5 aylık evliyim bende çok istiyorum ama her ay aynı bugün ovulasyon günüm fakat baş ağrısı sık idrar vücudum çok sıcak ve kabızlık var anlam veremedimSelam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Bende 13 aylik evliyim benim bata 10 gun kaldi ovulasyon belirtileridir canim degerlendirin bence en azindan gunasuru5 aylık evliyim bende çok istiyorum ama her ay aynı bugün ovulasyon günüm fakat baş ağrısı sık idrar vücudum çok sıcak ve kabızlık var anlam veremedim
Evet degerlendiriyoruz normal de her ayın 1 ile 6 sı arası regl oluyorum ama geçen ay 27 sinde oldum 3 gun sürdü ilk defa erken ve kısa sürdüBende 13 aylik evliyim benim bata 10 gun kaldi ovulasyon belirtileridir canim degerlendirin bence en azindan gunasuru
Benimde son adetim zamaninda oldu ama 2 gun yogun surdu sonra biraz lekelenme geldiEvet degerlendiriyoruz normal de her ayın 1 ile 6 sı arası regl oluyorum ama geçen ay 27 sinde oldum 3 gun sürdü ilk defa erken ve kısa sürdü
Benim hiç lekelenmem olmazdı ama benim de son adetim de 1 hafta önce lekelenmeler oldu 3 gun sonra adet oldumBenimde son adetim zamaninda oldu ama 2 gun yogun surdu sonra biraz lekelenme geldi
Umarim bu ay bekleyisimiz son bulurBenim hiç lekelenmem olmazdı ama benim de son adetim de 1 hafta önce lekelenmeler oldu 3 gun sonra adet oldum
Amin inşallah canım çok istiyorum Allah cumlemizin gönlüne göre versinUmarim bu ay bekleyisimiz son bulur
Vakti zamanı vardır diye düşünüyorum tez zaman da güzel haberler veririz birbirimize inşallah4 yıla yakin evliliğimiz. 10 aydir çocuk istiyoruz.Öncesinde vajinusmustum. Ondan kurtuldum.Şimdi de bebek olmuyor. Ovulasyonu hep takip ediyorum. Hormonlarima baktirdim. Eşim gitti. Hala hamile degilim.Bu ay çok umutluydum. Yine olmadı
Ovulasyon testi mi kullaniyordun canim4 yıla yakin evliliğimiz. 10 aydir çocuk istiyoruz.Öncesinde vajinusmustum. Ondan kurtuldum.Şimdi de bebek olmuyor. Ovulasyonu hep takip ediyorum. Hormonlarima baktirdim. Eşim gitti. Hala hamile degilim.Bu ay çok umutluydum. Yine olmadı
Eşim Allah razı olsun çok sabırlı ve destekçi. Ama ben olmazsa onu kaybederim zannederek çok korkuyorum. Bugünlerde kafama bunu takıyorumVakti zamanı vardır diye düşünüyorum tez zaman da güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Bat tarihlerimiz ayni bende ovu doneminde gunasiri denedimBende aylardır bekliyorum..
Bu ay ilk kez gün aşırı düzenli bir şekilde deniyorum.. ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
22 eylül bat tarihim
Eşiniz bugüne kadar size destek olmuş bence bundan sonra boyle birsey yapmaz stres yapmayın eşiniz le bunu paylasin rahatlarsinizEşim Allah razı olsun çok sabırlı ve destekçi. Ama ben olmazsa onu kaybederim zannederek çok korkuyorum. Bugünlerde kafama bunu takıyorum
Bat tarihlerimiz ayni bende ovu doneminde gunasiri denedim
Inşallah güzel haberler alırsın bu ayBende aylardır bekliyorum..
Bu ay ilk kez gün aşırı düzenli bir şekilde deniyorum.. ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
22 eylül bat tarihim
Canim elinizden geleni yapmissiniz gunasiri degerlendirerek bundan sonrası beklemekZaman durdu sanki dimi geçmiyor :)
Benim regl bitti 2 gün sonra başladım denemeye
26-27-28-29-30 Ağus. regl günleri
31 Ağust = Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül = Değerlendirdim
3 Eylül = Boş
4 Eylül = Degerlendirdim
5 Eylül = Boş
6 Eylül = Değerlendirdim
7 Eylül = Boş
8 Eylül = Değerlendirdim
9 Eylül = Boş
10 Eylül = Değerlendirdim
11 Eylül = Boş
.
.
.
22 Eylül = Bat günüm
Ama çok zor bu şekilde cinsellikten soğudum.. inşallah bu ay işe yarar hepimizin
Aynen paylasiyorum. Sabirla dinliyor.Sarıliyor, öpüyor, kokluyor. Düşünme boyle diye. Eşimin de degerleri düşüktü. Keçiboynuzu uyguladi. Bayaği iyi geldiEşiniz bugüne kadar size destek olmuş bence bundan sonra boyle birsey yapmaz stres yapmayın eşiniz le bunu paylasin rahatlarsiniz
Inşallah güzel haberler alırsın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?