2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

sabah ölçtüm hala düşmemiş 171 cıktı inşallah bebişlere bişey olmaz akşam doktor kontrolüm var o bişey yapmazsa yarında endokrine gideyim bari çok sagol cevabın için canım

B buklenaz hayırlı olsun benm 10. Gün 333 12. Gün 805 çıkmıştı ikiz bebek bekliyorum . Dün taniştiğim bir arkda 12 gün 1300 küsür çıkmış ama tek dr bakınca anlaşılıyor tutmuş ya en önemlisi o tek çift fark etmez allah sağlıkla kucağina aldirsin. Hangi dr gittiniz

Amin cumlemizinkini Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin .. medicel park Latif Celal bey

Kızlar 9 mayısta ikili teste çağırdı beni doktorum. Sizler yaptırmışmıydınız ikizlerde

bugün kadın doğumcuda randevum var o bişey yapmazsa yarın endokrine gidecem

sen şekerin düşük diye gidiyormusun canım
Ya bende de hashimato var o yüzden endokrine gidicem gitmişken ona baktiracagim başka bişi varmi şekere demi o bakıyormuş. Olmazsa önlem amaçlı beslenme listesi falanmi istesem ondan bende insülin direnci var da.bilgin varmı Acaba :)

Kızlar 9 mayısta ikili teste çağırdı beni doktorum. Sizler yaptırmışmıydınız ikizlerde

ikizlerde ikili test sonuç vermez ki. kaç doktora gittim hiç biri istemedi ve bunu söyledi.
ultrasonla bakmaları lazım, ense kalınlığı ve burun kemiğine. allah korusun eğer olumsuz bir durum varsa nifty test isterler. ama içimiz rahat etsin derseniz ense kalınlığına bakmadan da nify yapılabilir.

Canım ben senin gittiğin doktorda ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum
Kaçıncı haftada giriliyor buna birde çok önceden mi randevu almam lazım

Canım ben senin gittiğin doktorda ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum
Kaçıncı haftada giriliyor buna birde çok önceden mi randevu almam lazım

canım, 20. -22. hafta da falan giriliyor sanırım. tam emin değilim malum ben 15 günde bir girdiğim için bilemiyorum. aradığında sekreterine sorabilirsin ve evet en az 1 ay önce randevu almak lazım. yeri şişli'de recep has.

Slm arkadslar bugün doktora kasiklarimda ve alt kısımda ağrı hissediyorum oturduğu yerden kalkınca hemen yuruyemiyorum sanki kemiklerim sıkışmış gibi hissediyorum dedim oluşabilecek tehlikeye karşı proluton iğne verdi 3 tane 1ni bugün vurdurum ama biraz endiselenmeye başladım bu iğneyi vurdular varmi

Ben haftada bir 9. Haftamdan beri prolutan depot igne oluyorum. Doğuma kadar devam dedi doktorum.

Canim bende muadili kullanıyorum erken doğum ve düşük için önlem o canim ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…