• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben 5 tane prematüre kısa kol tulum koydum onu yazmamışım insallah gerek kalmaz ama yinede her ihtimali düşünmek lazım. Bitti sayılır benim inşallah sağlıkla gelsinler.:anne:
Bir de biberonları koydun mu tamam olacak galiba. Süt sağma mak ve poşeti almadım bende bir o kaldı, hastaneye götürmeye gerek var mı acaba? Bilemedim. E Emotionn35 den sonra vitesi yükselttim valla gecelik pijama hemen hallettim.

Belden asagisi uyusturuluyo aynen.. dogumda güc lazim.. valla tekli normal dogumda yaptim ama ikiz bormal dogumda bence epidural sart.. en fazla 38+0 demisti ama ben normal sancimi
Beklemek istedim canim.. ondan o kadar bekledik.. :)
Cnm Bend ilk doğumda epidural yapmıştım çok rahattı ama ikiz normal doğum çok korkutuyor sezeryan da olmak istemiyorum bakalım hayırlısı daha var tşk ederim bilgiler için

Bir de biberonları koydun mu tamam olacak galiba. Süt sağma mak ve poşeti almadım bende bir o kaldı, hastaneye götürmeye gerek var mı acaba? Bilemedim. E Emotionn35 den sonra vitesi yükselttim valla gecelik pijama hemen hallettim.
ben oğlanda hep poşet kullandım başedilmiyo dta82 bu sefer 4 lü biberon tipi saklama var ondan aldım hemen benmari ısıtıp koy memeyi ver ikizlere anca yetişilir tavsiye ederim daha pratik geldi

Benim halen eksiklerim var ama şimdilik koyduklarımı yazayım
2 tane gecelik bir tane sabahlık
1 tane pijama takımı
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi
1 paket Depend külot
1 tane hamile külodu
2 tane emzirme sütyeni
Ped ve terlik
Bebekler için
1 er tane 10 lu hastane çıkışı set
2 şer tane 5li hastane çıkışı set
Pişik kremi
0 numara bir paket prima bez
Islak mendil
Daha aklıma geldikçe ekliyorum.
Ağız bezi, müslin bez, penye battaniye, alt temizliği için pamuk ekstra ekledikledim senin listene. Biberon da koyucam ne olur ne olmaz medela calm aldım. Ben set almadım o kadar. Gerekli olur mu acaba bilemedim. Bir tane hastane çıkışı aldım o da çok kocaman geldi gözüme benimkiler minik zaten. Bende body ve tulum koydum şapka ve eldiven bir de.

Ben 5 tane prematüre kısa kol tulum koydum onu yazmamışım insallah gerek kalmaz ama yinede her ihtimali düşünmek lazım. Bitti sayılır benim inşallah sağlıkla gelsinler.:anne:
Ben prematüre hiç almadım. Alcaktım ama annem engelledi sanki alınca çağırcam pehh hiç inanmam ama uzatmadım. İnşallah hiç birimize gerek kalmaz.

ben oğlanda hep poşet kullandım başedilmiyo dta82 bu sefer 4 lü biberon tipi saklama var ondan aldım hemen benmari ısıtıp koy memeyi ver ikizlere anca yetişilir tavsiye ederim daha pratik geldi
Bende öyle yapayım daha pratik diyorsan, haberim yoktu bundan iyi oldu söylediğin eee bende yaşaya yaşaya öğrenecem herhalde..

Biberon ve emzikleri yıkayayım diye mutfak tezgahına koydum ama üşendim bu ara ayakta durmak zor geliyor yarın hallederim inşallah. Inşallah vaktini bekler miniklerde geniş geniş hallederiz kalan parçaları.

Ağız bezi, müslin bez, penye battaniye, alt temizliği için pamuk ekstra ekledikledim senin listene. Biberon da koyucam ne olur ne olmaz medela calm aldım. Ben set almadım o kadar. Gerekli olur mu acaba bilemedim. Bir tane hastane çıkışı aldım o da çok kocaman geldi gözüme benimkiler minik zaten. Bende body ve tulum koydum şapka ve eldiven bir de.
Ben 10 lu hastane çıkışı setlerinin içinde birer tane penye battaniye var birer tane de ben ilave ettim yani yanımda 4 tane penye battaniye var 2 de müslin koyarım o zaman. Şapka eldiven ve ağız bezi zaten setlerin içinde var. Alt temizliği için pamuk hastanede kullanamam diye düşündüm zor olur sanki o yüzden unibaby yenidogan ıslak mendili aldım . Eve çıkınca pamukla devam ederim diye düşündüm.

Ben prematüre hiç almadım. Alcaktım ama annem engelledi sanki alınca çağırcam pehh hiç inanmam ama uzatmadım. İnşallah hiç birimize gerek kalmaz.
Bende inanmam böyle şeylere hep tedbirliyimdir o yüzden aldım ama sadece tek kısa kol body şeklinde ama hastane çıkışlarıda yine büyük kalacak bizimkilere.

