- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Bu bir belirtimi vücudum daki şişlikEn azından az da olsa belirtin var .Umudunu kaybetme. Ben de hiçbir şey yok regl gününü bekliyorum artık gelsin de doktora gidip hormon testimi yaptırayım bir an önce.
Valla öyle şeyler duyuyoruz ki kafamız karıştı.Kiminde göğüs ağrısı kiminde duygusallık,kiminde kasık ağrısı ne hissedeceğimi şaşırdım:) Her bünye farklı bunu kabul etmek lazım.Belki senin belirtiler erken başlamıştır belli olmaz.Ya ama adete var baya acaba psikolojik mi
tecrübe edenler belirtiler arasında onu da söylüyor. Mesela annem 2 doğum yapmış. Hamile olduğumu anlamadım bile der hep.Bünyeye göre farklılıklar oluyor tabi.Bu bir belirtimi vücudum daki şişlik
Inşallah bu ay müjdeli haber verirsin rabbim gönlüne göre versinEn azından az da olsa belirtin var .Umudunu kaybetme. Ben de hiçbir şey yok regl gününü bekliyorum artık gelsin de doktora gidip hormon testimi yaptırayım bir an önce.
Inşallah canımtecrübe edenler belirtiler arasında onu da söylüyor. Mesela annem 2 doğum yapmış. Hamile olduğumu anlamadım bile der hep.Bünyeye göre farklılıklar oluyor tabi.
Zaman hemem gecse de ogrensek var mi yok mu yaValla öyle şeyler duyuyoruz ki kafamız karıştı.Kiminde göğüs ağrısı kiminde duygusallık,kiminde kasık ağrısı ne hissedeceğimi şaşırdım:) Her bünye farklı bunu kabul etmek lazım.Belki senin belirtiler erken başlamıştır belli olmaz.
Amin inşallah senin de gönlünce olsun canım.Inşallah bu ay müjdeli haber verirsin rabbim gönlüne göre versin
kardeşim 2 yıl önce aynı süreci yaşadı kafasına çok takıyordu.Ben bu kadar takılma diyordum. Elinde değil insanın 4 ay denemeden sonra oldu onun çok şükür.Zaman hemem gecse de ogrensek var mi yok mu ya
Benim bu 9.denememkardeşim 2 yıl önce aynı süreci yaşadı kafasına çok takıyordu.Ben bu kadar takılma diyordum. Elinde değil insanın 4 ay denemeden sonra oldu onun çok şükür.
Aslında benim başka belirtilerim de var fakat emin olamıyorum vücudum yanıyor özellikle.. kabızlık var ve bir kaç gündür midem yanıyor geceleritecrübe edenler belirtiler arasında onu da söylüyor. Mesela annem 2 doğum yapmış. Hamile olduğumu anlamadım bile der hep.Bünyeye göre farklılıklar oluyor tabi.
Benim 5 oldu. Ama hamile olan insana malum olurmuş derler. Hakikaten öyle kardeşim rüyasında kayın babasına mavi yelek veriyormuş.Sonra hamile olduğunu öğrendi ve bebişimiz erkek oldu.Benim bu 9.denemem
Merakla ve heyecanla güzel hbrlerini bekliyorumAslında benim başka belirtilerim de var fakat emin olamıyorum vücudum yanıyor özellikle.. kabızlık var ve bir kaç gündür midem yanıyor geceleri
Bende bugun ruyamda kedimin 3 yavru dogurdugunu gordum 1i öldü amaBenim 5 oldu. Ama hamile olan insana malum olurmuş derler. Hakikaten öyle kardeşim rüyasında kayın babasına mavi yelek veriyormuş.Sonra hamile olduğunu öğrendi ve bebişimiz erkek oldu.
Ay hayrolsun inş. Sabrın sonu selamet. Hayatım boyunca her güzel şeye zorluklarla ulaştım. Ama vardır bunda da hayır. Sen de olumlu düşün çünkü ben senin için iyi şeyler olacak diye hissediyorum.Bende bugun ruyamda kedimin 3 yavru dogurdugunu gordum 1i öldü ama
Hepimizin inşallah canımMerakla ve heyecanla güzel hbrlerini bekliyorum
16 günlük gecikme baya cok acaba gec dollenme mi kan testi yaptin miKizlar bizde 3 yildir bekliyoruz bu ay 16 gunluk bi gecikmem oldu hamileyim sandim yine bir sey yok hala adette olmadim sanirim psikolojik olarak gecikiyorum
Umatim canim benim pek umidim yokAy hayrolsun inş. Sabrın sonu selamet. Hayatım boyunca her güzel şeye zorluklarla ulaştım. Ama vardır bunda da hayır. Sen de olumlu düşün çünkü ben senin için iyi şeyler olacak diye hissediyorum.
Baya fazla bi gecikme olmuş. Kan testi falan yaptırdın mı?Kizlar bizde 3 yildir bekliyoruz bu ay 16 gunluk bi gecikmem oldu hamileyim sandim yine bir sey yok hala adette olmadim sanirim psikolojik olarak gecikiyorum
Hayir canim yaptirmadim 3 tane test yaptim hepsi negatif hafifte olsa cikardi diye dusundum idrar testinde16 günlük gecikme baya cok acaba gec dollenme mi kan testi yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?