- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Ben süt icemiyorum onu yerine yogurdu arttirdim. Kendim yapiyorum yogurdu. Insallah bebise yariyordur.Şimdiden icelim canım alistirmak lazim bunyeyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben süt icemiyorum onu yerine yogurdu arttirdim. Kendim yapiyorum yogurdu. Insallah bebise yariyordur.Şimdiden icelim canım alistirmak lazim bunyeyi :)
Canımm tabiki yariyordurr. Yogurt cok fayladi hele kendin mayalamisin miss. Degerinizin yukselmesine cok sevindim kalp atisini bu hafta duyariz sanirim Allahtan bisey olmazsaaBen süt icemiyorum onu yerine yogurdu arttirdim. Kendim yapiyorum yogurdu. Insallah bebise yariyordur.
Insallah canim. Senin kontrolun ne zamandi?Canımm tabiki yariyordurr. Yogurt cok fayladi hele kendin mayalamisin miss. Degerinizin yukselmesine cok sevindim kalp atisini bu hafta duyariz sanirim Allahtan bisey olmazsaa
Gün gün gebelik uygulamasini kullaniyorum canim cok kapsamli bi program.daha once bi kac tane uygulama indirdim sildim.en guzeli bu benceKızlar kullandığınız gebelik takip uygulaması var mı? İos için
benım de kız cıktıKizlar cin takvimine baktinizmi.az once baktim.cin takvimindede rus takvimindede kiz diyor.bakalim dogru cikacakmi.tabi saglikli dogsunlarda onemli olan.
Aynı kilodayız iştahım kapandı aksine neredeyse zorla yiyorum şuan su çok içerim ilk çocuğumda 3 ay kilo verdim sonrası 8 kilo aldım sadece inş bundada fazla kilo almamkızlar kilo almaya başladınız mı ?
ben çok dikkat ediyorum. Hergün 3 lt su içiyorum 500 gr kadar almışım. 65 kilo ile hamile kaldığım için biraz dikkat etmem gerekiyor.
Sizde durumlar nedir ?
Nisanın 5 de gideyim diyorum perşembe günü yaptırdım test 405 çıkmıştı cnm keseyi görürüm herhalde 2 gün önceki 56 dı değer çünkü ona göre hesaplıyorum ama bakalım inşallah duyarsın bence baya var 9 çünküCanim 9 Nisan da randevum var. Insallah kalp atisini da duyarim o gun. Sen ne zaman gidiyorsun?
Bana bu hafta icin gel demişti de hala doktor dusunuyorum ozelde kuzum en son devlete gitmistimInsallah canim. Senin kontrolun ne zamandi?
Benim erkek yaziyor canim ne kadar dogru . amin saglikla gelsinler insallahhKizlar cin takvimine baktinizmi.az once baktim.cin takvimindede rus takvimindede kiz diyor.bakalim dogru cikacakmi.tabi saglikli dogsunlarda onemli olan.
Benimde öyle çıktı canım ikisindede kız çıktı herkes ilki oğlan diye bu kızdır inşallah diye dua ediyor ama nedense bende kız hissediyorum çevreden dolayımıdır bilmem :)Kizlar cin takvimine baktinizmi.az once baktim.cin takvimindede rus takvimindede kiz diyor.bakalim dogru cikacakmi.tabi saglikli dogsunlarda onemli olan.
Masallah saglikla buyusun canimmMerhaba hanımlar
Ben de aranıza katıldım. Cumartesi günü test yaptım, 21,5 çıktı değerim. Bugün de doktora gittim, kan istedi tekrar, değerim yükselmiş mi diye bakmak için.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız mucizelerimizi
Merhaba hanımlar
Ben de aranıza katıldım. Cumartesi günü test yaptım, 21,5 çıktı değerim. Bugün de doktora gittim, kan istedi tekrar, değerim yükselmiş mi diye bakmak için.
Hoş buldukMerhaba hoşgeldiniz sağlıkla gelsinler inşallahhh :)
Muhtemelen gorursun canim Ilk senden guzel haberler gelecek insallah.Nisanın 5 de gideyim diyorum perşembe günü yaptırdım test 405 çıkmıştı cnm keseyi görürüm herhalde 2 gün önceki 56 dı değer çünkü ona göre hesaplıyorum ama bakalım inşallah duyarsın bence baya var 9 çünkü
Ben ilk tup bebek doktoruma gidecegim. Sonra baska doktora gecmem lazim. O zaman bende ne yaparim bilemiyorum.Bana bu hafta icin gel demişti de hala doktor dusunuyorum ozelde kuzum en son devlete gitmistim
Gozun aydin. Kat kat artsin degerin insallah canim.Merhaba hanımlar
Peş peşe güzel haberlerle uçuşacak topiğimiz “inşallahhhhhhhMuhtemelen gorursun canim Ilk senden guzel haberler gelecek insallah.