2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Çok geçmiş olsun.. kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
bende bırakmak istiyorum ama geç yumurtlamadan korkuyorum.. pazara kadar dayanabilirsem devam edeceğim. Ondan sonra ne olursa olsun artık
Benim akintilarimda bitmisti senin devam ediyor mu yumurta aki gibi akinti oluyot yumurtlarken

Benim akintilarimda bitmisti senin devam ediyor mu yumurta aki gibi akinti oluyot yumurtlarken

Ah ah.. o benim en buyuk sıkıntım
Sürekli akıntım var o yüzden anlamıyorum yumurtlama dönemini.
Hatta bugün afedersin sarı akıntı geliyor sürekli.
Ateş ölçmeye başladım sabahları onuda pek anlamıyorum geç başladım

Bende olcuyordum bu ay pek olcmedim

2.gebeliğimdi önceden hormon testi yapıldı şükür herşey temiz kan sayımı vs. sadece tek düşük olan sınırında altında olan b12 oda 224 sınır ben 123den 187ye atmışım agustosda hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık olduğunda kontrole gittim kalbi durmuş dediler ertesi sabah kürtaj oldum 1 hafta oluyo spiral çıkardıktan 3 ay sonra kalmıştım.. uumutlar birdahaki aya ertelendi herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Gecmis olsun canim onumuzdeki ay ovulasyob zamanını takip et

Canim ben ayin 6 ya da 7si gibi yumurtladigimi dusunuyorum o zaman akintim geldi cunku

Gecmis olsun canim onumuzdeki ay ovulasyob zamanını takip et
sağol canım bugün sipariş verdim zaten ov kullanmıştım ilk defa ve öyle hamile kaldım ama kısmet değilmiş devamı gelmedi inşallah bir dahakine sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım allah kimseye yaşatmasın zor bir süreç

Toplu mu aldin canim kaca aldin

Bu başlığı çok sevdim :))) Evet bende 2018 bitmeden hamile kalmayı çok istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 1 senedir uğraşıyoruz bizde. Sorunumuz spermiogram değerlerinin düşük olması dendi. Tüp bebek doktoru ile çalışıyoruz. Şuan görünürde aşılama yada tüp bebek ihtimali olmadığı söylendi. Doğal yoldan olacak dedi doktorumuz. Eşim 3 aydır Promen K kullanıyor. Keçiboynuzu özü, çakşır suyu, meryem ana ve bir çeşit macun tüketiyor. Bende bu ay Gynositol e başladım bebek aspirini ile birlikte. Gynositol Infolic gibi bir çeşit folik asit. Fakat içindeki miyo inositol adı verilen maddeden ötürü yunurtanın tam zamanında çatlamasına yol açıyor. 21 günde yumurtlayan ben ilaca adetimin üstünden 11 gün geçtikten sonra başladım ve 14 mm lik yumurtam biranda 22 mm e olup 15. Günde çatlamış o yüzden bu ay gebe olmayacağımı biliyorum. Aniden yakaladı beni süpriz oldu değerlendiremedik. Ama ben genede 2018 yılı bitmeden sizler gibi gebe kalmak istiyorum. :)) bütün yazdıklarınızı okudum. Bu başlığı sizler de gebe kalana kadar takip etmek istiyorum. Umarım çok güzel haberlerinizi alırım. Bende sizlere bu ay olmasada önümüzdeki ay çok güzel haberlerle gelirim. Kocaman öpüyorum her birinizi :))

Hosgeldin canim bende inofolic kullandim bu ay ve gecen ay bati bekliyorum bende umarim bi sonraki ay hamile kalirsin senin kullandigin ilac iyiymis baya

Kizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…