Ben negatif çıksada umursamıyorum yinede yapıyorum .Geç uzulecegime erken ÜzülürümBende bu ay adet gunune kadar yapmayi dusunmuyorum negatif cikacak diye kac aydir ayni durum
Bekliyorum haberini :)Ben negatif çıksada umursamıyorum yinede yapıyorum .Geç uzulecegime erken Üzülürüm
7.30 da evde olurum insallah
Valla benim de adetime 8 gün var . Test yapsam çıkması mümkün değil ama denemekte istiyorum yani :9Şimdi netten gebelik haftası hesaplama yaptım hamile bile olsam 2+5 görünüyor bu kadar erken gebelik testte çıkarmı acaba yaa
Aklımda deli sorular
Normal testlerde cikmaz ama erken gebelik testlerinde silik cikabilirValla benim de adetime 8 gün var . Test yapsam çıkması mümkün değil ama denemekte istiyorum yani :9
Ben de 5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz. Ovulasyon testleri aldım.ama maalesef henüz sonuç alamadım. Adtete 8 gün kaldı. Ama gebelik için belirti zaten yok. Umutsuzum bu ayda olmayacak5 aylık evliyim bende çok istiyorum ama her ay aynı bugün ovulasyon günüm fakat baş ağrısı sık idrar vücudum çok sıcak ve kabızlık var anlam veremedim
Valla burada öyle şeyler okudumki.Daha döllenme olurken hissettim diyende var.8 gün önce silik çizgiyle hamile olduğunu ogrenende. Testin hassasiyetiyle ve dilenme zamanıyla alakalı muhtemelen.Valla benim de adetime 8 gün var . Test yapsam çıkması mümkün değil ama denemekte istiyorum yani :9
İNŞALLAH bu ay olur.Allah isteyen herkese versinNormal testlerde cikmaz ama erken gebelik testlerinde silik cikabilir
Senin bat 21 eylul mu canim benimde 22 eylulBen de 5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz. Ovulasyon testleri aldım.ama maalesef henüz sonuç alamadım. Adtete 8 gün kaldı. Ama gebelik için belirti zaten yok. Umutsuzum bu ayda olmayacak
Ben de bugün alıp deneyim en iyisi.inşallah güzel hbrler veririz birbirimize.Valla burada öyle şeyler okudumki.Daha döllenme olurken hissettim diyende var.8 gün önce silik çizgiyle hamile olduğunu ogrenende. Testin hassasiyetiyle ve dilenme zamanıyla alakalı muhtemelen.
Mesela benim yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti .Bata normal şartlarda 11 gün var ama çıkarmı bilmiyorum deniycem
evet canım 21 Eylül. İnş olmayızSenin bat 21 eylul mu canim benimde 22 eylul
Ben de de umut yok cok mu erken pes ettim bilmiyorum bu ay da gebelik yoksa artık denemeyi düşünmüyorumBen de 5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz. Ovulasyon testleri aldım.ama maalesef henüz sonuç alamadım. Adtete 8 gün kaldı. Ama gebelik için belirti zaten yok. Umutsuzum bu ayda olmayacak
Pes etmek yok. Doktora gittin mi canım? Ben gittim ama doktor 1 yıla kadar sorun yok dedi. Muayene etti yumurtalıkalr normal sorun yok dedi. Ama benim aklımda şüphe kalmaması için REglimin 3. günü gidip hormon testi yaptırcam.Eşimde üroloğa görünecek.Ben de de umut yok cok mu erken pes ettim bilmiyorum bu ay da gebelik yoksa artık denemeyi düşünmüyorum
Kader kısmet bunu hepimiz biliyoruz. Sağlıkla doğru zamanda gelsin ama;kadınsal duygular daha ağır basıyor.Elimizde değil engel olamıyoruz istiyoruz.İlk günden gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum hakikaten.Bana bunu diyen son kişinin dün hamile olduğunu öğrendim. Darısı başına
Aynısını doktorum bana da söyledi herşey normal bütün testlerimi yaptırdım sorun yok. Çok saçma birşey yaşıyorum suan 2 gündür vücudum da şişlik var göğüsleri de ama hiç ağrım yokPes etmek yok. Doktora gittin mi canım? Ben gittim ama doktor 1 yıla kadar sorun yok dedi. Muayene etti yumurtalıkalr normal sorun yok dedi. Ama benim aklımda şüphe kalmaması için REglimin 3. günü gidip hormon testi yaptırcam.Eşimde üroloğa görünecek.
En azından az da olsa belirtin var .Umudunu kaybetme. Ben de hiçbir şey yok regl gününü bekliyorum artık gelsin de doktora gidip hormon testimi yaptırayım bir an önce.Aynısını doktorum bana da söyledi herşey normal bütün testlerimi yaptırdım sorun yok. Çok saçma birşey yaşıyorum suan 2 gündür vücudum da şişlik var göğüsleri de ama hiç ağrım yok
Kader kısmet bunu hepimiz biliyoruz. Sağlıkla doğru zamanda gelsin ama;kadınsal duygular daha ağır basıyor.Elimizde değil engel olamıyoruz istiyoruz.İlk günden gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum hakikaten.
Çok güzel bi haber bence buKizlat 2 gundur falan asiri duygusallik var bende ya dun cizgifilmdeki bi olaya agladim heran aglayabiliyorum dun cay icerken esim bi şaka yapti oturdum agladim sacma biseydi ama durduramadim kendimi
Ya ama adete var baya acaba psikolojik miÇok güzel bi haber bence bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?