2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

telaş yapma diycem ama bende farksızım senden gerçek sancılar bebeği itermiş ve çok güçlüymüş böyle bizim haftalarda zaten illa sancı olurmuş ama bebeği iten değil inşallah zamanında doğarlar sağlıkla

Senin bu oglan fena fena
Plesentanin kapisinda beklemis heralde
Artanlarida kiza yollamis

Bu haftaki kontrolde tekrar soracagim doktora. Masaallah senin haftan ileri. Agirlasman normaldir herhald insaallah guzel haberlerini de verirsin. Benim 25 hafta daha bitmedi bile

CNN senin doğum haftan çok iyi maşallah 36 gördün mü iş bitmiştir seninkiler çift kese olduğu halde epey farklı doğmuşlar çok ilginç ya herşey olabiliyor çok şükür bugünlere diyelim hepimiz iyi olalım inşallah güzel anılarımız olsun

Dayan dayan erken daha iyi haberlerine çok sevindim cnm

E Emotionn35 nasıl oldun senide merak ettim oğlanlardan haber varmı ağrın acın geçtimi
Valla ben lohusalığımı unuttum kendimi sokaklara attım hastaneye gittik bugün ilk defa gördüm baya sarsıldım ama iyi olacaklar inşallah çok minikler Allah’a emanetler bir süre böyle devam edecekler çok şükür bugünleri aratmasın allah

Cnm bişi sorucam benim doktorum normal doğum yaptiriyomus peki 2 doğum yapmış gibi mi ağrı çekiyorsun sonuçta 2 bebek yoksa 2 ci bebek dahami rahat doğuyo ve kaç haftalİken doğum yaptın
39+0 da dogum oldu canim.. cok sükür
Ikisi bas asagiya pozisyonu varsa 2. bebek gayet rahat cikiyo 2 ikinmada is biter cünkü rahim hazir acik..
Epidural kesin yaptir buda sana tavsiyem...

İlla bişey olacak ya iyi bari zamanında müdahale edilmiş farkedilmese daha kötü aslında herşeyin iyi tarafından bakmak lazım da insanın elinde değil

Benimde d vitaminin düşüktü. Geçen sene o ekmeğe döküleni yapmıştım 2 ay bende. Şimdi de her gün dil altına d vitamini spreyi sıkıyorum baya yükseldi artık. Ama doktorum verdi tabi kafama göre kullanmıyorum. Sende o spreyleri sor istersen.

39+0 da dogum oldu canim.. cok sükür
Ikisi bas asagiya pozisyonu varsa 2. bebek gayet rahat cikiyo 2 ikinmada is biter cünkü rahim hazir acik..
Epidural kesin yaptir buda sana tavsiyem...
Cnm epidural defin prenses doğum oluyo değilmi belen iğne yapiliyo bide maşallah haftan çok güzelmiş nekadsr doğdu bebişler ve nasıl o haftayı bekletti dokTor ikizlerde

E Emotionn35 canım erken olduğu için bir müddet hastanede büyüyecekler, her gittiğinde büyüdüklerini göreceksin Allah'ın izniyle inşallah. Allah daha kötüsünden korusun diye dua edelim. Kandil akşamının hürmetine Rabbim şifa versin kuzulara. Bu gece de dua edeceğim size.

Canım çok tşk ederimm en çok duaya ihtiyacımız var aminn inşallahhh ne güzel dilekler bunlar iyi ki varsınız kandilinizde mübarek olsun

Canim hastane cantana koyduklarini yazabilirmisin.benimde hicbiseyim hazir degil ama heran herseye hazirlikli olmak lazim,bende enazindan cantayi hazirlayayim diyorum

Canim hastane cantana koyduklarini yazabilirmisin.benimde hicbiseyim hazir degil ama heran herseye hazirlikli olmak lazim,bende enazindan cantayi hazirlayayim diyorum
Benim halen eksiklerim var ama şimdilik koyduklarımı yazayım
2 tane gecelik bir tane sabahlık
1 tane pijama takımı
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi
1 paket Depend külot
1 tane hamile külodu
2 tane emzirme sütyeni
Ped ve terlik
Bebekler için
1 er tane 10 lu hastane çıkışı set
2 şer tane 5li hastane çıkışı set
Pişik kremi
0 numara bir paket prima bez
Islak mendil
Daha aklıma geldikçe ekliyorum.

Eksik Yok gibi ya ben bez koymadım Bi tek bide hastane çıkışı almadım ben prematüre tulum koydum pişik kremi koymadım terlik hala alamadım senin tam valla

Cnm epidural defin prenses doğum oluyo değilmi belen iğne yapiliyo bide maşallah haftan çok güzelmiş nekadsr doğdu bebişler ve nasıl o haftayı bekletti dokTor ikizlerde

Belden asagisi uyusturuluyo aynen.. dogumda güc lazim.. valla tekli normal dogumda yaptim ama ikiz bormal dogumda bence epidural sart.. en fazla 38+0 demisti ama ben normal sancimi
Beklemek istedim canim.. ondan o kadar bekledik.. :)

Eksik Yok gibi ya ben bez koymadım Bi tek bide hastane çıkışı almadım ben prematüre tulum koydum pişik kremi koymadım terlik hala alamadım senin tam valla
Ben 5 tane prematüre kısa kol tulum koydum onu yazmamışım insallah gerek kalmaz ama yinede her ihtimali düşünmek lazım. Bitti sayılır benim inşallah sağlıkla gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…