- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.341
Besikler sallanmiyor bende 3 tane yatak var 2 tane beşik için birde park yatak için.Besiklerin sallanir besikmi canim.birde park yatagin icine ve besiklerin icine olacak sekilde 3 tane yatakmi aldin.park yatagin icine yatak almasam iki tane babynest le yatabilirlermi acaba
Bende çok ağırlaşma gibi olmadı 13 kilo aldım ama halen beni pek zorlamıyor. Ayaklarım çok şiş ve sürekli ayaklarım yanıyor bu ödem tuzdan mı bilemiyorum cuma doktora soracağım.phuket79 hadess nevesta81 hanimlar hepinize gecmis olsun sagsalim yavrularimizi kucagimiza alinca agrilariniz diner insallah.ben 28.haftanin icindeyim uykuya gecene kadar sirt agrilarim oluyor ama suanda geceleri uyuyabiliyorum.kacinci haftada baya agirlasma oluyor.birde toplam kac kilo aldiniz,oda etkilermi acaba
Canim tuz cok etkiliyor ben de sisme yoktu iki gun ustuste bol tuzlu patlamis misir yedim ertesi gun yuzuklerim parmagima girmedi.suanda tuza dikkat ediyorum,salatana yumurtana hic tuz atma yemekleride az tuzlu yap,gunde 2,5 litrede su ic cok rahatlarsinBende çok ağırlaşma gibi olmadı 13 kilo aldım ama halen beni pek zorlamıyor. Ayaklarım çok şiş ve sürekli ayaklarım yanıyor bu ödem tuzdan mı bilemiyorum cuma doktora soracağım.
5 kg aldım ben, ödemimde yok. İlk deda dün ağrım oldu. İdrar yolları kaynaklı sanırım gene. Ama ayakta durmakta zorlanıyorum bir kaç haftadır ve kilodan ziyade ağırlık noktam değiştiği için daha çok bence.phuket79 hadess nevesta81 hanimlar hepinize gecmis olsun sagsalim yavrularimizi kucagimiza alinca agrilariniz diner insallah.ben 28.haftanin icindeyim uykuya gecene kadar sirt agrilarim oluyor ama suanda geceleri uyuyabiliyorum.kacinci haftada baya agirlasma oluyor.birde toplam kac kilo aldiniz,oda etkilermi acaba
Ben gündüz tv falan izlerken yada kitap okurken sırt üstü yatıyorum valla. gecede sola yatıyorum ama arada dayanamayıp sırt üstü yada sağa doğru yattığımda oluyor.Aynı durumdayız demek bende dün gece kasık ağrısı olunca korktum doktoru aramayı düşündüm ama olacağın önüne geçilmez birşey olmadan aramayayım dedim. Gündüz daha iyiyim. Sola yatmaktan vücut artık yoruldu yani düz yatmak istiyorum indan da korkuyorum.
Kilo hiç almadım dr ödemin hiç YÖK dedi ama 34 te bittim bu hafta bitiş diyorum yatamıyorsun oturtamıyorsun ayakta duramıyosun hep eğimli oturmak istiyorum oda belim ağrıyo şu bari anneler gününe doğurmasam diyorumphuket79 hadess nevesta81 hanimlar hepinize gecmis olsun sagsalim yavrularimizi kucagimiza alinca agrilariniz diner insallah.ben 28.haftanin icindeyim uykuya gecene kadar sirt agrilarim oluyor ama suanda geceleri uyuyabiliyorum.kacinci haftada baya agirlasma oluyor.birde toplam kac kilo aldiniz,oda etkilermi acaba
Günaydın arkadaşlar benim çok ağrılarım başladı hiç uyutmuyo ya nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Ya o kilo almamayı nasıl başardın model alalım seni de bende istemiyorum kilo almak çünkü erken doğum sebebi oluyor oğlumda yattığım için hep 21 kilo aldım tek bebek.şimdi dikkatli olmam lazım. Ben 1 kilo verdim şimdiye dek başında veriliyor zaten.valla bilgilerin çok değerliKilo hiç almadım dr ödemin hiç YÖK dedi ama 34 te bittim bu hafta bitiş diyorum yatamıyorsun oturtamıyorsun ayakta duramıyosun hep eğimli oturmak istiyorum oda belim ağrıyo şu bari anneler gününe doğurmasam diyorum
canım bende http://bambidoo.com/tutku-gupurlu-ceviz bu modelin boyasızını aldım kurşumsuzda olsa bebekler belli bi sürede dişleri kaşınınca agızları sürüyorlarAynen park yatağı 60x120 aldım. 3-4 ay aynı yatsalar keşke.
