo civarındayız
Hayırlı olsun canım benimde cinsiyetleri aynı ama ben 29 haftamdayim maşallah 30 geçmişin darısı başımızaslm arkadaşlar bende 31 +4 günlük ikiz gebeyim bir kızım ve bir oğlum olucak inşallah yazdıklarınızı okuyunca kendimi yalnız hissetmedim aynı sıkıntıları yaşıyoruz galiba nefes almak bile yoruyo şu an
Allah yardımcınız olsun kolaylıklar ve sabırlar versin rabbimSelamün aleyküm arkadaşlar hatırlayanlar vardır belki ben suyumun gelmesi ve kanama dolayısıyla 30 haftalık doğum yapmıştım 11Temmuzda araştırma hastanesinde 1400 ve 1350 gr iki erkek bebeğim oldu ama üçüncü seviye küvez gereği özel hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesine sevk edildik. Maalesef 1400 gr doğan bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı ve 42 günlükken bayramda kaybettim bebeğimidiğer bebeğimi de 52 günlükken teslim aldım 1 Eylül’de...kilosu küçük olduğu için sıkıntılarımız var dualarınızı bekliyorumiki buçuk aylık ve iki buçuk kilo civarındayız
Nedense bende o haftalarda çok korkuyordum heralde 30 un verdiği bir korku. Niyeyse. Şimdi azaldı ama o ara çok taktım. Geçiçek insallahBen buradaki bayanlardan Rica ediyorum her olumsuzlukları paylaşmayin burada gebe bayanlar var zaten herşeyi kafalarina takıyorlar en azından ben boyleyim tm üzgün olabilirsiniz ama bizim elimizden bisey gelmez rabbim yardımcınız olsun bize mutlu umutlu haberler lazım helede tüp bebek annelerinin bak ben şimdi 29 haftalık gebeyim ya otuzda bende doğum yaparsam bende böyle zor şeyler ysarsam diye strese kapılmaya başladım lütfen kimse yanlış anlamasin
Bende 3 güne otuza girecem banada doktor tvsiye etmedi ciğer geliştirici yiÜye
Ya bayanlar tecrubelisiniz diye buraya yazdım. Bu hafta 30 oluyorum tam ben korkmaya basladim erken dogum dan. Bu haftaya kadar iyiydim ama garıp bır korku sardı
Normalmi.dr kontrolu bu hafta ama ciğer geliştirici için gereksiz yere yapmayan biri ama bu iş belli de olmuyor ne zaman gelecekleri. Sizden bişiler duymaya ihtiyacım var sanırım bir siz anlarsınız benı.
Hatta yazmışım bak o haftalarda yalnız değilsin yanı
Haftamuz aynı olduğu için birbirimize yazalım benimde kontolum 2 3 hafta sonra üniversite olduğu için mi bilmiyorum ama ayda bi kontrole çağırıyorlarÜye
Ya bayanlar tecrubelisiniz diye buraya yazdım. Bu hafta 30 oluyorum tam ben korkmaya basladim erken dogum dan. Bu haftaya kadar iyiydim ama garıp bır korku sardı
Normalmi.dr kontrolu bu hafta ama ciğer geliştirici için gereksiz yere yapmayan biri ama bu iş belli de olmuyor ne zaman gelecekleri. Sizden bişiler duymaya ihtiyacım var sanırım bir siz anlarsınız benı.
Hatta yazmışım bak o haftalarda yalnız değilsin yanı
Banada 30 a kadar ayda birdi şimdi kontrolfdeyim hatta 2 hafta ya çektiHaftamuz aynı olduğu için birbirimize yazalım benimde kontolum 2 3 hafta sonra üniversite olduğu için mi bilmiyorum ama ayda bi kontrole çağırıyorlar
Seninde bu gişimden sonra aralığı düşürür sanırım. Yazalım canımHaftamuz aynı olduğu için birbirimize yazalım benimde kontolum 2 3 hafta sonra üniversite olduğu için mi bilmiyorum ama ayda bi kontrole çağırıyorlar
İnşallah ben sık gitmek istiyorum artık bu arada karnin alt kısımlarında sende de sertlik oluyor muSeninde bu gişimden sonra aralığı düşürür sanırım. Yazalım canım