2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Süt ne sütü keçi süt falan mı?
Kaka değil de çiş yapması gerekiyor belirli miktarda.

Süt ne sütü keçi süt falan mı?
Kaka değil de çiş yapması gerekiyor belirli miktarda.
Canım keçi sütüde kullandım market sütüde.Çiş miktarındada azalma vardı iki kez değiştiriyordum onlarda boş gibiydi.Şimdi büyüğünüde küçüğünüde yapıyor.Bugün 5nci gün bugünde yaptı kakasını not alıyorum on gün yapmadığı oldu yani.Kilo alımınıda yazcam buraya.Nete baktım pirinç unu için vitamin değeri yok deniyodu burda maasallah içinde yok yok karbonhidrat deposu maasallah.Birde çocuk çok sevdi herşeyden önce.

Canım acıktığında kendini kaybediyo sade pirinç unu çok pratik onu bile beklemiyo söylediğin çok uzun sürer sanki

Kakası sert olduğu için huysuz olmuş olmalı elma hazmı kolaylaştırır die biliyorum yanlışmıyım acaba??

Canım çok guzel anlatmışsın gerçekren çok sağol bızımkide tazzik bittiğinde direkr yaygarayı koparıyor ve emmiyorda. Emdiği maksimum sure 5 dk. Hemşireler yaglı sute ulaşmSı için 20 dk diyor. Bende aynı memeyo veriyorum bi süre.
Kilo alımımızın azalması dusundurdu beni yetmiyor mu acaba diye.,10 gunde 80gr almıştı gerçekten az.

Biz ek gıdaya basladık 4.ayd tadımlık meyve suyu 5.ayda tadımlık meyve puresi sonra doyumluk, pekmez ve yogurr olarak. Yogurda alerjil reaksiyon gosterdıgı ıcın ywrıne sebze corbasını ekledi doktor. İyi gidiyo maşallah. Bakalım bi hafta sonrs kontrolumuz var.inş guzwl kilo almışızdır

Yağlı süte geçebilmesi için 20 dakika emmesi yenidoğan döneminde en az 20 dakka emip geçebiliyo ama şiödi çok çabuk boşalttıyo eskisi kadar uzun emmelerine gerek yok, kısa sürede ön sütü alıyor yaplı süte geçiyor , bende beş buöuk ay olduk artk ek gıdaya başlamak istiyorm ama doktorm hiç yönlendirmiyor çol erken hayır hayır diyip duruyor doktordan biçpl açıdan memnun değilim zaten de sebebi ne diyorm kurallar böyle gelan diyo tamam anlıyorm anne sütü çok kıymetli ama çocuk büyüyor akranları gibi ufak tefek tadım yapması bana olan bağmlılığının azalması lazım doktoru hiç yön vermiyor ek gıdaya neyle nasl başladınız peki

10 gün mü yok artik 1 hafta bile cok bana emzirebilirsin dendi belli bi saat gectiktem sonra zaten 10 gun 7 gun gecse bebek memeden kesilir valla.iyiki memeyi reddetmemis seninki.bunu ayrintili sorucam doktora ben.benimki memeden uzak kalamaz asiri bagli

Sebze çorbasını nasıl hazirliyorsun? Ne miktarda veriyorsun?

Kakası sert olduğu için huysuz olmuş olmalı elma hazmı kolaylaştırır die biliyorum yanlışmıyım acaba??
Ben de öyle biliyorum ama demek ki henüz alışmadı bağırsaklar. Suyunu değil yalnız tamamını püre verdim. Bugün bir şey vermedim kakayı bekliyorum. Beklemeden devam mı etmeliyim elmaya acaba

Arkadaşlar ek gıdaya nasıl ne ile nekadar ölcüde başladınız günde kaç defa bu hafta başlıcazda bizde kabız felan olur diye endişeliyim

4.ayda tadımlık meyve suyuyla basladık canım. Bizim doktorumuzda biraz aceleci geliyor ama kendisine cok guvengim icin sorgulamıyorum her doktor farklı konusuyor cunku. Benım kendi cocukluk dkktorum ve bayaa da bilindik bi doktor özell olmasına rağmen cok zor randecu buluyorum. Ama işte ilk 6 ay sadecs anne sütü denmesi kafamı karıştırıyor. Basladjk artık hayırlısı

Mehmet öz diye bir doktor var hani, Amerika da epey meşhur tv programı falan yapıyor orada, o da bebek 3 aylık olunca ek gıdaya geçilmesini savunuyor. Et, peynir, fasulye ve pilavı püre haline getirip ona yedirin diyor, çok şaşırmıştım okuyunca.

cocuk doktoru 5 gun dedi de ben ihtiyaten 10 gun bekledim surekli sagip doktum kesilmedi valla 1.5 yasinda disleri tamamlandi isirmaya baslayinca zorla biraktirdim bu arada cerrahlar artik emziremezsin en azindan bebek 3 ayluk olsun demisti

Ben de öyle biliyorum ama demek ki henüz alışmadı bağırsaklar. Suyunu değil yalnız tamamını püre verdim. Bugün bir şey vermedim kakayı bekliyorum. Beklemeden devam mı etmeliyim elmaya acaba
Elma suyunumu ?
Seviyorsa ver bence bizimki elma suyunu çok sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…