• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben süt icemiyorum onu yerine yogurdu arttirdim. Kendim yapiyorum yogurdu. Insallah bebise yariyordur.
Canımm tabiki yariyordurr. Yogurt cok fayladi hele kendin mayalamisin miss. Degerinizin yukselmesine cok sevindim kalp atisini bu hafta duyariz sanirim Allahtan bisey olmazsaa

kızlar kilo almaya başladınız mı ?
ben çok dikkat ediyorum. Hergün 3 lt su içiyorum 500 gr kadar almışım. 65 kilo ile hamile kaldığım için biraz dikkat etmem gerekiyor.
Sizde durumlar nedir ?
Aynı kilodayız iştahım kapandı aksine neredeyse zorla yiyorum şuan su çok içerim ilk çocuğumda 3 ay kilo verdim sonrası 8 kilo aldım sadece inş bundada fazla kilo almam

Canim 9 Nisan da randevum var. Insallah kalp atisini da duyarim o gun. Sen ne zaman gidiyorsun?
Nisanın 5 de gideyim diyorum perşembe günü yaptırdım test 405 çıkmıştı cnm keseyi görürüm herhalde 2 gün önceki 56 dı değer çünkü ona göre hesaplıyorum ama bakalım ;) inşallah duyarsın bence baya var 9 çünkü

Kizlar cin takvimine baktinizmi.az once baktim.cin takvimindede rus takvimindede kiz diyor.bakalim dogru cikacakmi.tabi saglikli dogsunlarda onemli olan.
Benimde öyle çıktı canım ikisindede kız çıktı herkes ilki oğlan diye bu kızdır inşallah diye dua ediyor ama nedense bende kız hissediyorum çevreden dolayımıdır bilmem :)

Merhaba hanımlar :KK25:
Ben de aranıza katıldım. Cumartesi günü test yaptım, 21,5 çıktı değerim. Bugün de doktora gittim, kan istedi tekrar, değerim yükselmiş mi diye bakmak için. :KK68:

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız mucizelerimizi :KK200:
Masallah saglikla buyusun canimm

Ben de aranıza katıldım. Cumartesi günü test yaptım, 21,5 çıktı değerim. Bugün de doktora gittim, kan istedi tekrar, değerim yükselmiş mi diye bakmak için. :KK68:

Merhaba hoşgeldiniz sağlıkla gelsinler inşallahhh :) ❤️

Nisanın 5 de gideyim diyorum perşembe günü yaptırdım test 405 çıkmıştı cnm keseyi görürüm herhalde 2 gün önceki 56 dı değer çünkü ona göre hesaplıyorum ama bakalım :KK66: inşallah duyarsın bence baya var 9 çünkü
Muhtemelen gorursun canim;) Ilk senden guzel haberler gelecek insallah.

Gozun aydin. Kat kat artsin degerin insallah canim.

Back