• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Merhaba canim hosgeldin degerlerine falan baktirdin mi hic

evet adetlerim düzenli,sadece bu ay 2 gün erken bitti,hormonal sıkıntı yok,eşimin ileri sperm hız yüzdesi düşük, çok değil ama etkiliyor.herhangi bir tedaviye başlamadık işte kürler doğal yollar deniyoruz daha çok şimdilik,bakalım önümüzdeki ay tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Kızlar bana biraz şu göğüs hassasiyetini anlatır mısınız?
Bata 9 gün var ama bir kaç gündür göğüs ucu ağırıyor ama dokununca.. ama öyle şiddetli bir acıma değil dayanılmayacak bir şey değil.
Daha önce hiç böyle olmazdı regl önceside olmazdı merak ediyorum yani şuan göğüs hassasiyeti mi yaşıyorum.

Ara ara kasıklarımda ve belimde ağrılar oluşuyor acayıp gaz sıkıntım var bu ara ondan da olabilir.

Ekim de evlilik yıldönümüm var.. bu ay tutarsa eşime çok sürpriz yapmak istiyorum
Dün akşamda rüyamda bebeğim olmuştu.. her yerden bozulmuş psikolojimle gün sayıyorum

Kizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size
Ay dün geceden beri araştırıyorum bu konuyu.Bende de sanki uyuşma gibi arada biber sürülmüş gibi bi yanma hissi oluyor.Bunu mesela ilk defa yaşıyorum. Araştırdım net bişey bulamadım .Hayrolsun inşallah

Ay dün geceden beri araştırıyorum bu konuyu.Bende de sanki uyuşma gibi arada biber sürülmüş gibi bi yanma hissi oluyor.Bunu mesela ilk defa yaşıyorum. Araştırdım net bişey bulamadım .Hayrolsun inşallah
Aynen karincalanma uyusma gibiydi bugunde akintim artmaya basladi dun hic yoktu senin nasil akintin

Aynen karincalanma uyusma gibiydi bugunde akintim artmaya basladi dun hic yoktu senin nasil akintin
Bende de dünden beri sarımsı alıntı var ama fazla değil .Ay inşallah bu ay o aydır :dua:
Senin benden 2 gün önce bat.Bu ay ilk defa ovu testi kullandım her zaman 14.gun yumurtlama oluyor diye düşünüyordum uygulamalardan dolayı. Bu ay ovu testinde 11. Ve 12. Gün pik gördüm .4-5 eylülde .Ben zaten her ay son 7 de teste başlıyorum su son 4 5 gün sayılır testlere

Bende de dünden beri sarımsı alıntı var ama fazla değil .Ay inşallah bu ay o aydır :dua:
Senin benden 2 gün önce bat.Bu ay ilk defa ovu testi kullandım her zaman 14.gun yumurtlama oluyor diye düşünüyordum uygulamalardan dolayı. Bu ay ovu testinde 11. Ve 12. Gün pik gördüm .4-5 eylülde .Ben zaten her ay son 7 de teste başlıyorum su son 4 5 gün sayılır testlere
Canim 5 eylulde pik olduysa 19unda adet olmalisin adetle ovunun arasi 14 gun olur

Selam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Aleyküm selam. Bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık. Bata 2 gün kaldı hiç bi belirti yok

Canim 5 eylulde pik olduysa 19unda adet olmalisin adetle ovunun arasi 14 gun olur
Aaa ben şok ben iptal :oha:bana yaa oha .
Bunu hiç bilmiyordum bak ilk defa duyuyorum.Kocaman kızım var 2 yıldır 2. Için uğraşıyorum ve bilmiyorum bunu.
Ama benim batlar 30 günde bir ve düzenli.
Ay bana bu konuda bilgi verirmisin rica etsem.Herkes içinmi geçerli 14 gün durumu :KK33:

Aaa ben şok ben iptal :oha:bana yaa oha .
Bunu hiç bilmiyordum bak ilk defa duyuyorum.Kocaman kızım var 2 yıldır 2. Için uğraşıyorum ve bilmiyorum bunu.
Ama benim batlar 30 günde bir ve düzenli.
Ay bana bu konuda bilgi verirmisin rica etsem.Herkes içinmi geçerli 14 gün durumu :KK33:
Evet canim luteal faz deniliyor o doneme ovu senin bu ay erken olursa adette erken gelir arada 14 gun oluyor cunku bazen 14 gunu gecebilir ama benim hep 14

Ay yapmazmiyim:KK49:
Oturdugum caddede 3 eczane var hangisine girsem hemen teste yöneliyorlar .
Bu ay netten sipariş ettim utanıp :KK70:
Valla o karıncalanma,yanma hala devam ediyor.bugun daha yoğun.umarim gebeliktir
Eve girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:KK37:
Ben suanda hissetmiyorum ama gaz sancisi gibi bi agri giriyor arada sadece kacta gideceksin eve ay cok heycanli

Back