Sen nasılsın emotion ya oğlanlar nasıl aklımdasın hep sütlerin gelmeye başladımı tez vakitte çıkın gelin evinize inşallahallah yardımcını olsun inşallahh
Emotioon var oda hiç almadı çok aktif hareketliydi benim midem çok yandı ben ondan kilo almadım bide protein ağırlıklı beslendim sabahları 3 yumurta gibi:)) öğlen et salata akşam sebze yemeği şeklinde gerçi midem yanar korkusundan aç yatıyodumYa o kilo almamayı nasıl başardın model alalım seni de bende istemiyorum kilo almak çünkü erken doğum sebebi oluyor oğlumda yattığım için hep 21 kilo aldım tek bebek.şimdi dikkatli olmam lazım. Ben 1 kilo verdim şimdiye dek başında veriliyor zaten.valla bilgilerin çok değerli
Masallah canim yaa ben simdiden 9 kilo aldim,son haftalarda dahada hizlaniyormus kilo alimiEmotioon var oda hiç almadı çok aktif hareketliydi benim midem çok yandı ben ondan kilo almadım bide protein ağırlıklı beslendim sabahları 3 yumurta gibi:)) öğlen et salata akşam sebze yemeği şeklinde gerçi midem yanar korkusundan aç yatıyodum
İyiyim ben toparlardım insan bir yerden sonra kabulleniyor..süt idare ediyor işte yavaş yavaş...verdik beslemeye başladılar bakalım herşey çok güzel olacak inşallah..Sen nasılsın emotion ya oğlanlar nasıl aklımdasın hep sütlerin gelmeye başladımı tez vakitte çıkın gelin evinize inşallah
Bende çok ağırlaşma gibi olmadı 13 kilo aldım ama halen beni pek zorlamıyor. Ayaklarım çok şiş ve sürekli ayaklarım yanıyor bu ödem tuzdan mı bilemiyorum cuma doktora soracağım.
5 gün önce açlık sekerim 83 çıkmıştı. Seker yüklememde normaldi bence tuz tüketimi ile alakalı ben zeytin çok yiyorum bu ara. Dikkat etmedim hiç ondandır diyorum.Dikkat et şekerin yüksek olabilir benim ayaklarım aynen yanıyordu bir baktır derim
Inşallah herşey güzel olsun miniklerin sağlıkla çıksın hastaneden. Son durumları nasıldı bugün gördün mü?İyiyim ben toparlardım insan bir yerden sonra kabulleniyor..süt idare ediyor işte yavaş yavaş...verdik beslemeye başladılar bakalım herşey çok güzel olacak inşallah..
İnşallah emotion topaç gibi olsunlar,sağlıkla sıhhatle gelsinler İyi günlerini gör evlatlarınınİyiyim ben toparlardım insan bir yerden sonra kabulleniyor..süt idare ediyor işte yavaş yavaş...verdik beslemeye başladılar bakalım herşey çok güzel olacak inşallah..
Inşallah herşey güzel olsun miniklerin sağlıkla çıksın hastaneden. Son durumları nasıldı bugün gördün mü?
İnşallah emotion topaç gibi olsunlar,sağlıkla sıhhatle gelsinler İyi günlerini gör evlatlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?