- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
- #8.361
Ha gayret sıkalım dişimizi ah o uykusuzluk aylardır bende var.Günaydın arkadaşlar benim çok ağrılarım başladı hiç uyutmuyo ya nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha gayret sıkalım dişimizi ah o uykusuzluk aylardır bende var.Günaydın arkadaşlar benim çok ağrılarım başladı hiç uyutmuyo ya nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Benim de ilk haftalardan bu yana hep kız oğlandan küçük şükür geldik bu haftaları, stres yaratıyor biliyorum, Allah alacakları nefesi nasip etsin inşallah 20gr ile başladı fark şimdilerde yarım kg.Ya bugün doktora gittim 7 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerden birinin kalbi fok yavaş atıyormuş ve iki yerde kanamam olmuş digerine göre de daha az gelişmiş. Çok moralim bozuldu çok korkuyorum bişey olacak diye. Benim durumumu yaşayıp ikizleri saglıkla doğuran var mı ?
Su an kanamam başladı allak bullak oldumBenim de ilk haftalardan bu yana hep kız oğlandan küçük şükür geldik bu haftaları, stres yaratıyor biliyorum, Allah alacakları nefesi nasip etsin inşallah 20gr ile başladı fark şimdilerde yarım kg.
Ya o kilo almamayı nasıl başardın model alalım seni de bende istemiyorum kilo almak çünkü erken doğum sebebi oluyor oğlumda yattığım için hep 21 kilo aldım tek bebek.şimdi dikkatli olmam lazım. Ben 1 kilo verdim şimdiye dek başında veriliyor zaten.valla bilgilerin çok değerli
Anladım 3 yumurta ıyimis ben bir tane bile zor ama uğraşın tsekkur ederimEmotioon var oda hiç almadı çok aktif hareketliydi benim midem çok yandı ben ondan kilo almadım bide protein ağırlıklı beslendim sabahları 3 yumurta gibi:)) öğlen et salata akşam sebze yemeği şeklinde gerçi midem yanar korkusundan aç yatıyodum
beslenmeye başladılarsa iyi canim inşallah kısa zamanda yanında olur miniklerinAmin kızlar sağolunnnn...her gün göremiyoruz maalesef netten ancak valla beslenmeye başladılar bakalım inş daha iyi olacaklar
Sporcu gibi dimi 3 yumurta:))sanki halter kaldırıyorum :))kendime güldüm ama napıyım insülin direncimi bitek bu kırıyoAnladım 3 yumurta ıyimis ben bir tane bile zor ama uğraşın tsekkur ederim
Evet ya sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla devam ederiz inşallahHa gayret sıkalım dişimizi ah o uykusuzluk aylardır bende var.
inşallah bişey olmaz doktora git hemen önlem alınır Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canımSu an kanamam başladı allak bullak oldum
Sağol cnm inşallah sen nasılsınbeslenmeye başladılarsa iyi canim inşallah kısa zamanda yanında olur miniklerin
Çok mantıklı ama bende 2 yerim acayip tok tutuyorSporcu gibi dimi 3 yumurta:))sanki halter kaldırıyorum :))kendime güldüm ama napıyım insülin direncimi bitek bu kırıyo
Cnm evet çok yüksek gebelik şekerin var şuna birşey olmaz ama inmezse tabini yan etkileri var.:öncelikle diyete gireceksin bir hafta gibi sabah aç tok öğlen tok akşam tok şekerini ölçüp not alacaksın açlık en fazla 95 tokluk en fazla 135 olursa diyete devam ama olmazsa insülin cnm mutlaka bir dahiliye ya da endokrin dr danışmalısın geçmiş olsunKızlar tokluk kan şekeri 240 çıktı çok moralim bozuk bebeklere bişey olur mu
Kanama için mutlaka acile git daha önce paylaşan arkadaşlar vardı, iğne vurdular ve bir dönem iğne vurulmaya devam ettiler, Allah yardımcınız olsun.Su an kanamam başladı allak bullak oldum
Bende de insülin direnci var ama doğru yapıyorsun doktor banada 3 ila 5 yesen keşke demişti. Belki sende kas bile olmuşturSporcu gibi dimi 3 yumurta:))sanki halter kaldırıyorum :))kendime güldüm ama napıyım insülin direncimi bitek bu kırıyo
Emotion35beslenmeye başladılarsa iyi canim inşallah kısa zamanda yanında olur miniklerin
Baya yüksek çıkmış benim 74 çıktı ondan saat başı açım diye dolanıyorum galibaKızlar tokluk kan şekeri 240 çıktı çok moralim bozuk bebeklere bişey olur mu
Evet bebeklerim orda inşallah cnm Allah’ın izniyle...çok sağolEmotion35
Sen ege poldesin degilmi kuzenimin ikizleri de erken doğmusta tam haftasını bilmiyorum ama onlarda orda kaldi arada netten bakıyorlar di sadece ama sonunda zımba gibi teslim ettiler valla.ben inanıyorum ki ordan çok iyi bir şekilde çıkıp yaninda olacaklar kısa sürede.
Merhaba ben dondurulmuslardan 2 adet transfer oldum bugun 13. Gun kan testimi aldim bhcg 1892 cıktı sizce ikiz olabilirmi sizin adet sonrasinda kan degeriniz varmi direk kesemi goruldu kacinvi haftada ilk goruldu kesenizkızlar ben 6 hafta 2 günlük ikiz bebeklere hamileyim. gelin ikiz anneleri dertlerimizi bu forum altında paylaşalım :)
Merhaba gebeliginiz hayrli olsun kacinci haftanizda keseniz gorundu suan kac haftaliksinizMerhaba arkadaşlar bizimde ikiz ihtimalimiz var. Dün tek kese beklerken iki kese gördük ama ikinci kese kese olmayabilir sıvı olabilir dedi doktor.