Ah keske bu ay hepimiz hamile oldugumuzu öğrensekBana bunu diyen son kişinin dün hamile olduğunu öğrendim. Darısı başına
Merhaba canim hosgeldin degerlerine falan baktirdin mi hicmerhaba bende 2 yıllık evliyim,7 aydır deniyoruz olmuyor :/ sabrediyoruz inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız
Ilk cocuguna da zor mu hamile kalmıştın benim batta 22 eylulHerkese merhaba
Bende 2 senedir 2.cocuga hamile kalmaya çalışıyorum .Bir düşük bir kimyasal oldu bu dönemde. Kızım 11 yaşında.Insallah Allah isteyen ve hak eden her kadına bu duyguyu yaşatır. Bu ay bizim ayımız olur.
Bat 24 Eylül
Olsun canim onumuzdeki ay yine denersiniz ben bu ay hic takmiyorum nedense olmazsa olmaz napayim diyorumBen eylül de maalesef adet oldum.Umutlar ekime ☺☺
Ahh keşke hayırlısıylaaaAh keske bu ay hepimiz hamile oldugumuzu öğrensek
Bende inofolic combi kullandim ama doktor vermedi birde testere disli aslan pencesi otu cay ictimAhh keşke hayırlısıylaaa
Bu ay klomen kullandım ben, bugün dr randevum var bakalım ne dicek
Bende inofolic combi kullandim ama doktor vermedi birde testere disli aslan pencesi otu cay ictim
Gecen ayda kullanmistim ama ben gunde 1 tane iciyorum ve 10 gun sadece yumurtlama olana kadarİnofolic düşükten sonra kullandım 3 ay ama bıraktım iki aydır. Bakalım vesile olur inşallah
Herkese merhaba
Bende 2 senedir 2.cocuga hamile kalmaya çalışıyorum .Bir düşük bir kimyasal oldu bu dönemde. Kızım 11 yaşında.Insallah Allah isteyen ve hak eden her kadına bu duyguyu yaşatır. Bu ay bizim ayımız olur.
Bat 24 Eylül
Yok kızım sürprizdi. Testi de mümkün değil ama bi bakayım deyip yapmıştımMerhaba canim hosgeldin degerlerine falan baktirdin mi hic
Ilk cocuguna da zor mu hamile kalmıştın benim batta 22 eylul
Inşallah .Benim ilki süpriz olunca 2. Ne zaman istersem olur diye düşünüyordum. Kısmet tabii.Benimde bat 24 eylül cnm inş hayrlisiyla istediğimiz sonuçlara varırız
Belirtilerin var miydi peki suphelendiginYok kızım sürprizdi. Testi de mümkün değil ama bi bakayım deyip yapmıştım
15 aylık evliydim ve genç kizligimdan beri düzenli olan reglim 3 gün gecikmişti .Belirti falan hiç birşey yoktu .Arkadaşlarım sık sık test yapıyordu bende yapayım dedim şok oldum.Belirtilerin var miydi peki suphelendigin
Bu ay yine cift cizgiyi gorelim hep beraber15 aylık evliydim ve genç kizligimdan beri düzenli olan reglim 3 gün gecikmişti .Belirti falan hiç birşey yoktu .Arkadaşlarım sık sık test yapıyordu bende yapayım dedim şok oldum.
Ah inşallah .Bu ay yine cift cizgiyi gorelim hep beraber
Kizlar ya bende dünden beri istah artisi var ne bulursam yiyorum
Bende agri yok ama yatarken ara ara sanki kasigim segriyor ya da zipliyor gibi oluyor evet kaldi 9 :)Batlar aynıydi bizim :) Kasık ve bel ağrısıda bende var bugünü de atlattık :)
Bende agri yok ama yatarken ara ara sanki kasigim segriyor ya da zipliyor gibi oluyor evet kaldi 9 :)
4 gun oldu bırakalı canim esimin ayagina çivi battiİnşallah bu sefer olur psikolojik değildir bu yaşadıklarımız:)
İlişkiyi bıraktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?