Keçiboynuzu nasil uyguladi canimAynen paylasiyorum. Sabirla dinliyor.Sarıliyor, öpüyor, kokluyor. Düşünme boyle diye. Eşimin de degerleri düşüktü. Keçiboynuzu uyguladi. Bayaği iyi geldi
Canim elinizden geleni yapmissiniz gunasiri degerlendirerek bundan sonrası beklemek
Bi zaman sonra gorev gibi oluyor haklisin
Kaynatarak suyunu içiyor.Internetten tarifini aldi.Yani kac dakika kaynayacak vs. Sonra da meyvesini yiyor. Ölçüm de bayaği fark etti.Keçiboynuzu nasil uyguladi canim
Suyunu icmez heralde ama meyve olaraj yedireyim bakalimKaynatarak suyunu içiyor.Internetten tarifini aldi.Yani kac dakika kaynayacak vs. Sonra da meyvesini yiyor. Ölçüm de bayaği fark etti.
Amin canımAmin hepimiz inşallah bu siteye takildiktan sonra kendime ne zaman dua etsem benim gibi olanlarada ediyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallab
Maşallah Allah razı olsun eşinden sende stres yapma bence birde o düşünce sebep olmasınAynen paylasiyorum. Sabirla dinliyor.Sarıliyor, öpüyor, kokluyor. Düşünme boyle diye. Eşimin de degerleri düşüktü. Keçiboynuzu uyguladi. Bayaği iyi geldi
Inşallah canımAllah razı olsun.İnşallah hepimizin hayırlı bebişleri olur.
Hosgeldin canim en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben 9 aydir deniyorum tık yokBeen beeen been demek istiyorum başlığa
6 aydır hamile kalamadım. Daha önce 2 kaybım var, onlara daha kolay hamile kamıştım
Hosgeldin canim en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben 9 aydir deniyorum tık yok
Sorun ne pekiBeen beeen been demek istiyorum başlığa
6 aydır hamile kalamadım. Daha önce 2 kaybım var, onlara daha kolay hamile kamıştım
Inşallah Allah gönlümüze göre versinmerhaba bende 2 yıllık evliyim,7 aydır deniyoruz olmuyor :/ sabrediyoruz inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız
Sorun ne peki
Inşallah bu ay tuttururuzGörünür bir problem yok güya. Bilemiyorum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?