2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim de ilk haftalardan bu yana hep kız oğlandan küçük şükür geldik bu haftaları, stres yaratıyor biliyorum, Allah alacakları nefesi nasip etsin inşallah 20gr ile başladı fark şimdilerde yarım kg.

Benim de ilk haftalardan bu yana hep kız oğlandan küçük şükür geldik bu haftaları, stres yaratıyor biliyorum, Allah alacakları nefesi nasip etsin inşallah 20gr ile başladı fark şimdilerde yarım kg.
Su an kanamam başladı allak bullak oldum

Anladım 3 yumurta ıyimis ben bir tane bile zor ama uğraşın tsekkur ederim

Kızlar tokluk kan şekeri 240 çıktı çok moralim bozuk bebeklere bişey olur mu
Cnm evet çok yüksek gebelik şekerin var şuna birşey olmaz ama inmezse tabini yan etkileri var.:öncelikle diyete gireceksin bir hafta gibi sabah aç tok öğlen tok akşam tok şekerini ölçüp not alacaksın açlık en fazla 95 tokluk en fazla 135 olursa diyete devam ama olmazsa insülin cnm mutlaka bir dahiliye ya da endokrin dr danışmalısın geçmiş olsun

beslenmeye başladılarsa iyi canim inşallah kısa zamanda yanında olur miniklerin
Emotion35
Sen ege poldesin degilmi kuzenimin ikizleri de erken doğmusta tam haftasını bilmiyorum ama onlarda orda kaldi arada netten bakıyorlar di sadece ama sonunda zımba gibi teslim ettiler valla.ben inanıyorum ki ordan çok iyi bir şekilde çıkıp yaninda olacaklar kısa sürede.

Evet bebeklerim orda inşallah cnm Allah’ın izniyle...çok sağol

kızlar ben 6 hafta 2 günlük ikiz bebeklere hamileyim. gelin ikiz anneleri dertlerimizi bu forum altında paylaşalım :)
Merhaba ben dondurulmuslardan 2 adet transfer oldum bugun 13. Gun kan testimi aldim bhcg 1892 cıktı sizce ikiz olabilirmi sizin adet sonrasinda kan degeriniz varmi direk kesemi goruldu kacinvi haftada ilk goruldu keseniz

Herkeze merhabalar ben dondurulmus embriyolardan 2 adet transfer islemi gordum 13. Gun bhcg 1892 cıktı sizce ikiside tutmusmudur bu degere göre yoksa tekmidir hamile oldugum telefonla soylendi fakat usg icin 10 15 gun sonra denildi ikiz anneleri lutfen sizce sonucum nasıl hesaben 5 haftalik fln gebeyim galiba ama tekmi ciftmi cok ama cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…