2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben prima premium care de 3 kullaniyorum son 50tane falan kaldi.prima aktif bebek,molfiks/canbebe de 4numara kullaniyorum.biraz daha kucuk kaliplari.sleepy 4 de büyük geliyo.

Aaa ne güzel hangi dişi çıktı huzursuzluk ateş yaptımı ? Desteksiz oturamıyoruz sadece fıldır fıldır altüst dönüyoruz basması da yok annem tutturdu yürüteç hoppala alalım diye yarın doktor kontrolümüZ var doktora danışacağım bakalım neden kavanoz püre düşünüyorsun ki kendin yapsana dahi iyi çalışıyormuydun vakit mi yok

hayirli olsun canım inslh sıra sır agrisiz sızisiz dokululer pes peşe darisi basimiza bizimkide surekli biseyler isirmak istiyor amane zaman cikar bilemem hic sislik yok deatekli oyurtuyoruz kendi diklenip yaslanmadan bi kac saniye oturuyor sadece yuz ustu donuyor yatmak istemiyor basyiralim ayakda dursun

Alt dişlerden bir tanesi öbür eşide çıkmak üzere canım çalışmıyorumda yarım saate bir acıkıyor hatta daha kısa bir sürede,elimin altında olsun diye düşündüm.Bir kavanoz aldım iki seferde bitirdi evde yapılanı öyle iştahla yemiyo.Tadına baktım gerçekten çok güzel ama bi zararlı madde vardır içinde araştıran varmı onu soriym dedim Bizimkide ayakları yeni yeni bastırıyor normalde geç geldi bana kızlarım çok erken çokta güçlü basıyorlardı, ama dişleri 8 ayda çıkmıştı bu ise 6 aya girmeden çıkardıya ozaman diyorum demmeki bütün çocuklar aynı zamanda aynı eylemi gerçekleştirecek diye bir kanun yok olabilir herşey zaman lazım

Aminnnn çok teşekkürler Ağrısı sızısı vardı valla hafif ateş, ama ateş düşürücü vermedim yada ağrı kesici.Canım şişlik en çok üst dişlerde görünüyor birde üst dişlerin ağrısı sızısı daha çok oluyor.İnşllah herkes hafif huysuzlukla dişi çıkartır.

6,5 aylık olduk desteksiz oturamıyor henüz dişi de çıkmadı. Doktor bize kavanoz mamalarını kesinlikle vermeyin dedi.Onların tadı çok güzel, kavanoz mamaya alışırsa senin yaptıklarını bir daha asla yemez dedi. Bu ay biz sadece çorba yiyoruz. Kendim çorbayı yapıyorum kavanoza koyup dolaba atıyorum. 2 gün yiyor onu. 3.gün yeni bir çorba yapıyorum.

Anladım.yani bu ay meyve yedirmiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…