- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.941
canım hoşgeldin çok sevindim burada da karşılaştığımızabiz de formül mama kullanıyoruz, 5 ay biter bitmez başladık ek gıdaya. ilk ay sadece meyve ve yoğurt yedi şimdi mercimek ve tarhana çorbası yiyor. Bu ay hep çorba yiyeceğiz. havuç patates kereviz kabak katacağız çorbalara. soracağın birşey olursa yanıtlarım
ben doktorumun önerilerine göre ilerliyorum canm. elma, armut, muz, kayısı, avokado ve balkabağı verdim. 3er gün. muhallebi vermiyorum. pirinç ve pirinç unu kullanmayacağız zaten. pirinç unu yerine yulaf unu, pirinç yerine irmik kullanacağız.Tüp bebek kalsa idi donemdas olacaktık ama yinede aralık annesi oldum. Seninle karşılaşmakta güzel canım ❤❤❤maşallah güzel meleğine
Hangi meyveleri verdin ilk olarak benim oğlan gekecek hafta 5. Aylık olacak ben bugün üçüncü gün elmayi cam rendeden gecip veriyorum yarın yoğurt vereceğim azar azar
Gece mama ile hazırlanan muhallebi varmış ondan veriyormisin
Anne sütü canım bi ara sütüm gidiyo gibi oldu iki üç gün mama verdim daha vermedim şimdi biraz biraz ek gıda veriyorum sütüm var ama yetmiyo bebeğime mecbur erken başladım biz eşimle minyonuz büyük oğlumda topluydu ama bu kadar değil bunda hayretlerdeyizCevapların için çok teşekkür ederim. Çok zor zamanlardı o kuvez dönemi Allah kimseye yasatmasin
Maşallah oğluna canım anne sutumu mama ilemi besleniyir yavrun
Benim ilk oğlum 3400 Gr doğmuştu ve 4. Ayda 7200 idi ona bakınca bu daha kilolu doğdu ama daha zayıf gidiyor eşim ben ve abisi yapiliyiz bakalım sağlıklı olsun gerisi önemli değil haklısın
Formül mama neden kullanıyorsun ki?Muhallebi yapmicam demissin ama yulaf ununu nasıl kullanacaksın canım ?canım hoşgeldin çok sevindim burada da karşılaştığımızabiz de formül mama kullanıyoruz, 5 ay biter bitmez başladık ek gıdaya. ilk ay sadece meyve ve yoğurt yedi şimdi mercimek ve tarhana çorbası yiyor. Bu ay hep çorba yiyeceğiz. havuç patates kereviz kabak katacağız çorbalara. soracağın birşey olursa yanıtlarım
Yulaf unu ve irmikle yapılan tarifleri hiç bilmiyorum.bilgin varsa paylasırmısınben doktorumun önerilerine göre ilerliyorum canm. elma, armut, muz, kayısı, avokado ve balkabağı verdim. 3er gün. muhallebi vermiyorum. pirinç ve pirinç unu kullanmayacağız zaten. pirinç unu yerine yulaf unu, pirinç yerine irmik kullanacağız.
Ben yulaf unu kullanıcam ama bulamadım tam buğday aldım idaretenKızlar bebegine pirnç unu yerine yulaf unu veren varmı? Bazı doktorlar yulaf ununun daha faydalı oldugunu söylüyor.bebeğine tam bugday ekmegi veren varmı? Bizim doktor verebilirsin dedi..
Yulaf unundan muhallebi oluyor mu? Çorbalara da katılırmı ? Aktarlarda bulunuyor yulaf unuBen yulaf unu kullanıcam ama bulamadım tam buğday aldım idareten
Valla yaa.. Oturmaya merakları yok heralde bızım yumurcaklaronBnm kızım tek diodum ahaa bitane dha yumurcak bizimkide yuz ustu uyuyo yuz ustu durmayo cok sewio kafa hep dik ama otururkenn önde
Merhaba arkadaşım bebeğinin kilosu azmi Dr bunu önerdi birde Dr neler önerdiğini paylaşabilirsen çok sevinirim
Normal unla ne olursa onlada olur bence almadım ki dahaYulaf unundan muhallebi oluyor mu? Çorbalara da katılırmı ? Aktarlarda bulunuyor yulaf unu
Anne sütüyle birlikte mama da kullanıyoruz. Muhallebi şuan listemizde yok. Muhallebiye geçtiğimiz zaman pirinç unu yerine yulaf unu kullanacağız. Ayrıca yulaf unuyla yapılan bir sürü tarif var zaten muhallebi dışında.Formül mama neden kullanıyorsun ki?Muhallebi yapmicam demissin ama yulaf ununu nasıl kullanacaksın canım ?
