- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.981
Benimki 7200 gr 4 numara kullaniyorumKizlar 7.5 kilo bebeklerinizde kac numara bez kullaniyorsunuz
9.500 4 kullaniyorumKizlar 7.5 kilo bebeklerinizde kac numara bez kullaniyorsunuz
4 numara kullanıyorum canim benKizlar 7.5 kilo bebeklerinizde kac numara bez kullaniyorsunuz
Canim hangi marka 4 numara yaBenimki 7200 gr 4 numara kullaniyorum
Canim hangi markada 4 numara4 numara kullanıyorum canim ben
Migrosun markası minies kullanıyorumCanim hangi marka 4 numara ya
Sleppyy canim bnm kizim da tam 7.5 kiloCanim hangi markada 4 numara
Aaa ne güzelDişimiz çıktı kızlarDaha erken bekliyordum ama cucuk hep hasta geçirdi kışı, bunada şükür desteksiz oturmaya başlayan oldumu? Birde kızlar bimdeki kavanoz meyve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Molfix 4 kullanıyordum şimdi 8300 4+ kullanıyorum ama 4 de yine oluyorduKizlar 7.5 kilo bebeklerinizde kac numara bez kullaniyorsunuz
hayirli olsun canım inslh sıra sır agrisiz sızisiz dokululer pes peşeDişimiz çıktı kızlarDaha erken bekliyordum ama cucuk hep hasta geçirdi kışı, bunada şükür desteksiz oturmaya başlayan oldumu? Birde kızlar bimdeki kavanoz meyve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alt dişlerden bir tanesi öbür eşide çıkmak üzereAaa ne güzelhangi dişi çıktı huzursuzluk ateş yaptımı ? Desteksiz oturamıyoruz sadece fıldır fıldır altüst dönüyoruz basması da yok annem tutturdu yürüteç hoppala alalım diye yarın doktor kontrolümüZ var doktora danışacağım bakalım neden kavanoz püre düşünüyorsun ki kendin yapsana dahi iyi çalışıyormuydun vakit mi yok
Aminnnnhayirli olsun canım inslh sıra sır agrisiz sızisiz dokululer pes peşedarisi basimiza bizimkide surekli biseyler isirmak istiyor amane zaman cikar bilemem hic sislik yok deatekli oyurtuyoruz kendi diklenip yaslanmadan bi kac saniye oturuyor sadece yuz ustu donuyor yatmak istemiyor basyiralim ayakda dursun
6,5 aylık olduk desteksiz oturamıyor henüz dişi de çıkmadı. Doktor bize kavanoz mamalarını kesinlikle vermeyin dedi.Onların tadı çok güzel, kavanoz mamaya alışırsa senin yaptıklarını bir daha asla yemez dedi. Bu ay biz sadece çorba yiyoruz. Kendim çorbayı yapıyorum kavanoza koyup dolaba atıyorum. 2 gün yiyor onu. 3.gün yeni bir çorba yapıyorum.Dişimiz çıktı kızlarDaha erken bekliyordum ama cucuk hep hasta geçirdi kışı, bunada şükür desteksiz oturmaya başlayan oldumu? Birde kızlar bimdeki kavanoz meyve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
15 gün önce 6550 gramdı minies 4 numara kullanıyoruz.Kizlar 7.5 kilo bebeklerinizde kac numara bez kullaniyorsunuz
Anladım.yani bu ay meyve yedirmiyormusun?6,5 aylık olduk desteksiz oturamıyor henüz dişi de çıkmadı. Doktor bize kavanoz mamalarını kesinlikle vermeyin dedi.Onların tadı çok güzel, kavanoz mamaya alışırsa senin yaptıklarını bir daha asla yemez dedi. Bu ay biz sadece çorba yiyoruz. Kendim çorbayı yapıyorum kavanoza koyup dolaba atıyorum. 2 gün yiyor onu. 3.gün yeni bir çorba yapıyorum.
ilk ay meyve ve yoğurt vermiştik. Bu ay ana gıdamız çorba. ama aralarda meyve ve yoğurt da veriyorum yine.Anladım.yani bu ay meyve yedirmiyormusun?
Hmm anladımilk ay meyve ve yoğurt vermiştik. Bu ay ana gıdamız çorba. ama aralarda meyve ve yoğurt da veriyorum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?