amin inşallahInşallah Allah gönlümüze göre versin
Merhaba canim hosgeldin degerlerine falan baktirdin mi hic
Ay dün geceden beri araştırıyorum bu konuyu.Bende de sanki uyuşma gibi arada biber sürülmüş gibi bi yanma hissi oluyor.Bunu mesela ilk defa yaşıyorum. Araştırdım net bişey bulamadım .Hayrolsun inşallahKizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size
Aynen karincalanma uyusma gibiydi bugunde akintim artmaya basladi dun hic yoktu senin nasil akintinAy dün geceden beri araştırıyorum bu konuyu.Bende de sanki uyuşma gibi arada biber sürülmüş gibi bi yanma hissi oluyor.Bunu mesela ilk defa yaşıyorum. Araştırdım net bişey bulamadım .Hayrolsun inşallah
Bende de dünden beri sarımsı alıntı var ama fazla değil .Ay inşallah bu ay o aydırAynen karincalanma uyusma gibiydi bugunde akintim artmaya basladi dun hic yoktu senin nasil akintin
Canim 5 eylulde pik olduysa 19unda adet olmalisin adetle ovunun arasi 14 gun olurBende de dünden beri sarımsı alıntı var ama fazla değil .Ay inşallah bu ay o aydır
Senin benden 2 gün önce bat.Bu ay ilk defa ovu testi kullandım her zaman 14.gun yumurtlama oluyor diye düşünüyordum uygulamalardan dolayı. Bu ay ovu testinde 11. Ve 12. Gün pik gördüm .4-5 eylülde .Ben zaten her ay son 7 de teste başlıyorum su son 4 5 gün sayılır testlere
Aleyküm selam. Bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık. Bata 2 gün kaldı hiç bi belirti yokSelam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Bata 2 kaldiysa test yaparsan cikabilir canimAleyküm selam. Bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık. Bata 2 gün kaldı hiç bi belirti yok
Aaa ben şok ben iptalCanim 5 eylulde pik olduysa 19unda adet olmalisin adetle ovunun arasi 14 gun olur
Evet canim luteal faz deniliyor o doneme ovu senin bu ay erken olursa adette erken gelir arada 14 gun oluyor cunku bazen 14 gunu gecebilir ama benim hep 14Aaa ben şok ben iptalbana yaa oha .
Bunu hiç bilmiyordum bak ilk defa duyuyorum.Kocaman kızım var 2 yıldır 2. Için uğraşıyorum ve bilmiyorum bunu.
Ama benim batlar 30 günde bir ve düzenli.
Ay bana bu konuda bilgi verirmisin rica etsem.Herkes içinmi geçerli 14 gün durumu
Ay acayip heyecanlandımEvet canim luteal faz deniliyor o doneme ovu senin bu ay erken olursa adette erken gelir arada 14 gun oluyor cunku bazen 14 gunu gecebilir ama benim hep 14
Eger yumurtlama zamanini dogru biliyorsan bata 6 gun var cikabilir kac tane var testten ay bilemedim kiAy acayip heyecanlandım
Eve gidince laboquik ultra erken gebelik testi vardı yapsammi.Ay hemen şımardım
Ovulasyon testiyle 2 tane ultra erken gebelik testi yollamışlar .5 tanede ben almıştım zatenEger yumurtlama zamanini dogru biliyorsan bata 6 gun var cikabilir kac tane var testten ay bilemedim ki
O zaman yap yap yap yap yapOvulasyon testiyle 2 tane ultra erken gebelik testi yollamışlar .5 tanede ben almıştım zatenBol miktarda testim var dahada alırım sorun değil
Ay yapmazmiyimO zaman yap yap yap yap yap
Ben suanda hissetmiyorum ama gaz sancisi gibi bi agri giriyor arada sadece kacta gideceksin eve ay cok heycanliAy yapmazmiyim
Oturdugum caddede 3 eczane var hangisine girsem hemen teste yöneliyorlar .
Bu ay netten sipariş ettim utanıp
Valla o karıncalanma,yanma hala devam ediyor.bugun daha yoğun.umarim gebeliktir
Eve girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Yarın sabah yapıcam canmBata 2 kaldiysa test yaparsan cikabilir canim
Bende bu ay adet gunune kadar yapmayi dusunmuyorum negatif cikacak diye kac aydir ayni durumYarın sabah yapıcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?