Merhaba arkadaşlar
Tüp Bebek ile hamile kalmış ve 2018 aralık annesi olarak size yazmıştım sonra düşük yaptım ve adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım 16 ocakta doğması gereken oğlum 28 Aralıkta doğdu gebe iken hep 2019 Ocak annerine yazdım ordan da devam.ediyirum nasipte yine aralıkta anne olmak varmış 6 gün sonra 5 aylık olacağız
Biz 3900 Gr doğduk 37+2de 4 ayda 2400 (700-700-400-600) Gr aldı 4. Ayda 6300 Gr idi evde tartiyorum 200 Gr almış gibi görünüyor boyu 65 cm bu arada
Doğum sonrasında 14 gün kuvezde kaldığı için sütüm hiçbir zaman iyi olmadı üçüncü ayda Dr günde iki kere mama ver dedi mama takviyesi ile 4. Ayda 600 Gr aldı halada kiloda atış olmamasi ve 6. Ayda doğum kilosunun iki kati olmalı 7800 gr ama benim oğlan bu hızla yakalayamayacak olmasi nedeniyle ek gıdaya başlamak istiyorum bayram girecek memleketlere gideceği, düzen olmayacak o yüzden tattitmalara başlayacağım iki gündür üç gün kuralınacam rende kullanarak elma püresi veriyorum bir sıkıntımız olmadı şükür yarın evde mayaladigim yoğurdu vereceğim sizin tavsiyeniz var mı