- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.101
Ya süpersin hiç aklıma gelmedigiigf
çelik süzgeçten geçir canım ezerek
Doktora 10 haziran da gideceğim.7 sinde 6 aylık oluyoruz.doktora gitmeden başlamasam mı yavaş yavaşDoktorunuz ne diyor canm neyle başlayın dedi? Biz ilk ay meyve ve yoğurtla başladık. Hepsini üçer gün denedik. İkinci ay sebzeli çorbalara başladık. 3er gün sebzeleri deniyoruz. Böylelikle tüm sebze ve meyveleri üçer gün denemiş olacağız. Önümüzdeki ay da kahvaltıyla birlikte meyve ve sebze karılımlarına da başlarız heralde.
4 aylık daha. Uyanıyor 1 saat sonra tekrar uykusu geliyor. Uykusunu tam alamıyor çünkü.
tesekkur ederim bende sut alaerjisi diye dusundum ama o ara bisey vermedim bi sabun yerine kimyasalsiz vucut sampuani kullandim acaba benim yedigimdenmi iki gun sonra kotrol var bakalim dr ne diycek ama sanmiyorum alerji falan desinGeçmiş olsun canm. Tarif ettiğinden anladığım kadarıyla siz de Atopik dermatit olmuşsunuz. Hırıltısı da varsa süt alerjisi düşünülebilir. O zaman atopik dermatitin sebebi de süt alerjisidir.
Ewt bnm sacim düğümlendi bayagidir boyleydi ben actim hep bu sonuncuda iki top seklinde hepte topladigim icin iyicene olmus acilmioCanm anlayamadım senin mi saçın düğümlemdi? Açılmıyor mu? İlk defa duydum doğumdan sonra böyle bişey olduğunu
Saclarim dugumlendi cnm etrafimdakiler dogumdan snra bazi kisilerde boyle olabiliyor dedi kuaföre gittim oda dogum yapmis 3 kisi dha once boyle karsilastim acilmio kesmek lazim dediSaç düğümlenmesi ne oluyor
ilk kez duydum böyle birşey.Saclarim dugumlendi cnm etrafimdakiler dogumdan snra bazi kisilerde boyle olabiliyor dedi kuaföre gittim oda dogum yapmi kisi dha once boyle karsilastim acilmio kesmek lazim dedi
Bizimkinin de reflüsü var ama eskisi kadar yoğun değil. Benim amacım tüm gece uyanmasın değil aslında. Gündüz o yarım yamalak uykularda geçiş yapabilsin istiyorum. Yoksa çok sütüm de yok öyle tüm gece dayanamaz. Çok ağlayacak diye korkuyorum şimdi de ama yumuşak bi geçiş yapacakmışız inşallah.4 aylıkken uyku gerilemesi diye bir şey yaşıyorlar uykulari erişkin uykusu oluyor, derin uykular bitiyor yarım saat 45 dk sonra hafif uykuya geçiyor vücutları işte uykuyu devam ettirip ettirememe arasında kaliyorlar belki uyku eğitimi ile aşarsınız bu durumu, uyku egitimine gecemedik biz istahsizlik Reflü gaz sorunlari oldu hep o yüzden kaldı eğitim işi.
Bu arada herkese iyi bayramlar dilerim herkesler minikleri ile daha nice bayramlar görsün inşallah
dra gittinizmi reflu olmasinKızlar bizds 6 aylık olduk ama hala kusmaları devam edıyor. Yedikten sonra en ufak hareketimİzde direk kusuyor
Yeni denediğimiz şeyi 1 öğün veriyorum. Daha önce denediğimiz meyvelerden de bir öğün arasında veriyorum.Günde kaç ögün veriyorsun ek gıdayı
Pişmiş gıdalarda blendır kullanabilirsin. Çiğ olanlarda kullanılmıyor blendırKızlar herkese iyi bayramlarbugün az pirinçli kabak püresine başlıyorum ama yapamadım ben tam püre gibi olmuyor fikriniz varmı kabağı rendeledim iki tutam kadar pirinçle iyice haşladım havanda ezdim ama hala pütürlü yinede vermeye denedim ama tam yutamıyor öğürdü hep üzerine pişince bir çay kaşığı zeytinyağıda ilave ettim tabi 2-3 kaşıklık olduğu için blender da kullanılmıyor nasıl yapsam ki
Her doktor farklı şeylerle başlatıyor. Ben bekle derim. Çünkü alerji olursa yine doktoruna götüreceksin ben başla dedim mi diyecek:)Doktora 10 haziran da gideceğim.7 sinde 6 aylık oluyoruz.doktora gitmeden başlamasam mı yavaş yavaş
Piştkten sonra tel süzgecte kaşıkla ez.ben öyle yapıyorumPişmiş gıdalarda blendır kullanabilirsin. Çiğ olanlarda kullanılmıyor blendır
Ben blendırdan memnunum. doktor pişen gıdaları blendırla çekebileceğimizi söyledi.Piştkten sonra tel süzgecte kaşıkla ez.ben öyle yapıyorum
maxi cosi tobi aldim canim ben henuz gelmedi kargoda.yorumlara dayanarak aldim ama bakalim umarim iyi cikarKızlar oto koltuğu aldınız mi? Yada alanlar neyi tercih etti yada alacaklar hangi marka model alacaksınız? Benim için en önemlisi adac testini geçmiş olması.
Bende onu düşünüyorum canım. Nereden aldın acabamaxi cosi tobi aldim canim ben henuz gelmedi kargoda.yorumlara dayanarak aldim ama bakalim umarim iyi cikar
trendyol dan aldimBende onu düşünüyorum canım. Nereden aldın acaba
benim 1.5 ayfalan oldu alali kullanoyoruzda ben bebegi kemerele baglarken sinirlendim bebek agliyo ben baglamaya calisiyorum yol kenarunda hemen donen oto koltuklarindan alacagm dedim esime dedim ama tabi adac daha onemli geldim baktim iki tane varmis test onayli muhendis paylasmis hem fiyat hem tamamen sonen hemde dogumfan itibaren kullanilabilsigi icin chicco aroundu aldim yalniz biraz agirbiz ucakla getirttik tabi baya kilo hakki ona gittiKızlar oto koltuğu aldınız mi? Yada alanlar neyi tercih etti yada alacaklar hangi marka model alacaksınız? Benim için en önemlisi adac testini geçmiş olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?