• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amin Insallah canım senin ikinci degerin kac cikti peki ? Benim ikinci bebegim olacak kizim vae bir taneee oda tüp bebekti ondada ayni zamanlarda değerlerim 16 ve 65 ti yakın birbirine sonra hızla yükselmisti insallah buda oyle olur
Yarın vercem kan inşallah. Evde test yapıyorum istedigim koyulugu bir türlü göremiyorum çok stresliyim. Herhalde ilk bebek olduğu için böyleyim. İşimde ağır biraz. Bugün çalıştım ama korka korka

Yeni
Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi

Geç döllenmeyse ve 2-3 haftalık dediyse zaten keseyi net göremez küçük olduğu için canm

Yarın vercem kan inşallah. Evde test yapıyorum istedigim koyulugu bir türlü göremiyorum çok stresliyim. Herhalde ilk bebek olduğu için böyleyim. İşimde ağır biraz. Bugün çalıştım ama korka korka
Korkma canim ben kizimda evde idrar testi yapmıştım silik cizgi çıkmıştı ogunde degeri yüksek bekliyordum sonra kosa kosa gittim teste 398 çıkmıştı yani idrar testleri koyu olmasi icin cok cok yüksek olmasi gerekir

Ben biraz kilolu hamile kaldım 87 kiloyum
:) ilk gebeliği dede 96 kiloyla doğum yapmıştım 85 le kalmıştım zaten :) naapim ya. Bu arada doktorum bana dediğine göre beta 2000 olduğunda kese görünümü. Beta 20000 olduğunda bebek görünümüş.
Benim çok hafif bulantılar oluyor arada ama mide yanması uyutmuyor resmen.biraz ayakta kaldığımda alt tarafta bir sızlama hissediyorum.
Bu arada ekşi şeyler canım istiyor, dün gece acı biber kavanozundaki tjrşuların hepsini yemek istedim ama cesaret edemedim :)

Sigara içiyordum şimdi o bana çok ağır geldi içmemek. Ve canım birşeyler istiyor sürekli tabi

Oyu akşam lar bayanlar bugün bir arkadaşımla karşılaştım oda hamile şuan 13 haftalık 6+2de bebeği gördüm dedi ama çok uzaktı dedi kalp hareketlerini de gördük dedi ama çok ufak olduğu için dinleyemedik dedi 9 haftalıkken dinledim dedi bende dedim 5 hafta da keseyi gordum dedim bi daki kontrol 7+4denk geliyor dedim o zaman görürsün bebeği ve kalp atışını dedi

Eklentiler

• IMG-20180317-WA0018.jpeg
    IMG-20180317-WA0018.jpeg
    10,2 KB · Görüntüleme: 68
Ben kan testi istemek için gittim doktor keseyi gördü kana gerek yok dedi. Idrar da çok belirgin çıkmıştı.
Allah im hepimizinkini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

ZumraBetul ZumraBetul canım sanırım regl olacağım, karin ve bel ağrısı var, ve canım çok sıkkın, 4 aydır deniyoruz ama olmuyor, ikinci çocuk daha zor olur derlerdi sanırım gerçekten öyleymiş. Burdaki hamisleri okudukça gördükçe öyle imreniyorum ki...
Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kızlar, benim umudum başka aylara :((

ZumraBetul ZumraBetul canım sanırım regl olacağım, karin ve bel ağrısı var, ve canım çok sıkkın, 4 aydır deniyoruz ama olmuyor, ikinci çocuk daha zor olur derlerdi sanırım gerçekten öyleymiş. Burdaki hamisleri okudukça gördükçe öyle imreniyorum ki...
Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kızlar, benim umudum başka aylara :KK43:(
Canim neden moral bozuyorsun. Daha 4 ay olmus olur insallah. Hem biliyorsun adetle hamilelik belirtileri ayni benim hala sancilarim var kirmizilar gelene kadar umidini kesme bu ay icin.

Korkma canim ben kizimda evde idrar testi yapmıştım silik cizgi çıkmıştı ogunde degeri yüksek bekliyordum sonra kosa kosa gittim teste 398 çıkmıştı yani idrar testleri koyu olmasi icin cok cok yüksek olmasi gerekir
Ciddimi cnm ya. Çok sevindim buna. İnşallah iyi çıkar değer. @SEVDAM07 cnm senin test çok iyi. O koyuluktan bana ve diğer arkadaşlarda inşallah :emir_bebek:

Back