Youtube’da ek gıda tarifi videolarına bakabilirsin.Yulaf unu ve irmikle yapılan tarifleri hiç bilmiyorum.bilgin varsa paylasırmısın
İlk oğlumda bizde ilk bu meyveleri verdik yoğurt göremedim neden çok teşekkür ederim bilgiler içinben doktorumun önerilerine göre ilerliyorum canm. elma, armut, muz, kayısı, avokado ve balkabağı verdim. 3er gün. muhallebi vermiyorum. pirinç ve pirinç unu kullanmayacağız zaten. pirinç unu yerine yulaf unu, pirinç yerine irmik kullanacağız.
Maşallah yavruna doğum kiloları aynı sayılır 3900 bizim ama 4. Ayda 6300 idi şimdi 7000 Gr bulmanız zor evde 200-300 Gr almış gözüküyor bilgiler için teşekkürlerMerhaba 3960 gr dogduk 5 aylıkken 7.5 kg idi. İyi aslında kilosu son zamanlards biraz yavaslamıstı kılo alımı. Bizim dlktor 6 ayı beklemeden baslatıyor. İlk tadımlıj meyve suları sonra doyumluk. Sonra meyve püresi tadımlık doyumluk olarak. Pekmez bi çay kaşıgı. Yogurt vermıstı ama dokundu bıraktık. Yerıne sebze corbası tadımlık doyumluk seklinde. Bötle devam edıylruz simdilik
yok yoğurt da vardı ilk ay canm diğer mesajda yazmıştım ya. Sen hangi meyveleri verdin diye sorunca bunları yazdım.İlk oğlumda bizde ilk bu meyveleri verdik yoğurt göremedim neden çok teşekkür ederim bilgiler için
Canım biz bugün itibariyle 4 ay 26 günluk oldukyok yoğurt da vardı ilk ay canm diğer mesajda yazmıştım ya. Sen hangi meyveleri verdin diye sorunca bunları yazdım.
Ben doğduğundan beri hiç nemlendirici kullanmadım. Bir kaseye zeytinyağı koyduk. Her banyodan sonra tüm vücudu yağlıyorum. bazen bakıyorum popoda kızarıklık var hemen sürüyorum . Ağrısı oluyor zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Doğal tabi köyden alıyoruz zeytinyağını. Şimdiye kadar kuruluk egzama olmadık çok şükürBebeklerinde egzama olan anneler sizle bir tecrübemi paylaşmak istiyorm malum egzamada kızarıklık kuruluk vs oluyor ben doktora götürdüm kortizonlu bir krem verdi kullanmak istemedim sakıncalı olmadığını söyledi bir kaç sefer sürdüm direk geçirdi ama hemen tekrarladı mustelanın nemlendiricisini sürüyorm ama tam anlamıyla geçirmiyor elimi vucuduna gezdirince pütürtüler geliyor , ben dört beş gün önce banyodan sonra, doğal saf zeytin yağım vardı onu cezveye koyup ısıttm, asiti gitsin diye bi tıkırdatıp kaynattıp sonra kendi haline bırakdm soğudu, banyo sonrası tüm vucuduna sürdüm çok iyi nemlendirdi tavsiye ederim o günden beride bir gün durup birgün uyguluyorm çok şükür şuan vucudunda pulpul olan yer kalmadı . Ben geçenlerde bu dertten muzdarip olup ne yapsam diye sormuşdum saolsun bir kaç arkadaş cevap yazmışdıruhum_mavi hatırladığım arkadaşlardan isterseniz bi deneyin siz bilirsiniz tabi ben şuan için memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?