Biberon ve emzikleri yıkayayım diye mutfak tezgahına koydum ama üşendim bu ara ayakta durmak zor geliyor yarın hallederim inşallah. Inşallah vaktini bekler miniklerde geniş geniş hallederiz kalan parçaları.
Amiiinn inşallah beklerler zamanını. Bende öyleyim valla sıfır iş ayakta duramıyorum aynen.

Hanimlar cocuk odaniza besik olarak ne aldiniz,ben iki tane buyuyebilen besik bir tanede gardrop dusunmustum ama buyuyebilenlerin olcusu baya buyukmus,odayi cok daraltacak.iki tane buyumeyen alsam kac yasina kadar sigarlar acaba,2sene sonra çöpmü olur.sizler ne yaptiniz

Hanimlar cocuk odaniza besik olarak ne aldiniz,ben iki tane buyuyebilen besik bir tanede gardrop dusunmustum ama buyuyebilenlerin olcusu baya buyukmus,odayi cok daraltacak.iki tane buyumeyen alsam kac yasina kadar sigarlar acaba,2sene sonra çöpmü olur.sizler ne yaptiniz
Ben 80x140 yatak yaptırdım 2 tane. Yani 7-8 yaşına kdr götürür heralde. Ama gardrop yok gömme dolap vardı odada. Şifonyer yaptırdım ekstra. Yataklar büyümüyor ama şimdiden baya yer kapladı zaten.

Benimde d vitaminin düşüktü. Geçen sene o ekmeğe döküleni yapmıştım 2 ay bende. Şimdi de her gün dil altına d vitamini spreyi sıkıyorum baya yükseldi artık. Ama doktorum verdi tabi kafama göre kullanmıyorum. Sende o spreyleri sor istersen.
Çok teşekkür ederim canim perşembe sorarım doktora canım çok sağol canim

Günaydın arkadaşlar benim çok ağrılarım başladı hiç uyutmuyo ya nasıl dayanıcaz bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar benim çok ağrılarım başladı hiç uyutmuyo ya nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Tam neren ağrıyor ben yatarken genelde kasıklar ağrıyor ve dönerken çok ağrı oluyor ama gün içinde azalıyor. Acaba normal mi bende bilmiyorum.

Ben 80x140 yatak yaptırdım 2 tane. Yani 7-8 yaşına kdr götürür heralde. Ama gardrop yok gömme dolap vardı odada. Şifonyer yaptırdım ekstra. Yataklar büyümüyor ama şimdiden baya yer kapladı zaten.
Benimde besikler 80×140cm 7 yaşına zor ama 4.5/5 yaşına idare etse ben razıyım. Park yatak 60×120 iki bebek kaç ay içine sığar hiç bilmiyorum bari yazı böyle geçirirsek iyidir.

Tam neren ağrıyor ben yatarken genelde kasıklar ağrıyor ve dönerken çok ağrı oluyor ama gün içinde azalıyor. Acaba normal mi bende bilmiyorum.
Aynı bende dönerken çok ağrıyo bide göğsüme vuruyo sırtım belim offff ,normal heralde ama 9.ay halleri bunlar zaman hemen geçsede alsak hayırlısıyla kucamıza

Normalde neredeyse kesintisiz uyuyordum, ağrım falanda olmazdı. ilk defa dün gecem kabus gibiydi sanırım hiç uyumadım. Kasık ağrım ayrı, bebekler durmadan tekmeledi, karnım sürekli sertleşti. Bir ara hastaneye gitsem mi diye düşündüm.

Aynı bende dönerken çok ağrıyo bide göğsüme vuruyo sırtım belim offff ,normal heralde ama 9.ay halleri bunlar zaman hemen geçsede alsak hayırlısıyla kucamıza

Normalde neredeyse kesintisiz uyuyordum, ağrım falanda olmazdı. ilk defa dün gecem kabus gibiydi sanırım hiç uyumadım. Kasık ağrım ayrı, bebekler durmadan tekmeledi, karnım sürekli sertleşti. Bir ara hastaneye gitsem mi diye düşündüm.
Aynı durumdayız demek bende dün gece kasık ağrısı olunca korktum doktoru aramayı düşündüm ama olacağın önüne geçilmez birşey olmadan aramayayım dedim. Gündüz daha iyiyim. Sola yatmaktan vücut artık yoruldu yani düz yatmak istiyorum indan da korkuyorum.

Benimde besikler 80×140cm 7 yaşına zor ama 4.5/5 yaşına idare etse ben razıyım. Park yatak 60×120 iki bebek kaç ay içine sığar hiç bilmiyorum bari yazı böyle geçirirsek iyidir.
Besiklerin sallanir besikmi canim.birde park yatagin icine ve besiklerin icine olacak sekilde 3 tane yatakmi aldin.park yatagin icine yatak almasam iki tane babynest le yatabilirlermi acaba

Back